Gå til innhold

sykkopat

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sykkopat

  1. jeg hørte fra netshop i dag på mail.de har sendt meg et club3d 9800gtx+ kort.hadde håpet og få mye av pengene jeg har betalt igjen slik at jeg kunne kjøpe meg et geforce gtx 295,men det er nok greit at jeg får et 9800gtx+ kort i steden.det er jo litt raskere en det skjermkortet jeg hadde.jeg hadde tenkt og kjøpe meg en ny pc til høsten uansett,så jeg får vet holde ut med de pc delene jeg har til da.

  2. skal snakke med netshop på mandagen,må vel krangle med de.det skal ikke være mening at man skal ta vare på alle esker til ting som kjøper,da har man fylt hele huset med esker.

     

    skal ikke netshop betale frakta på varen jeg sender i retur?.

    jeg kjøpte en Logitech Squeezebox Duet på netshop da måtte jeg betale frakta til netshop for og få den reparert første gang.andre gangen fikk jeg en retur lapp som jeg klistret på pakken slik at jeg ikke betalte frakta.

  3. jeg har trur at skjemkortet mitt har røket og jeg må sende de på reprasjon.jeg kjøpe skjermkortet mitt på netshop i mai 2007.jeg lurer på hvor lenge garanti jeg har på skjermkortet mitt?

    når jeg skal sende skjermkortet tilbake må jeg ha orginal embalasjen,slik det står på netshop sine sider?.

     

    skjermkoret jeg kjøpte var et evga 8800gtx overklokket til 5200kr.

  4. hei

    jeg har vært på ferie og og slo av min k850 når jeg skulle ta flyet hjem.etter det har ikke sms på min k850 fungert.jeg får melding om at operasjon mislykket når jeg prøver og gå inn på innboksen,sende elementer og utboks.får operasjon mislykket når jeg prøver og sende sms også.

    telefonen vil ikke mota sms heller.har prøvd og sende nye instiller fra onecall som jeg har som operatør.

    jeg har hatt telefonen siden den kom ut i høsten 07.har noen hørt om et slik problem før?

    telefonen funger fint til og ringe med.

    noen som kan hjelpe meg?

  5. det virker som at ea partners prøve og få alle store frie fps utviklere.det har de nå klart,de har nå valve,id software,epic games og crytek under sin paraply.du får ikke bedre talenter en det de 4 utviklerene har.man må ikke forveksle ea sine studio spill, med spillene som ea partners lager.

     

    spillene som ea sine interne studioer lager der har de full kontroll over.

    ea partner spillene er det utviklerne som har fyll kontroll over,mens ea gir ut spillet og kommer kommer med hjelp når utviklerne trenger det.

  6. jeg forstår hvorfor de gjøre det,og synes det det er en bra ting at spill bruker online aktivering.men de burde benyttet av samme systemet som steam bruker.så lenge man har kjøpt spillet og ativisert det kan man installere det så mange ganger som du vil.jeg kjøpte hl2 på steam og jeg har reinstallert win xp minst 5 ganger etter jeg kjøpte det.angrer på at jeg ikke kjøpte spillet på steam i steden for absoluttspill.da har jeg ikke hatt det problemet.

  7. jeg har tenkt og kjøpe meg vista,men siden driverene til nvidia er så elendig har jeg ventet.

     

    har nvidia driverene til vista blitt noe bedre i det siste?

    når kan man forvente nvidia drivere for vista til og like bra ytelsen som xp driverne har?

     

    synes det er elendig av nvidia og ati at de ikke kan komme med bra drivere til vista nå som vista har vært ute i 5 måneder

×
×
  • Opprett ny...