Gå til innhold

Frederick_

Medlemmer
  • Innlegg

    2 019
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frederick_

  1. kommer meg ikke forbi oppgave 2..hadde p-matte på vgs så dette blir litt for vanskelig for meg, så jeg kaster inn håndkleet

     

    hva blir konsekvensene av at jeg ikke leverer?

    vet jeg ikke får tatt eksamen nå, men får jeg tatt eksamen neste semester (den som teller 80%? så får jeg bare stryk på de resterende 20%?)

     

    eller må jeg ta hele faget opp på nytt til neste år?

     

    Dette har du jo hatt en uke på, å jeg har karakter 2 fra vgs, p-matte.

    Litt seint å i det hele tatt begynne.

     

    MEN; denne teller IKKE 20%. kontrollprøven er så du får komme opp til eksamen.

    - Med andre ord, du har en eksamen du skal ta igjen, om du ikke leverer denne., for da får du ikke gå opp til eksamen.

     

    Da må de ha skiftet fra i fjor, jeg fikk ikke tatt denne kontrollprøven i fjor grunnet medisinske grunner å de sa at jeg fikk gå opp til eksamen uansett. Nå ble ikke det noe av grunnet samme årsak. Leverte sykemelding uansett men virket som at det gikk greit uten. Men må ha gjort kontrollprøven for å kunne få en karakter i faget.

  2. Jeg må nesten spørre.

     

    Blir det teit lage en ny figur nå? Jeg har brukt ca. 45 timer på min halvveis mislykkede battle mage som heller kan kalles en jack of all trades. Frister sånn å starte på nytt med en litt mer vellaget klasse, også føler jeg at å modde meg til riktige perks blir feil..

     

    Jeg føler ikke det, karakteren min ble også mislykkede mage. Så da vil jeg heller starte på nytt å lage en vellaget klasse som jeg kan kose meg gjennom dette herlige spillet på nytt med. :new_woot:

  3. Noen som vet om console commands til å complete et quest objektivt? Helt stuck og har ikke lyst å loade spillet tilbake for 2 dager siden :thumbdown:

    Først skriver du SQT, da får du vite Quest ID.

     

    Så kan du bruke player.setstage <id> <stage>. De forskjellige stagene til en quest finnes på diverse databasesider, f.eks. Wikia eller UESP.

     

    Problemet er at det kommer opp evig mange quest og vet virkelig ikke hvilket quest jeg er stuck på. Står jo ikke ordentlig navn.

  4. Har gjort en stor feil og er nå stuck på et quest. "Mage" quest. Trenger hjelp til eventuell resetting av dungeon eller spawn av item.

     

     

     

    Saken er at jeg er på questet Forbidden Legend og skal ha en amulett fra han du dreper i Folgunthur. Problemet er at jeg glemte å lese den boken man får og gikk rett å drepe han. Så bare gikk jeg ut av hulen før jeg innså den feilen jeg hadde gjort. Liket til han du dreper er jo så klart borte og nå får jeg ikke gjort questen. Siste saven jeg kan bruke er fra 2 dager siden :thumbdown:. Kan jeg få dungeoen til å "respawne" eller spawne itemet jeg mangler eller noe sånn som det?

     

     

  5. Siden jeg hater spiders har jeg et huge problem inni en hule her, noen som vet om noen commands som fjerner spiders eller noe ? :dontgetit:

    PC: Dette er juks, men åpner du konsollen med §-knappen(rett under Esc og ved siden av 1) og så trykker du på tingen du vil drepe med musa og skriver "kill". Trykk enter og så snart du går ut av konsollen så faller vedkommende om.

     

    Du får ikke XP for den, for de får akutt lungekreft. (Edderkopper har ikke lunger da, så de dør av matforgiftning)

     

    Takk, men involverer forsatt jeg må møte på de. Problemet er når de popper opp rett oppi fjeset mitt rundt et hjørne. Ikke så stress hvis jeg ser de komme. Men fant en mod jeg skal teste: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=28#content (Fant linken rett før posten din Sgt.T.Grant, men tusen takk uansett)

×
×
  • Opprett ny...