Gå til innhold

Tobinor

Medlemmer
  • Innlegg

    124
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tobinor

  1. Hei

     

    Jeg er på jakt etter et videokamera som kan filme totaler på konsert/spel/teater. Gjerne et som tar opp på minnekort og i 1080p.

     

    Det jeg trenger fra kameraet er da en god vidvinkel og at den gir et bra bilde med relativt lite støy/korn i mørke situasjoner, Bør også kunne stille fokus og eksponering manuelt. (viktigst med fokus så man slipper at den skal lete etter fokus hele tiden...)

     

    Ser for meg pris rundt 4000-5000 kroner.

     

    Har sett litt på Sony HDR-CX570E men er noe usikker på hvordan den er i mørke situasjoner.

     

    Noen som har litt erfaringer med den, eller kan komme med noen fornuftige forslag til kamera?

     

    -tobias

  2. Har nettopp kjøpt meg Packard Bell dot mini-pc med xp. Det fulgte ikke med noe recovery-greier til den og i manualen står det at man må lage cd'er/dvd'er delv via ett program installert på PC'en. Problemet kommer først når jeg skal lage disse. Programmet lar meg ikke gå videre før den finner brennbart media, og det er ingen CD/DVD leser/brenner i pc'en. Har også prøvd å koble til ekstern cd-brenner uten hell.

     

    Er det noen som vet hvordan man kan lage recovery-cd/dvd til pc'en? Er det eventuellt mulig å endre innstillinger eller noe annet å få lagt det på en minnepenn?

     

    Den trenger 2 DVD'er eller 11 CD'er til recovery, men hadde vært kjekt om det kunne presses ned på en minnepenn...

     

    -Tobias

  3. Svaret er to hvis de hvite sokkene er raggsokker og de sorte er noen tynne sokker...

     

    Tre hvis man tar utganspunkt i at sokkene er av samme type, men ikke samme farge...

     

    Men hva om noen har bestemt seg for å lure deg ved å legge inn èn rød sokk sammen med de hundre andre? Er jo tross alt 1. april! :scared:

  4. Heisann!

     

    Vurderer å bytte ut kit-objektivet EF-S 18-55 3.5-5.6

    Har da tenkt litt på Sigma 17-70 2.8-4.5, men er litt usikker... Det jeg da lurer på er hvor mye bedre (hvis det i det hele tatt er bedre) er det enn kit-objektivet?

     

    Har ikke klart å finne en god test hvor disse blir sammenliknet, men har lest enkelte steder her at Sigmaen ikke er helt 100% i vidvinkel-enden, men hvordan er den sammenliknet med kit-objektivet? Er den bedre enn kit-objektivet, er det omvendt eller er de like gode/dårlige i den enden?

  5. Har en Acer Aspire 5101 med 2x 512MB DDR2 minne. Kjører Vista på den og kunne trengt litt mer minne og lurer da på litt;

     

    1. Er det noe problem å kjøre 2x 2048MB DDR2 minne? Kan det bli noen problemer der?

    2. Hvis jeg skal ha bare 2 GB minne, lønner det seg da å gå for 1x2048 MB DDR2 eller 2x1024 DDR2?

    3. Ser at det er både CL4 Non ECC + PC2-4200 og CL5 Non ECC + PC2-5300 tilgjengelig (det står 5300 på de som er i maskinen nå), men hva er forskjellen på dem? Jeg bør vel da ha 5300 siden det er det som står i nå?

×
×
  • Opprett ny...