Gå til innhold

nikkou

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nikkou

  1. Fin luke, men jeg må si meg uenig med det Kampspurv sier.

    Jeg har selv headsettet, og har hatt problemer siden dag 1, det er skurring og funker ikke til multimedia i det hele tatt.

    Har vært i kontakt med logitech support i nesten 3 måneder nå, men vi har fortsatt ikke klart å lokalisere feilen.

     

    Alt i alt; det er mange som ikke har disse problemene, så ikke la dette stoppe deg fra å delta i konkurransen - det er trossalt gratis ;)

     

    Jeg har hørt rykter om at det var problemer med generasjon 1 av hodesettet. Dette er jo en garantisak og du bør sende det inn til forhandler. Har selv dette hodetsettet og det er absolutt fantastisk. Utrolig tight bass, og generelt ekstremt god lyd.

  2. Jeg har aldri hatt hverken xbox eller ps3,men har nå bestillt ps3 KUN pga dette spillet!

     

    Ser i ettertid at jeg kanskje var for rask med å bestemme meg for ps3 foran 360..

    Etter å ha lest mange steder og sett bilder ser det ut som at 360 har bedre grafikk på de fleste spillene.

    Jeg har enda ikke fått min ps3 i posten men kommer til å beholde den uansett.

     

    Men til dere som har begge konsollene og har testet spillet på begge;

    ER det virkelig så stor forskjell på grafikken som enkelte bilder skal ha det til?

    For meg som ikke har testet noen av konsollene ser sikkert spillet lekkert ut på ps3 uansett,men jeg bestillte ps3 kun pga spillet...Derfor tok jeg kanskje feil valg..

     

    Men er det en merkbar forskjell i grafikken når du sitter og spiller?Stillbilder bryr jeg meg ikke om,men tenker mer på selve gameplayet.

    Vil helst ha penest grafikk,så lurer derfor på om forskjeller er så stor at man merker det godt.

     

    Er det KUN dette spillet du tenker på, så har xboxen best grafikk ja... Noe høyere oppløsning og antialiasing... Mindre blurring og mer vegetasjon.

  3. TV2 serverene er FULLE av campere , alltid , slik er det bare. Fikk en boost når jeg begynte på utenlandske servere ! Er nok endel umodne statshorer der ute.

     

    Noen servere å anbefale? Finnes det noen "faste" servere folk her spiller på? Noen gamer.no klan osv? Jeg har desverre ikke tid til å lese hele tråden her...

  4. Jeg har lagt til noen kompiser på vennelista, men de dukker aldri opp som online. Det står 0/3 online hele tiden. Det eneste som endrer seg når de faktisk er online er at jeg ser ranken deres, og kan trykke på de (prøver da å joine serveren). Andre som opplever dette?

     

    Edit: Formulering

  5. Kan tenke meg det er en enklere oppgave for utviklerne å optimalisere spillet for OSX, med tanke på at de vet nøyaktig hvilke komponenter de må støtte. - Dermed generelt god ytelse på svakere hardware?

     

    Skal definitivt prøves ut!

     

    Ikke for å være pessimistisk, men jeg tror nok dette kun ender opp med mindre testing for utviklerne. Sjeldent de legger mye arbeide i porting...

  6. Tipper det er en daarlig port som drar liten nytte av OpenGL og annet snask bygget inn i OS X. Er foreloepig veldik skeptisk til porteringer fra PC til Mac. Det beste er om de hadde laget det for Mac fra grunn av. Slik Blizzard gjoer.

     

    De bruker Cider i porten som oversetter DirectX funksjonskall til OpenGL, så det blir nok bra, skal du se. Tviler også på at Blizzard gjør ting fra grunn av, de bytter nok ut renderingsmotoren.

  7. Vel, Jeg hadde problemet med at Battlefield 2 gikk for fort på en x2 3800+, dvs sånn 3x så fort som det skulle, men lasta ned en patch fra amd sine sider som fiksa timinga... har ikke kommet over et annet spill det har vært tull med etter det..

     

    (da trenger du ikke holde på med det affinity greia og kjøre på en kjerne tull og fanteri :p)

×
×
  • Opprett ny...