Gå til innhold

weirdo

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av weirdo

  1. Det kan jeg godt se for meg. Men jeg har opplevd Xbox360 på en rimelig Samsung TV, og det er noe jeg kan leve med. Men når jeg kobler PS3en til min 28" CRT TV der du ikke engang kan lese hva hver enkelt spiller heter på FIFA, så synes jeg det er ganske ille. Så lenge den har klart bilde og er gjerne litt overlegen i sin klasse, blir jeg fornøyd.

  2. Tusen takk for tipset. Jeg ser etter best mye bildekvalitet, i.o.m jeg til nå har sittet på en 42" LG FullHD og er strålende fornøyd med bildet der =) Denne kostet da 15.000 kr da, så er vel ikke mulig å få like bra som denne, men ihvertfall noe som ikke er så altfor mye dårligere.

     

    Edit: Mener du LG 32LC56?

  3. Hei.

     

    Håper det er greit for trådstarter at jeg kaster meg på denne? Er på utkikk etter akkurat det samme, til rundt 6000 jeg og. ^^

     

    Den TVen du gikk for, har ikke den litt lavt kontrastnivå?

     

    Jeg har lagt merke til Andersson 42" FullHD, eller Andersson 37" FullHD

     

    Men det er ikke vits med fullHD på en 37" sålangt jeg forstår? Noen som har erfaringer med disse tvene? Og for ikke å glemme merket Andersson. Rimelige priser ihvertfall.

  4. Prøvde dette. Men fortsatt ikke noen forskjell om jeg startet i sikkerhetsmodus denne gangen. Jeg prøver på "System Recovery Options" uten hell.. Her når jeg trykker Startup Repair så får jeg at jeg ikke kan få fikset det. Trykker jeg på System Restore kommer denne feilmeldingen:

    To perform an offline System Restore, you must specify which Windows installation you would like to restore.

     

    For example, if the installation located in "C:\Windows" should be restored, enter the following command:

     

    rstrui.exe /OFFLINE:C:\Windows

     

    Jeg har da prøvd dette i "Command prompt", også uten hell..

     

    Trykker jeg på "Windows Complete PC Restore" så får jeg feilmelding:

     

    An internal error occured. The following information might help you resolve the error:

     

    The file or directory is not a reparse point. (0x80071126)

     

    Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå. Takk og lov for disse nye løsningene for formatering! Bare trykk en knapp ved oppstart istedefor cd..

  5. Hei.

     

    Min Acer 5920G ser ut som den har litt problemer.. Det har seg slik at av og til vil det komme bluescreen ved oppstart, der jeg må avinstallere virusprogrammet for så å installere det igjen. Jeg gjør dette ved å gå inn i sikkerhetsmodus, da det ikke oppstår blue screen her.

     

    Problemet nå er at jeg ikke kommer så langt. Det å starte PCen i sikkerhetsmodus kommer ikke lengre opp, så da lurte jeg på om det finnes en snarvei knapp eller noe ved oppstart eller evt. i BIOS for å kunne starte i sikkerhetsmodus? Jeg har kikket litt rundt i BIOS og fant ikke noen enkel måte på det. Det finnes og en knapp for å kunne starte setupen som gjør at jeg kan formatere dataen, en som jeg ikke vet.

     

    Tross for alt dette her så tenker jeg det er ustabilitet i Vista. Men burde jeg gjerne levere inn dataen? Tingen er jo at jeg trenger den imorgen så det er ganske typisk det hendte nå. Så raske tips hadde vært flott.

     

    Mvh weirdo

  6. det problemet med tastaturet har ikke jeg. syntes tastaturet er helt fint jeg, ikke av det beste men klarer meg helt fint med dette tastaturet når jeg gamer feks cs:s og BF2.

     

    Hva kan da være problemet? Jeg har testet med 1 annen av min versjon, og en annen med den nye versjonen.. Må være vi som har fått tastatur fra hellvettet? Har du alle de ACER ekstra programmene installert? Prøvd å gå inn på cs:s og f. eks prøvd å trykke Q flere ganger etter hverandre mens du går eller noe? Takker på forhånd for svar.

     

    Mvh

    weirdo

  7. Jeg har nå hatt 5920G en stund. Jeg har da versjonen med T7300 prosessor og 8600M GT 256 MB.

     

    Jeg har et spørsmål. Jeg har sjekket med en annen kompis som har akkurat den samme maskinen, der tastaturet er jo noe av det mest patetiske jeg har opplevd. Vi har jo det at det ikke er det mest solide tastaturet, noe som er det minste problemet. Jeg mener, dette må være den bærbare dataen som er imot all spilling i det hele tatt. Som en gamer med flere års erfaring er tastatur viktig! Og hvis tastaturet da har knappebegrensninger som gjør at du ikke kan trykke 2 knapper fort etter hverandre, blir det umulig å spille noe annet enn spectator nivå. Jeg har lett etter drivere/tweaks som fikser akkurat dette, men uten hell. Jeg kan f. eks ikke skifte fra den ene granaten til den andre, uten at jeg må vente 0,5 sekund mellom tastetrykkene.. Hvis noen har noen peiling om dette, vær så snill og si fra! En kan umulig sette på slike begrensninger på en laptop som er såpass kraftig! Rart det ikke kom med i anmeldelsen til hardware.no..

     

    Mvh weirdo.

  8. Hei.

     

    Jeg vil ha nye t-sjorter. Jeg søker da helt plain i alle slags farger. Trenger ikke være helt plain, men mest mulig. Jeg liker heller ikke det stretch stoffet som H&M selger mye av. Noen ideer om flere plasser hvor jeg kan kjøpe plain t-sjorter i min beskrivelse? Bor i Stavanger område.

  9. Jeg har veldig få dongeribukser. Favorittbuksene mine kommer gjerne fra brettmerker som Volcom og DC. Skateindustrien lager veldig mange kule preppy plagg for tiden. Elsker ruter og striper.

    9421478[/snapback]

     

    Jeg er ganske enig i deg der. Volcom og DC lager veldig kule klær. Er heller ikke i det dyreste laget! :)

     

    Hvilke bukser pleier folket å gå i utenom dongeri? Bare joggebukser?

  10. Jeg går som regel nesten ALLTID i dongeribukse. Og det kan bli litt sært etterhvert, derfor er det gjerne bra å variere litt utenom dongeribukse. Joggebukse, kaki pants, eller hva det nå skulle være.

     

    Jeg liker da bèsj (Hvis det uttales riktig) kaki bukse (?) med svart belte og hvit t-sjorte. Det er sweet :) (For å hoppe til et litt annet emne) Hva synes dere om den kombinasjonen?

  11. Den buksa var jo bare å få tak i via USA-nikeshop? Isåfall hvor mye ville eventuell frakt kostet? Runder det over 300?

     

    Noen andre forslag til andre slags bomullsbukser da? Jeg synes da dressmann buksene er ganske standard..

     

    Edit: Å gå med treningsbukse på skolen er en drøm. Så hvis det finnes joggebukser som ikke er laget for trening, så er det greit å gå i de?

  12. Det var tanken. Med rett overdel ville det blitt en knallkombinasjon!

    9419372[/snapback]

     

    Ja viss du akkurat kommet ut gymmen evn. campingvognen, stikkordet her er TRENINGSbukse. :)

    9419449[/snapback]

     

    Samme om den er en treningsbukse? Slik som den så ut hadde jeg ikke hatt samvittighet til å skittne den til :p

  13. !Synes denne var megafet! Men hvor kan jeg kjøpe den? :(

    9418792[/snapback]

     

    Du skal ikke bruke den til verdags? Viss du ikke vill ha jeans, kikk heller på forskjellige bomullsbukser og liggnende.

     

    Lenge siden jeg har vært her nå forresten, gjort endel nye innkjøp, så slenger opp litt bilder senere i kveld:)

    9419200[/snapback]

     

    Det var tanken. Med rett overdel ville det blitt en knallkombinasjon!

  14. Hei.

     

    Jeg har litt minimalt med penger og ser da etter en kul (gjerne svart) boblejakke, til rundt maks 2000 kr.

     

    Det har seg også slik at jeg nesten bare har slike standard fargede dongeribukser, så er på kikk etter andre slags bukser. Kom med forslag!

     

    Synes denne var megafet! Men hvor kan jeg kjøpe den? :(

     

    Edit: Til gutt/mann forresten.

  15. Hei.

     

    Jeg sitter på min nye 5920G bærbar data, og sliter med en ting. Er det slik at denne Acer pcen har filtertast som standard løsning?

     

    Det er slik at jeg ikke trykke den samme knappen fort etter hverandre. Dette er veldig irriterende idet jeg da skal til å skifte granater når jeg spiller css, etc. Noen som har råd? Jeg har windows vista home premium 32-bit.

     

    Jeg har f.eks vært innom "hjelpemidler", og her viser det at filtertast er av:

     

    100249.jpeg

     

    Mvh weirdo

     

    Edit: Noe som jeg kom over å tenke på nå, er at det gjerne er slik at knappen ikke skal reagere før etter f.eks 0.5 sekunder hvis jeg trykker den ned mer enn 1 gang.

  16. Det var du som stjal min premie!

     

    Men uansett. Gratulerer så mye. Det som skjedde med deg der er bare en drøm i oppfyllelse. Alt dette snakket om 700 W er da ganske riktig, da 1 8800 GTX krever opp mot 320 W som da blir 320 + 320 = 640 W hvis begge kjører på 100%. Så har du jo prosessor o.l som krever opp mot alt fra 60-130 W. Ville rådet deg å spytte i en annen PSU. Gjerne en Thermaltake 850 W - som jeg tror vil holde :) Dette da hvis du har penger til det..

×
×
  • Opprett ny...