Gå til innhold

Lagn

Medlemmer
  • Innlegg

    748
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lagn

  1. hei

    har sett kort i forum søkt men vet jeg ikke vil få se svaret jeg vil ha.

     

    jeg vil ha en maskin som er så rask som mulig type 1 gb linux på 1 gb ssd på en maskin der alt fungerer med nett, og programtillegg og andre enkle oppgaver så enkelt som mulig, gjerne gamle utgaver av programmer.

    kanskje kan den ha windows 2000 eller lignende. har søkt overalt i mange mange år etter en løsning hvor maskinen responderer så og si momentant. kan være bærbar eller stasjonær.

     

    legger til; det kreves plutselig at jeg må ha java for mobilkobling og sider osv nye prg. pc bør koste under 4000, jeg vil ikke selges noe for kjøpe igjen . bruklt gammelt er det samme.

  2. med en imod skjerm får man alle fordeler i ett. edit: les bøyelig, gjennomsiktig, farger som er 100% gjenngitt, responstid, 100% sortnivå, batterilevetid, produksjonskostnad, alt som er.

    ulempen er kanskje prisen qualcomm krever?

     

    reflekterer sollys og fungerer i praksis som papir.

     

    http://en.wikipedia.org/wiki/IMOD

     

    http://www.presentationtek.com/2006/11/14/...lay-technology/

  3. hei. jeg vil billigst mulig ha stort bilde til pcen min, får vondt i øynene av å se på skjemen. sjekket prisguide, dette var den billigste projektoren.

    skal koble til pcen min for internet og annen tekst.

    800 x 600, dlp.

    har lest en del på nett men er usikker;

    blir tekst så veldig utydelig med dlp?

    eller er ikke oppløsningen optimal mht skalering og tekst?

     

     

    valgte en projektor med samme Throw Ratio (1.95 ~ 2.15:1) som denne,

    fikk 3 m = 70" som resultat, antar det var riktig å bruke throw ratio slik som dette for å få skjermstørrelse. ennå usikker etter å ha lest litt, på hvordan throw ratio fungerer (men samme det)

  4. Bare de kunne lagt til et 5 mp kamera og ekte blits...

    hvis forbrukerne venner seg til 5 mp, ville ikke produsentene gitt bedre sensorer for det. for en kort stund kunne du fått et noe bedre sensor og optikk med 5 mp kameraet, men med litt støy og et litt tregere kamera.. og "tube'en" din ville bli tjukk.

     

    venter fortsatt på den ordningen hvor bransjen skullle bli enig om en felles standard om klassifisering av bildekvalitet, som skulle ta over for mp, men de fleste produsenter er vel ikke interessert i å få på plass den.

  5. Jeg regnet litt på det nå. Skjermen må helt opp til 5,5 tommer for å få samme pixeltetthet som en med 240x320 på 2,0 tommer. 5,5 tommer (~7*12 cm) synes jeg blir alt for stort for en mobil, men sett at de møttes på halvveien og lagde en skjerm på 3,5 tommer med den oppløsningen så ville det vært veldig interessant. Dvs. langt høyere pixeltetthet enn den nevnte 2,0 tommeren med 240x320, men også større skjermflate.

     

    En 3,5-tommer i dette formatet (16:9) måler 4,43 * 7,55 cm. Legg til noen millimeter ramme på alle sidene, samt en ekstra cm i lengden til høyttaler og mikrofon så har vi en mobil på omtrent 5 * 9 cm. Etter min mening passe for en mobil med skjerm på hele fronten.

    plasser høytalerne osv under skjermen og lag en "lyd-tunnel" istedet. :thumbup:

    men antennen liker å være fri.

     

    ble ikke imponert hvis dette er en rekord, men jeg er sterkt for en dpi hvor man ikke kan se punktene, og som det står over her, oppløsningen er ikke et problem hvis man har vektorbasert grafikk.

    blir lei av å vente på vga, men nokias n-serie vil kanskje vente med dette pga. ytelsen i ngage-spillene deres :(

  6. hei :)

     

    skjermen på min SE funker ikke, så jeg ser ikke hva jeg gjør. jeg har masse utkast og uleste mld som jeg absolutt MÅ HA og som er uvurdelig.

    sikkerhetskopieres dette på verkstedet eller må jeg bruke setool eller myphoneexplorer eller floAt´s Mobile Agent eller noe slikt?

     

    (gjorde en tabbe, denne skulle egentlig ikke postes før på dagen, håper noen ser meg :( )

×
×
  • Opprett ny...