Gå til innhold

vStyle

Medlemmer
  • Innlegg

    854
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vStyle

  1. tupac er jævlig dårlig.

     

     

    mest overvurderte artisten noen sinne.

    fulgt opp av eminem, metallica og britney spears

     

    Deg med den drittslenginga di igjen? Har du ikke noe annet å gjøre enn å skrive dritt om en død, svart mann?

     

    OnT: Personlig velger jeg å tro at han er død. Det er bare "hypen" som får folk til å tro noe annet. Folk sier han skulle komme tilbake 7 år etter hans død - det skjedde ikke. 10 år etter? Ikke da heller. Også det med the seven day theory, der han skulle gjennoppstå 07/07/07. Det skjedde heller ikke. Nei, mannen er død, men musikken og budskapet lever videre. Det man heller bør fokusere på er hvem som drepte ham, og hvorfor.

  2. Takker, takker :p

     

    Du skal på ferie til syden og du sitter der å klager? Fordi du ikke får tilgang til PC? Hva med å ligge på stranda, bade, titte på jenter, handle, drikke, og ellers bare slappe av. Herregud, sitte på PC'n kan du gjøre resten av året.

     

    Eh, jeg mente ikke noe jeg skal gjøre der 24/7. Er ikke spennende på tur med foreldrene hele tiden akkurat.

  3. Jess, om to dager skal jeg på en dønn kjedelig ferie til Kroatia med foreldra som jeg ikke har lyst til å bli med på engang, i 2-3 uker. Da prøver jeg selvfølgelig å forkorte dødtiden. Har noen her noen tips om hva jeg kan gjøre eller ha med for å gjøre det mindre kjedelig? Så langt har jeg tenkt å ta med et par bøker og en Creative Zen mp3/filmspiller. Men den har dessverre begrenset plass, og jeg har ikke alltid tilgang på PC.

     

    Nå høres jeg vel ut som en bortskjemt drittunge, men å bli tvunget med på en såpass lang og kjedelig tur - som jeg til og med gikk gjennom i fjor og som ikke er ferie i det hele tatt, er ikke særlig greit. 3 uker er jævla mye hvis du ikke har lyst på det.

  4. Avean, hvordan vet du at det er bedre? Du har jo ikke spilt Diablo 3 engang...

     

    Nei men jeg har sett gameplay klipp. Hellgate foregår i ekte full 3D mens Diablo 3 spilles i top down view med point and click mens hellgate har ekte sanntidskamper.

     

    ...er du seriøs? Jeg antar at du enten ikke har spilt Diablo før eller tenkte deg ikke om før du skrev dette.

  5. Vet ikke om dette har blitt postet før men:

     

    1UP: On the subject of Diablo III being a more colorful game, there's already comments online about the color palette. Can you talk about how the team arrived at the decision for a wider color palette?

     

    RP: Yeah, so we've probably been through, I don't know, maybe three major art direction changes on the game. And the previous two were probably a little more similar to the Diablo II look. But it just didn't feel right anymore. It didn't feel like an interesting enough environment to play in anymore. So when we finally came up with this look, what we're really trying to do is add more color to the game, and we were very careful to not want to go to WOW. We don't want the game to look like WOW. We want it to look like Diablo. But we felt that there was an opportunity to add more color to the game but still keep the game feeling dark. And I think that's something a little tougher to see in a demo. I think when you're playing the game, people will fall in love with it, and will realize, "you know what? You can have reds and blues and a more painted look and still have a very dark, gothic feel to it all."

  6. sv_pausable 1

    mp_dynamicpricing 0

    mp_allowspectators 0

    mp_buytime 0.25

    mp_roundtime 1.75

    mp_friendlyfire 1

    mp_c4timer 35

    mp_freezetime 10

    mp_forcecamera 1

    mp_fadetoblack 0

    mp_footsteps 1

    mp_flashlight 1

    mp_autocrosshair 0

    mp_limitteams 0

    mp_autoteambalance 0

    mp_autokick 0

    mp_tkpunish 0

    mp_hostagepenalty 0

    mp_chattime 15

    mp_timelimit 0

    mp_winlimit 0

    mp_maxrounds 0

    mp_startmoney 800

    mp_spawnprotectiontime 0

    sv_cheats 0

    sv_pure 2

    sv_maxspeed 320

    sv_gravity 800

    sv_airaccelerate 10

    sv_alltalk 0

    sv_allowupload 1

    sv_allowdownload 1

    sv_bounce 0

    sv_friction 4.000

    sv_stepsize 18

    sv_stopspeed 75.000

    sv_wateraccelerate 10

    sv_waterfriction 1

    sv_mincmdrate 66

    sv_maxcmdrate 101

    sv_minupdaterate 66

    sv_maxupdaterate 101

    sv_minrate 15000

    sv_maxrate 25000

    sv_client_interpolate 1

    sv_client_predict 1

    sv_client_min_interp_ratio 1

    sv_client_max_interp_ratio 5

    sv_client_cmdrate_difference 20

     

    Edit: pælma det i spoiler

     

    Hvis jeg putter alt det i en .cfg fil og vil execute den på en dedicated eller helst LAN server, hvor putter jeg den da?

  7. Isteden så er det den samma museklikker-følelsen i fugleperspektiv, og jeg vet ikke om det helt fenger meg mer. I tillegg føler jeg ikke at vi trenger enda et actionspill med riddere, sjamaner osv i en middelaldersetting. Derfor føler jeg at Diablo III kanskje kommer i kamp om salgstallene med Age of Conan.

     

    Diablo 3 kommer til å knuse Age of Conan.

     

    Til tross for at det er to forskjellige sjangere så er mye av tematikken det samme. Her mener jeg rustninger man bruker, våpen, magier, brett-design som inkluderer mye gress-fjell-ruiner-vann-sand-huler.

     

    Nå beskrev du landskapet på hele jorda :p

     

    Men selvfølgelig er det litt av det samme i Diablo 3, det er jo Diablo-serien. Det er en hack n slash museklikkerspill i fugleperspektiv der man slakter horder av... ting. Noe annet ville ikke akkurat vært Diablo. Likevel har de slengt inn masse nye ting, og fikset en del dritt fra Diablo 2 som var irriterende. Jeg stoler 100 % på Blizzard sine utvikling av spill og at det ikke kommer til å skuffe. Bortsett fra WoW og expansions selvfølgelig.

×
×
  • Opprett ny...