Gå til innhold

IceFox

Medlemmer
  • Innlegg

    4 617
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av IceFox

  1. Nei, dessverre. Undertekstene må være inkludert i videofilen. Hvis du har de i iTunes-biblioteket ditt antar jeg at du allerede har konvertert de fra MKV til MP4.

     

    Hvis ja, bruker du Handbrake? Der kan du legge inn subs fra .srt-filen før du konverterer MKV-filen. Da vil undertekstene ligge inni MP4-filen, slik at du slipper å ha en løs .srt-fil.

     

    Apple TV kan sende lyd ut fra den optisk lydutgangen eller gjennom HDMI. Begge disse alternativene er digitale. Er altså ingen analoge utganger på Apple TV. Hva slags stereoanlegg har du? Dersom du har en DAC er det bare å koble den og Apple TV sammen gjennom en optisk kabel. Dersom du ikke har en DAC, kan du kjøre RCA-kabler fra TV-en til forsterken.

     

    Alternativ 1: Apple TV -> Optisk ut -> Optisk inn i DAC

    Alternativ 2: Apple TV -> HDMI ut -> HDMI inn i TV-en -> RCA ut fra TV-en og inn i forsterkeren

  2. Innser at jeg burde gått med de litt hjemme før jeg brukte de skikkelig. Et par timer hjemme hver dag gjør sikkert susen etter en stund...

     

    Jeg kjøpte Herring Goodwood for et par uker siden og gikk ned én størrelse. Kjøpte 44, mens jeg vanligvis bruker 45. Har ikke brukt skoende ordentlig enda, så vet ikke helt hvor smart det var.

     

     

    Hvordan er førsteinntrykket mht størrelsen?

    Kanskje litt trange. Må prøve de litt mer før jeg eventuelt bytter de, men tror ikke du trenger å gå ned noe mer enn en halv størrelse.

  3. Jeg kjøpte Herring Goodwood for et par uker siden og gikk ned én størrelse. Kjøpte 44, mens jeg vanligvis bruker 45. Har ikke brukt skoende ordentlig enda, så vet ikke helt hvor smart det var.

     

    Jeg prøvde imidlertid ut mine nye Herring Reading i dag, og sitter nå med noen skikkelige gnagsår. I tillegg til at skoene ser ut til å være litt trange, er de utrolig stive, og har derfor gnagd en del på hælen. Noen andre som også sliter med komforten på Herring-sko?

  4. Og tilbake til emne. Apple er den største smartmobilprodusenten. Sånn så får de utvalgte android forkynnerene krangle om hva som er en smartmobil, eller hvordan android knuser Apple om man legger sammen flere produsenter osv osv.

    Hva som er en smartmobil er så absolutt relevant i denne sammenhengen da det er hva hele artikkelen baserer seg på. Fakta er at hadde Samsung, HTC, LG og så videre drevet med litt hissigere markedsføring og folk faktisk hadde blitt opplyst om forskjellene så hadde ikke iOS solgt slik som det gjør nå. Det går stort sett på den økende trenden der folk ikke tenker selv og kjøper det som "ser" bra ut uten å gjøre noen nærmere undersøkelser.

     

    Så du kan si at iOS har den største andelen av dumme forbrukere.

    Å vurdere intelligens på bakgrunn av mobilvalg kan vel heller ikke sies å være særlig rasjonelt.

     

    Hva om folk synes det gir dem større nytte å ha en telefon som "ser bra ut" fremfor å ha en telefon med skikkelig multitasking? Hvilke egenskaper som vektlegges varierer fra bruker til bruker.

     

    Tiden som kunne blitt brukt til "nærmere undersøkelse" har vedkommende heller til andre aktiviteter som de synes har større nytte. La det være jobbe, gå tur i skogen, ser på TV. ;)

    • Liker 1
  5. For min del stiller jeg ikke så strenge krav til posen ettersom jeg hovedsakelig kommer til å bruke den i vannoverflaten stort sett, til bilder av mennesker og bading og liknende. Er liksom ikke så veldig spennende dyreliv på et par meters dyp her i Norge...

     

    Funker ikke å sette på stativ dessverre. Har veldig lyst til å teste dette i en svømmehall med en kompis i morra. Lurer på om vi får noen rare blikk da? :p

  6. Har bare testet nå den siste halvtimen. Har ikke fått seg en runde under vann enda, men tenkte jeg skulle teste brukervennligheten før jeg eventuelt kjøper den. Ser foreløpig ut til at glasset ikke skaper noe nevneverdig kvalitetstap. Men må jo taes hensyn til at man får posen for tusenlappen på Japan Photo, så jeg forventet ikke allverden.

     

    Men kan jo si noe om førsteinntrykket. Som sagt ser bildekvaliteten til å være svært brukbar, men brukervennligheten er temmelig ræva rett og slett. Må nok belage meg på å fikse nærmest alt av innstillinger før jeg hopper i vannet. Er et lite hull til høyre pekefinger som gjør at jeg kan stille blender, og til nøds bruke det bakerste hjulet til annet. Å se gjennom søkeren på kameraet går overraskende bra.

     

    Et annet problem er at objektivsaken er ganske lang, men er bare plastikk, så må dras bakover for at man ikke skal få vignettering. Men går altså fint med 12mm har jeg funnet ut, og det lover jo bra. :)

     

    Kan se en del bilder her: http://www.flickr.com/search/?q=Dicapac%20WP-S10&w=all

     

    Ser lovende ut dette. Skal jo bare brukes til litt leking, så gidder naturligvis ikke å legge mangfoldige tusenlapper i et skikkelig undervannshus...

×
×
  • Opprett ny...