Gå til innhold

Miloserus

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Miloserus

  1. Synes spillet er ganske dårlig. Navigasjonen er klumsete og interaktiviteten generelt er ikke noe å skryte av. Den eneste guffene følelsen jeg fikk av å spille spillet var av frustrasjon over navigasjonen.

     

    Navigasjonen fungerer slik at man klikker på piler for å flytte seg rundt i rommet, ganske likt som mange av de "escape the room" spillene som florerer på nettet. Dette kan fungere greit om man gjør det på en skikkelig måte, men der bommer spillet kraftig. Det føles rundt som om man beveger seg rundt i en labyrint, når man egentlig bare vaser rundt i et åpent rom.

     

    Spillet hadde sikkert fungert bedre hvis verden var litt mere interresant, og at navigasjonen var på plass. Jeg kan ikke si noe om hvordan gåteløsningene fungerte, for jeg kom aldri så langt før jeg avinstallerte hele greia.

  2. Hva for et mafiaspill tenker du på?

    Hvor stort regner du med at det skal bli?

     

    Edit:

    ---------------

    Etter å ha lest noen andre innlegg om det mafiaspillet ditt, så tror jeg at du bør lære deg PHP og mysql.

     

    Norsk innføringskurs i php:

    http://itpro.no/art/624.html

     

    Mener å huske at det står litt om mysql der også.

     

    Hvis du ønsker å ha litt mere grafikk og animasjoner i spillet så kan du bruke flash og php mot hverandre. Men jeg kjenner ikke til noen norsk dokumentasjon for å gjøre akkurat det.

  3. Så du kan ikke velge språk, helt håpløst, det positive er at du får masse surealistiske navn på ting som skapningsskaper, navnene på kropsdeler av enda mer sinsyke. Det andre er om du ønsker å diskutere på et forum så sitter du der.

     

    Noen som vet om du kan endre på kroppen på andre måter en å gjøre den tykkere å tynnere ved å scrolle på musa? hvis jeg ønsker en flat og bred hale som en bever lar det seg gjøre?

     

     

    For å endre språk kan du gå inn på mappen SPORE\Data\Locale og gi skifte navn på mappen f.eks en-us til no-no (husk å velge et annet navn på no-no mappen først)

    Latterlig at man ikke kan velge språk selv.

  4. Med tanke på flysimulator. Det spørs hva du er ute etter. Hvis du er ute etter noe enkelt så er Microsoft Flightsimulator X sikkert et godt valg.

     

    Hvis du er ute etter en mer realistisk fysikkmodell så er X-plane et bra valg. Denne simulatoren er mye mindre brukervennlig og vanskeligere å få tak i enn MS flightsimulator. Men her har du f.eks mulighet for å lage dine egne fly på en rimelig grei måte. Og du har mulighet å fly på mars og fly romferge++

  5. Sony får så sinnsykt mye gratisreklame etter denne reklamen. Det er nok ikke bare på gamer.no at denne reklamen har blit omdiskutert på forumer og andre medium. Genialt å ikke legge noe spesielt info på hjemmesida heller. Det skaper nysgjerrighet. Og enkelte vil spørre seg rundt. Eller søke på internett etter dette slagordet. Så jeg vil jo egentlig si at de har lagd en risikabel, men genial reklamekampanje. I og med at trådstarter heller ikke nevnte playstation 3 i tittelen så blir jo folk som er totalt uinterresert i playstation trukket med alikavel. Ikke at de nødvendigvis får lyst på en playstation 3, men de blir trukket med i diskusjonen.

     

    Men jeg vet ikke helt om de når opp til Try sine kampanjer for grandiosa. Med det er jo et ganske norskt fenomen.

  6. LBA 1. Var ca 8 år. Vanskelig? ja

     

    også Flashback til snes. Another World clone. Helt umulig

    7059399[/snapback]

     

    FlashBack var faktisk en oppfølger :thumbup: Kom vell til alt som kunne brukes til å vise grafikk i den tiden tror jeg.. Gikk gjennom det på Amiga, men Another World var helt håpløst.. Knall bra og kult, men umulig å gå gjennom :cry:

    7178976[/snapback]

     

    Jeg er ikke noen drevet gamer. Men jeg hadde ingen store problemer med å runne Another world. Selv om jeg vår 12.. Men det var et bra spill da.

  7. Leter etter et motorsykkelspill. Spillte det veldig mye til Windows 95, med jpysticken min! :love: Noen som tenker på hva jeg mener? :ermm: Spillet hadde et kjempekult lydspor, og på demoen var det en bane der man kjørte først gjennom byen og så ut på landet.

     

    Uff, vil så gjerne huske navnet. :(

    6855711[/snapback]

     

    Tenker du på RoadRush?

     

    000626roadrush.jpg

     

    Edit:

    Mente Road Rash

×
×
  • Opprett ny...