Gå til innhold

Dag_3

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dag_3

  1. Disse bruker jeg på min N80:

     

    Program: SafeTXT

    Kort beskrivelse: Kryptere sms, kontakter, notater osv

    Pris: Gratis

    Link: http://www.allaboutsymbian.com/software/item/SafeTxt.php

    NB: Jeg har bare bruk dette til å kryptere egne notater -har ikke prøvd de andre funksjonene.

     

    Program: S60 Theme - white

    Kort beskrivelse: Profesjonelt og enkelt tema. Det eneste ikke-orginale jeg har lagt inn på min telefon.

    Pris: Gratis

    Link: http://www.s60.com/life/application/displa...appId=39&type=3

  2. Noen som vet om et program som kan bryte den dumme ettminuttsgrensen på lydopptakeren (Nokia N80)?

    9464738[/snapback]

    Mener bestemt at det ikke er 60s begrensning på Allon Mp3 Dictaphone, men last ned en trial versjon først, eller sjekk spesifikasjonene nøyere.

    9467600[/snapback]

    Takk for tipset. Audio recorder virker bra, men jeg er litt nølende når det gjelder å installere så mye programvare jeg ikke trenger, bare for en enkel funksjon som dette. Håpet egentlig på en liten freeware duppeditt eller noe sånt :whistle:

  3. Det er jo også gammelt, har du IE eller std da.

     

    Uansett tror jeg da løsningen for dere er å låse opp mobilen og kjøre en ren versjon.

    8512993[/snapback]

    Har standard versjon. Har ikke prøvd å oppdatere til IE siden den har operatørlås og jeg ikke vet om det vil funke da. Når bindingstiden går ut i september får jeg gjøre et forsøk, men foreløpig er jeg nok for feig :blush: Nokia må nok tilpasse ny fw til Tele2 før den slippes for våre tlf. Det tar alltid litt tid før jeg får tilbud om ny fw dere snakker om i dette forumet. Og nå virker det som om de ikke har gjort dette på en stund.

  4. Har samme problem som tulling03 tar opp på side 10. Kan ikke se at det er kommet noe svar på det.

    Når jeg skal på nettet får jeg opp valg av tilgangspunkt, men på listen finnes bare mitt eget WLAN og ikke Tele2 gprs/3G osv. Tilgangspunkt står som "alltid spør". Jeg kan koble til v/hjelp av 3G hvis jeg endrer fra "alltid spør" til "brukerdefinert" og velger Tele2, men får altså ikke annet valg enn wlan opp på listen når jeg kobler til web som vanlig. Å få tilsendt konfigurering til tlf fra Tele2 hjelper ikke. Informasjonen om Tele2s tilkoblingspunkter finnes på tlf, bare ikke som valg på lista når jeg skal koble til.

     

    Håper noen kan hjelpe.

  5. Forklaringene på hvordan du bruker den er noe mangelfulle, men jeg installerte den på minnekortet, kopierte ROM'er til mappen Others\vBoy på minnekortet. Deretter åpner du ROM'en (ikke selve programmet vBoy men ROM filen) og du er i gang.

    6861844[/snapback]

    Nei du skal åpne programmet. Da får du en liste over alle spill du har installert.

    6862600[/snapback]

     

    Du har rett. Gikk i surr om jeg var i filbehandling eller i programmet da jeg fikk opp den lista. Dermed har jeg bidratt til at de mangelfulle forklaringene også ble forvirrende og feil :!:

  6. Har prøvd Vampents beta emulator for GameboyColor spill på min N80 og det ser ut til å virke. Har ikke prøvd den i mange dagene så ingen garantier fra meg, men kvaliteten virker bra. Skjermen på N80 gir fine bilder med denne emulatoren synes jeg.

     

    Du kan prøve den noen minutter av gangen først, og hvis den funker hos deg koster det ca 70 kr å registrere. Før registrering kan du heller ikke laste savegames.

     

    Forklaringene på hvordan du bruker den er noe mangelfulle, men jeg installerte den på minnekortet, kopierte ROM'er til mappen Others\vBoy på minnekortet. Deretter åpner du ROM'en (ikke selve programmet vBoy men ROM filen) og du er i gang.

     

    Du kan finne emulatoren her:

    http://www.vampent.com/vboy.htm

     

    Husk å velge Symbian S60v3 versjonen for N80. Den er i beta, men funker ok så vidt jeg kan se. Henger seg av og til. Registrering skal visstnok gi gratis oppdatering på livstid, men vi får se.

     

    P.S. det finnes mange Public Domain kompatible ROM'er, så dette er ingen oppfordring til piratkopiering.

×
×
  • Opprett ny...