Gå til innhold

KimG

Medlemmer
  • Innlegg

    225
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KimG

  1. De eneste som kan ta livet av CS er Valve selv. Ingen "CS killer" har klart å gjøre det på 20 år.

    Valorant kommer til å få stor suksess og jeg tipper det vil leve side om side med CSGO slik som LoL og DoTA2 gjør. Og bra er det, er det noe vi trenger i FPS sjangeren så er det konkurranse.

    • Liker 1
  2.  

    Dette er knall!

    Men hva om en spiller er tatt for cheat på faceit 15.09.16. Da er denne spilleren utestengt t.o.m 15.09.17 på gamer.no. Betyr dette at spilleren kan delta i Telenorligaen fra og med 16.09.17?

     

    Har dere tenkt på denne problemstillingen?

     

    Er det noe spesielt å tenke over? En sluttdato blir det jo uansett hvor lenge eller kort man stenges ute?

     

    AtW

    Fritt frem for tidligere juksemakere da. Var bare et spørsmål om hvordan dere gjorde dette, ikke noe mer utover det.

     

    Bra tiltak er det uansett, skulle bare ønske det var enda strengere :)

  3. Jeg er forsåvidt enig i at noe må gjøres med oppsettet til Telenorligaen, men måten du har delt det opp i vil skade organisasjoner som har flere lag i samme spill (med mindre reglene blir endret).

     

    Som du sikkert vet, så kan man ikke ha to lag fra samme klubb spillene i samme divisjon uavhengig av avdeling. Om man da bruker et system som har 1., 2. og 3. divisjon + en ladder hvor ALLE andre blir plassert så blir jo dette et massivt problem for nettopp disse organisasjonene.

     

    Nå syns jeg også at nåværende regel angående flere lag i samme divisjon er håpløs. Greit at man ikke kan ha samme lag i samme div+avdeling, grunnet matchfixing etc, men når man er i forskjellig avdeling så burde det ikke ha noe å si.

     

     

    Jeg er uansett enig med deg i at noe må gjøres for å forhindre at så mange lag faller av. Så får man håpe at løsningen dem kommer frem til er god :)

  4.  

    "Den markedsledende løsningen for å oppdage juks"

     

    EAC er kanskje det mest elendige systemet til å oppdage juks! I samme slengen så har dem en keylogger som kjøres i bakgrunnen når den er installert.

     

    Bra jobba gamer.no, først utestenger og henger dere ut en uskyldig person, også i samme slengen innfører dere verdens dårligste AC. Trist.

    Key logger Xd avira antivir som sier det? Er jo bare ACen som filmer fra dit pov og tar bilde av skjermen og sender til en server

     

     

    Et kjapt google søk og du vil finne flere leaks direkte fra EAC med passord til brukere :) Og det har ingenting med at AC'en tar bilde av skjermen, det er en keylogger som er utenom anticheat funksjonen.

     

    Skal jo også nevnes at de som jukser på et decent nivå ikke bruker en cheat som man finner public, som lett blir tatt av EAC, men en cheat som faktisk koster penger og sniker seg unna det meste av anticheats. EAC tar de typiske cheats som wallhack, spinbots etc. Men en god triggerbot som gjør gjør det lille ekstra, kanskje 1% av siktingen, vil den umulig klare å ta.

     

    Mange sier det er bedre enn ingenting, jo kanskje i lavere divisjoner vil det luke ut de som er klare juksemakere, men på det øverste nivået i norge vil det ikke fungere. Folk som virkelig vil jukse på toppnivå er smartere enn å laste ned en .exe fra et google søk ;)

  5. Helt enig! Hvis gamer.no ønsker å bli sett på som en side/organiasjon som holder turneringer innenfor norsk esport, så er det nå dem må sette ned foten og straffe samtlige involverte.

     

    Hvis det er noen her som slipper unna straff for kampfiksing, så kan vel gamer.no bare legge opp.

     

    Her må admins ta et skikkelig oppgjør og sette et virkelig standpunkt slik at ander lag blir skremt fra å gjøre noe slik igjen.

     

    Videre mener jeg at spillerne det gjelder burde bli bannet fra ligaen, for Aposis gjelder det Truth, k0na, hk0n m.fl, usikker på lineup for Zodiac. Det foreligger klar motivasjon bak dette fra Aposis sin side (rykke opp til 1.div), noe som burde bety at de burde få en mye strengere straff enn spillerne fra Zodiac.

     

    Når det gjelder de respektive klubbene burde dette bety direkte nedrykk/fjerning av de fra ligaene. Hvorfor? Vel, spillerne representerer klubbene og det er klubbene selv som har innhentet disse spillerene. Spørsmåles som reises blir dermed om klubbene skulle selektert spillerne bedre, noe de i denne stund skulle ønske de gjorde.

     

    Summa summarum: Utestengelse for spillerne involvert, der straffen bør være strengere for Aposis sine spillere (komme seg til 1.div på feil premisser, går utover acapella), samt direkte nedrykk/fjerning av klubbene i 1 år. Her må det tas et realt oppgjør med denne ukulturen for å forhindre fremtidige hendelser!

     

    • Liker 1
  6. Er vel bare innenfor e-sport at utøverne kommuniserer direkte med fansen, klarer ikke komme på noen andre idretter hvor det er så kort vei mellom fan og utøver.

     

    I all annen idrett kan utøvere kommunisere direkte med fans, da spesielt via twitter. Er jo flere topp-utøvere som har konto på twitter.

     

    Forskjellen er at esport utøvere deltar mer aktivt på sosiale medier enn de som utøver mer tradisjonell idrett.

     

    Hvis esport utøvere blir så deppa av å lese dritt fra fans, så kan dem vel ta et steg tilbake fra sosiale medier? Det er ingen som tvinger dem til å lese all driten.

     

    Drittunger finner vi i alle populære spill, og vi vil ikke bli kvitt denne oppførselen med det første, tviler på at vi vil bli kvitt den i det hele tatt. Turneringsansvarlige, moderatorer osv. må bare sette ned foten når det kommer til slik oppførsel, så blir vi ihvertfall kvitt det i turneringer.

     

    Nå skal det også sies at det er enkelte pro spillere som oppfører seg noe ufyselig fra tid til annen også, så om fans ser at dem gjør det så følger dem etter som sauer og gjør akkurat det samme.

     

    Vil også legge til at esport ikke er unntak når det kommer til drittslenging fra fans på sosiale medier (eller på andre arenaer). Dette er noe vi ser i all idrett.

  7. Har flytta forumet over til et nytt webhotell nå! Så www.hon-norge.net/forum er linken dere skal bruke!

     

    I løpet av morgen dagen vil www.hon-norge.net fungere og, samt http://hon-norge.net :)

     

    www.hon-norge.net skal fungere nå! Samme med www.hon-norge.net/forum !

     

    Om det ikke fungerer, så må du slette CACHE og COOKIES i browseren din! :)

     

     

    Vi har også fått 100 nye beta-keys fra S2! :D

×
×
  • Opprett ny...