Gå til innhold

sakkosekken

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sakkosekken

  1. Vi hadde Norsk tentamen for noen dager siden, selvsagt så hadde IKT folka prestert å ikke slå av nettverket så vi kunne kommunisere med hverandre så folk drev å spurte hverandre om forskjellige ting. 2 jenter i klassen sendte tentamen til hverandre for å lese igjennom hvor en av jentene sin tekst handlet om bruk av Hijab i Norge, ikke at dette i seg selv er noe ille men hun presterte å si at innvandrerene burde sendes tilbake til Islam for så å følge opp med facebook status som Er Islam et land???

     

    Tror jeg aldri har sett så opgitt ut når jeg hørte det... SSP år 1 og tro at Islam er et land...

  2. Ok, 20. februar skal jeg feire ved å låse meg inne i huset med alt som trengs for å overleve 3 dager uten søvn og spille dawn of war 2

     

    Du glemte å nevne at closed beta starter den 21 januar

     

    Quote:

     

    The beta will be hosted via Steam and offered exclusively to Warhammer® 40,000™: Dawn of War - Soulstorm owners on January 21, followed by a worldwide public release on January 28(dette er for amerika tror jeg). The beta will feature all four playable races, five multiplayer maps, and Microsoft’s Games for Windows - LIVE TrueSkill Matchmaking.

  3. Hallo kjære Team Fortress 2 spillere!

     

    Den helnorske klanen Blå Brigade(Kjent som Blue Brigade i liga sammenheng) Trenger en ny medic ettersom gruppen sin siste medic dessverre ikke klarte å opprettholde aktivitets nivået som kreves for å vise progresjon.

     

    Det vi krever av deg som spiller er at:

     

    Du liker å spille klassen din, selv om du spiller greit som en klasse må du ønske å bli bedre i den. Selvsagt kommer klassen din frem gjennom tiden så det vi gjør er at vi kjører en såkalt «tryout» på klassen(e) du vil spille og deretter tar vi en liten test med de fleste andre klasser.

     

    Du er innstilt til å lære. Klan spill er utrolig forskjellig i fra såkalt public spilling siden du som medic må overleve og holde laget organisert, utrolig mye er avhengig av deg, det er ikke som om du henger bak en fyr og får gratis poeng, nei her snakker vi om å så vidt hoppe unna prosjektiler, fortelle når folk skal angripe, hva de skal gjøre, du ER laget!

     

    At du er aktiv. Vi trener mandag, tirsdag og torsdag og tar spille vårt i ligaen seriøst og spiller for oppryk i ligaen vi deltar i (etf2l).

     

    Mikrofon, selvsagt trenger du mikrofon! Som medic må du kommunisere hele tiden, de offangsive klassene må fokusere på å drepe motstanderen og de har ikke øyne i nakken så du må være øynene deres, dette er et utrolig intens arbeid siden du må konstant hoppe unna prosjektiler som blir sendt mot deg, ha oversikten over laget ditt og gjøre vurderinger ut i fra situasjoner.

     

    Nå, dette høres kanskje veldig mye ut å hoppe rett inn i, men tro meg, det kommer med tiden, kan bruke meg som eksempel: en stille fyr i fra Akershus som gikk inn i klan miljøet som heavy, vi trengte medic en kamp og jeg trivdes som rollen, snakka fortsatt ikke så mye, men ettersom jeg spilte flere og flere kamper kom det bare naturlig sammtidig som andre norske medicer lærte meg taktikker, hvordan jeg skal oppføre meg osv. Det som er fint med det norske Team Fortress miljøet er at alle er sammensveiset og vi lærer ting av hverandre.

     

     

    Så, hva kan vi gi deg som spiller?

     

    Først og fremst vil jeg si at vi kan gi deg en mye rikere spill opplevelse, jeg har aldri opplevd et spill som har gitt så mye til meg som spiller, det er rett og slett en av de beste opplevelsene jeg har hatt i livet og jeg kan bekrefte at så godt som alle føler det samme, public spill er bare en liten del av spillet!

     

    Vi har oppe en public server i beta fase og en privat klan kamp server. Vi har også en mumble(snakke program med ca. Null delay!) oppe 24/7 som alle de norske klan spillerne er på regelmessig(som vi håper å utvide til public spillerne også) Og en nyhets webside med forum!

     

    Så til slutt: Hvordan kan du kontakte oss? Du kan selvsagt sende meg en privat melding her på diskusjon.no, gå til hjemmesiden vår og skrive i tråden som er opprettet der, MSN, men jeg ville foretrukket om vi kunne ta det over steam

     

    Kontakt informasjon:

     

    MSN: [email protected]

    Steam: sakkoman

    IRC: #Brigaden via quakenet

    PM: sakkosekken

    Hjemmeside: www.tfortress.no

    Xfire: sakkosekken

     

     

    Håper på å få mange forespørsler, selv om du ikke har lyst til å spille medic håper vi å få flere inn i klan miljøet for og spille andre klasser også.

     

    Sakarias Myskja

  4. Det dere må huske er at det ikke egentlig er en utvidelsespakke, det er bare nedlastbart innhold mot en pris. Er nok litt melking, men for å si det rett ut: Jeg likte kampanjen, gav meg en sikkelig red alert følelse og alt det manglet, red alert 2 slo ikke helt ann hos meg siden den manglet et eller annet, jeg føler at red alert 3 har akkurat det! Gleder meg til å spille igjennom kort kampanjene siden kampanjene var litt ufullstendige, men hva kan man forvente at de gjør? Utsette det til evig tid slik at det mister en stor fanbase eller gjøre som blizzard å dele det opp i 3 som kommer til å ta evigheter, kampanjer er IKKE like viktig som selve gameplay noe utviklerne bak spillet har forstått, maken til balangsert og morro(utenom top secret protocolls) skal man lete lenge etter i et spill!

     

    Blir også idiotisk å kritisere spillet siden det er laget a EA, blir rett og slett trist når det får så mye ufortjent kritikk

  5. Kan være enig i at support powers kan være lame, men det er også en av de beste aspektene med spillet hvis du spør meg, du kan bruke de til å slå ut viktige enheter for så å søå til med full kraft og knuse motstanderen. Ellers gir de ikke så mye motstad da de er lette å unngå, de eneste er nok empire som techer opp hver bygning slik at de blir mer utsatt for ting som sattelite drop, time bomb og final squadron.

     

    Det som er med flak troppere er at de er treige, hvis man går for tidlige migs har man ingen resurser mot bakkeenheter, virker som om de fleste soviet spillere føler den samme måten og de allierte til en hvis grad, håper de gir bullfrogs litt større splash og flak troppere litt lengere range mot fly når de er på bakken, nå er de ganske ubrukelige siden flyene bare kan gå rundt de og peace keepers SPISER flak troppere, en venn av meg sendte rundt 25 flak troppere mot meg, jeg hadde 3 peace keepers og 2 IFV med peace keepers, en peace keeper mista 50% liv etter angrepet...

  6. Vet du hvordan et vindie rush utføres?

     

    Da går man for barracs, lager de vanelige attack dogsa som kan ta mot bjørnene og holder på med de vanelige bark fightsa for å få den tidlige scoutinga og oil riggs, powerplant, for så en airfield. Mot soviet bygger man gjerne da noen vindies, disse vil komme opp samtidig som du får opp den første cicklene og bomber den. Deretter får de opp 2 refineries og bygger peace keepers og ekspanderer gjerne frem til de andre gruvene slik at de får en økonomisk fordel mens du prøve å få opp nok bullfrogs, eventuellt flak troppere til å støtte, men når det er sagt er de enormt ineffektive mot fly siden de bare kan komme rundt basen din og slippe ut bombene sine uten at du får gjort mye mot de siden soviet ikke har noen effektiv transport som de alliertes riptide og empire sin sudden transport. Derfor blir det en kamp om resursene siden du må prøve å få opp et anti air forsvar som kan DREPE vindicatorene, dette er veldig viktig siden flyene blir reparert på airfielden til de allierte mens soviet må invistere i en kran som tar mye strøm og 1500 credits som har lite hp, dette er resurser du rett og slett ikke har på den tiden. Sammtidig kommer Peace Keepers ofte støttet av multigunners på denne tiden, altså må du ha skaffet deg super powerplant og fått opp 2-3 hammertanks og ha 4 bullfrogs, dette er vanskelig å oppretholde når du ikke har NOEN form for å reparere enheter så vindiene vil slite sterkt på enhetene dine sammtidig som de allierte da ofte har ekspandert og har en mye bedre økonomi enn deg.

     

    Anngående support powers, fatter ikke at dere har problemer med det, når det er level en support powers kan de ikke brukes til mye, mot kjøretøy er skaden lav og du ser et smoke signal som anntyder at de sender en eller annen form for support power der så jeg ser ingen problemer med det, det eneste jeg syntes er et lite problem er kombinasjonen av en tidsbombe og en kronorift som gjør at enhetene dine er dømt til å dø, men da snakker vi om at kampen har gått så lenge slik at de har over 7 top secret protocolls poeng.

  7. Tenguer skal nå ikke være et direkte counter mot apollo heller da, da snakker vi om å bruke en trakaserings enhet som er hovedsakelig anti infanteri mot dedikerte antiluft enheter, det blir som å angripe en base full av flak towers og sentry guns med 50 bears skutt ut av bullfrogs :roll:

     

    Elsker den nye patchen, det eneste problemet med engineers jeg hadde var senere i spillet. Med mindre jeg blir tungt angrepet gidder ikke jeg å investere i tårn jeg ikke vet om jeg får noe nytte for så det som skjedde noen ganger var at midt inne i gamet angrep hæren til motstanderen og en transport kom rundt og gikk mot factoryene mine, da er det et lite problem, jeg må passe på hæren min og samtidig basen min og jeg blir satt tilbake flere tiers, det er rett og slett bare en utrolig kjedelig måte som ikke er spessielt taktisk eller balangsert.

     

    Er det bare meg eller burde vindicators nerfes litt til? Elsker vindicator som enhet, men advanced aeronotics er en sinnsyk imba tier en protokoll. Soviet er spessielt utsatt nå etter nerfen mot cores(som gjorde det bedre, men fortsatt ikke perfekt) siden de ikke har noen effektiv måte å reparere enheter uten om å bygge en kran til 1500, det er vanskelig å ha en økonomi som støtter 2 bygnings køer uten å ryke helt, da snakker jeg om bullfrogs, soviet sin dedikerte anti air enhet, en vindie vil få den ned til 1/8 hp slik at den beveger seg tregere og får derfor redusert evne til å ta bullfrogs siden den ikke kan danse like langt unna. Empire har sine Mechu Tenguer som tvinger de allierte spillerne til å bygge apollos for å få kontroll over luftromme og eskorte til vindicatorene, men Empire kan få ut VXer og reparere de slik at man slipper å lage så sinnsykt mange OG de kan brukes til ypperlig trakasering.

     

    Noen som har noen kommentarer til dette? Jeg må si jeg ikke spiller de allierte så ofte, men vet hvordan man tar et ekte vindie rush og bruke enhetene deres effektivt

×
×
  • Opprett ny...