Gå til innhold

cDavid

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cDavid

  1. Det går buss fra oslo til notodden 07:40, som er framme 9:45(tror dette er timeekspressen) , og derfra går rjukanekspressen kl. 9:55 som er framme 11:05...rjukanekspressen og timekspressen korresponderer fra oslo til rjukan, så dere kan sikkert si at dere skal til rjukan så kan dere bare vise billetten når dere bytter buss...

     

    Denne bussen kjører opp til gaustablikk : http://www.skibuss1.no/

    8244282[/snapback]

     

     

    Dette hjelper oss veldig. Tusen takk! :thumbup:

  2. Og vil gjerne ha noen tips fra folk som har vært der :)

    Tenker umiddelbart på å sippe mojitos og cuba libre på stranden med en feit sigar, men er åpen for andre ting som er verd å sjekke ut  ;)

    7671568[/snapback]

     

     

    Well, El Morro og El Capitolio må sjekkes! Ta deg en tur til Santiago de Cuba - gammle spanske bygninger over alt - med feite sigarer. En tur med dama om natten til El Malecon ved Habana er utrolig greit, frisk luft, rolig, med lyden fra gammle amerikanske biler og lyden fra bølgene som treffer murene til El Malecon. Det kan bli en avslapende opplevelse! Husk å reise til spess. gammle byer om du vil se eldre bygninger enn de som ligger i Habana. Varadero kan også bli greit om du letter etter onklig hvit sand med klarblå vann og hvit skum fra bølger som aldri blir høyere, du kan også sjekke hotellene ved Varadero men det er mer luksus og koster en del. Ellers, du finner strander over alt. Reis til Matansas og Pinar del Rio, mye fint og se der - spess. fjellene og hestevognene! Skal du kjøre hestevogn rundt Habanas gater koster det sikkert omtrent det samme som en Taxi. Mojito og Cuba libre med en feit sigar er vel mer i Habana ved små åpne restauranter der musikkere synger og spiller gammle typiske kubanske sanger.

     

    Lykke til! :thumbup:

  3. Hei, det er slik at jeg og tre kompiser vil reise til Tinn/Gaustablikk. Har tenkt å reise nå nærmest til lørdag morgen (tidlig). Vi er en gjeng ungdommer og vil ha det billigst mulig. Problemmet er at vi ikke vet hvordan vi skal klare å reise til Tinn eller nærmest Gaustablikk. Vi bor ved Stokke, nærmeste by er Tønsberg (Vestlandet), kan fint komme oss til f.eks Oslo om vi må ditt for så å dra til Tinn. Husk at vi vil reise med kommunal transport. Kan noen hjelpe oss med dette? Muligheter ...?

    Takk! :cool:

  4. hva med at "sjefene" spiller med høyere risiko for å tape penger?

    og de som f.eks spiller som livvakter har det "tryggere". slik at ikke alle blir "sjefer".

     

    bare noe jeg tenkte på

    7841777[/snapback]

     

    Jeg sa jeg ikke kan forklare alt, så ta det rolig, alt er gjennomtenkt. Det er medlemmer av gjenger som har kontakt med andre gjenger uten lov fra sjefen, de har høyre risiko for å bli drept av sjefen(e).

  5. Litt mere info ville vært fint :)

     

    Hvordan skal spillet fungere? Hvordan skal man spille det?

     

    Høres ganske artig ut :D

    7835712[/snapback]

     

     

    Hvordan spillet skal fungere? Vel..., enkelt, som hvilken som helst teksbasert nettspill, evt. knapper og kommando'er. Jeg kan ikke forklare det liksom enkelt. Man har (poeng), noe spilleren ikke skal vite noe om, så har spilleren penger ($ usd), som er "poenget" som teller for han. Spillet blir vel som en CMS har jeg tenkt, spilleren må altså ha litt oversikt. Spilleren skal ha muligheter til å lage gjenger, skaffe seg livvakter, parti blandt annet... Medlemmene i gjengene, partiet, livaktene obs.. kan også kontakte andre gjenger og bli medlem av flere gjenger om gangen, så.. om sjefen finner ut av det kan spilleren bli drept, spilleren mister da "poeng" og en del av pengene, sin hemmelighet blir også tilgjenglig for de andre gjengene, jo mer involvert spilleren er, jo ferligere blir det. Større gjenger har også mer makt og flere muligheter for å klare drap ..obs.. Men det betyr ikke mye hvor stor gjengen er, om en gjeng med 3 spillere har mer poeng en en annen gjeng med 10 så er sjansen for gjengen med flest poeng større, det er selvsagt mest sansynlig at gjengen med størst medlemskap skal ha mer poeng. Poeng blir regnet fra hvor mye penger spilleren har, aktivitet, drap, oppdrag fullført, uro, type medlemskap obs. Spilleren skal ha oversikt over sine utgifter og inntekter. Det er mye mer jeg ikke kan forklare nå, ikke sånt.. enkelt. :)

  6. Hei, lurte på om det er noen som vet om et script som gjør at når man logger seg inn bruker den phpbb databasen og lager sessions og alt på samme måte som phpbb gjør det?

     

    Måle mitt er altså at om man logger seg inn her, blir man også logget inn på phpbb forumet :)

     

    takk for svar!

    7832313[/snapback]

     

    Du kan jo bruke innlogging skriptet phpbb har.. noen forandringer på koden og litt smarty vel.

  7. Hei. Lurte på om det finnes noen studenter der ute med php/html + css kunnskaper. Saken er at jeg har startet på et teksbasert nettspill og trenger flere medlemer som vil være med på prosjektet. Spillet går ut på å bli den mektigste og rikeste i Mafias gammle sentralt hovedsted, Habana, der det meste var greit til kommunistene kom. Spilleren begynner fra universiteten som enkelt krimminel og bygger seg opp derfra, pga. at universiteten i Habana var selvstyrt hadde flere krimminele gjenger gjemt seg der, der politiet ikke hadde makt. Man sammearbeider med det amerikanske Mafia og blir så korrupt man kan ved og blandt annet smugle narkotika fra Colombia og selge det til forretningsfolk fra Cuba og USA, imens kan man være eier av Hilton hotellet eller nasjonalen som ikke manglet korruptsjon. Spilleren kan også etter mye jobb, bli den neste Batista (meget korrupt president - Mafia) og bekjempe seg for at plassen ikke blir tatt fra en. Innemellom skal man også måte kjempe mot kommunistene (Fidel - Che). Intressert..? Ta kontakt om du vil vite mer.

  8. OK, første forslag er å redusere antall smileys hvis du ønsker å fremtre som seriøs. I tillegg hadde det vært fint om du hadde noe tidligere arbeid å vise til, ettersom du sannsynligvis ikke har noen utdanning innen emnet du kan bruke for å få deg jobb.

     

    Ville hørt med bedrifter i nærmiljøet, familie og venner. Kjenner du noen som er leder i en småbedrift som kan trenge å komme på web for eksempel?

    7502498[/snapback]

    Joa, jeg skal se hva jeg kan gjøre med det. :thumbup: Skal snart skaffe meg shell konto så jeg kan legge mine prosjekter der.

  9. hvis du har lagd nettsider for noen, gjerne bedrifter før, så nevn det.

    7502621[/snapback]

    Okei, men jeg har ikke noen nettsider. Skal gjøre det senere, må skaffe meg en shell konto først. Alt jeg har gjort er for meg selv, og kompiser.. Det fleste jeg har gjort er lokale programmer. Jeg har heller ikke gjort noe for noen bedrifter, er det jeg ønker å gjøre nå.

  10. Har du mekket et eget forum, en egen topp 10 liste, og en egen chatteboks?

    ELLER har du lastet ned ferdige scripts og konfigurert dem?

     

    Veldig stor forskjell på dette ;)

    7502618[/snapback]

    Nei, jeg har ikke lastet ned ferdige scripts og konfigurert dem. Jeg har heller ikke mekket noen "chattebokst". Hvis du prøver å finne flere som har gjort det samma som deg så ikke spør meg. :whistle:

  11. Hehe, det var ment som en spøk.. Du bør kanskje se på litt mindre ambisiøse prosjekter i begynnelsen. Hør om skolen din trenger en oppfriskning på websidene?

    7502181[/snapback]

    :hmm: Det kan jeg gjøre men, er 99,9% for at de ikke vil ha noe slik. Jeg fant ut av at det bare var kødd etter 5 min da, 5 min du brukte av tiden min :w00t: flere forslag

  12. Jeg søker etter små/store utfordringer innefor PHP - MySQL . Er det noen som trenger hjelp og billig :w00t: arveidskraft? Vet noen om noe slik som kan interessere meg?

     

    Jeg har drivet med PHP i 2 og halvt år. Til nå har jeg holdt på med en forum, topp 10 liste, irc - bot og en rekke mindre programmer jeg ikke har særlig ovesikt over, akkurat nå driver jeg med å mekke en "chatbot" men som hobby. Derfor søker jeg etter flere utfordringer. :thumbup:

  13. Jeg har lest en del innlegg om deltidsjobb. Vi har i øyeblikket prekært behov for en ung person, som ikke nødvendigvis er verdensmester, men som brenner for fagområdet, til en deltidsjobb.

     

    Som kjent ligger en av de store utfordringene for nettsider i å benytte de riktige fraser på de riktige steder, slik at hovedsaklig googles crawler, oppfatter siden som en autoritet. Vi vet hva som skal gjøres, men trenger en kyndig person til å utføre endringene. Systemet er i asp og asp.net

     

    Programereren som vi benytter mest har dessverre lite tid, og benyttes mest til de tyngre oppgavene på siden vår.

     

    Det vil dreie seg om noen timer hver uke, og vil nok by på en og annen nøtt.

    7191456[/snapback]

     

    Ung person? jeg er 15 år, f.eks? Jeg kan php, asp, grunnlegende vb 6.0 og javascript (mest php). Hvis det er nok så bare ta kontakt :thumbup:

  14. Hei! Er forholdsvis nybegynnar i "heimesidesnekring"...Lurar på om nokon kan fortelja meg om korleis PHP-kodane kan bli lagt ut i ein editor, som f.eks. FrontPage? Har bl.a. prøvd det ut i praksis i Macromedia Dreamweaver versjon 8, men det er greitt at koden blir vist, men korleis får ein forhåndsvise korleis scriptet `fungerar i praksis?

     

    Eg har laga ei heimeside i FrontPage, der planen er å leggja ut nyheter forløpande, med publiseringsdato og kven som har publisert det (Et godt eksempel på ei slik side er http://www.budiromsdal.net eller http://www.dansefolket.no),og at ein i tillegg har muligheten til at artiklane blir lagra i et eige arkiv. Ein ven av meg har sagt at ein kan ha database i "bunnen", og i tillegg PHP ASP/ASP.NET. Eg er heilt "grøn" på dette,så eg håpar der er nokon der ute som kan fortelja meg i korte trekk kva eg skal gjera. Kan nevna at eg har tilgang til MS ACCESS,samt at domenehotellet mitt har også MySQL/MSSQL. Fins det nokre gode guider/ tutorials som tek for seg alt dette? Lurar óg på korleis tekstar som ein skriv blir lagra i et databaseprogram,for så å bli publisert ut på heimesida. Fins det software for MySQL/MSSQL? Håpar på mange kloke,gode svar...

    7430909[/snapback]

     

     

    Hei, skal lage en liten guide her om hvordan du installerer apache med php :)

     

    - Først ta en titt på http://httpd.apache.org/ og last ned apache versjonen 2.2.3.

    - Installer apache, du har to valg, installere (typical) eller (custom). Velg den siste om du ønsker, dermed velg hvor du skal installere apache (f.eks) c:\apache.

    - Skriv http://localhost i nettleseren din og se om det funker.. det vises noe som "its work" Hvis ja, apache funker!!

     

    - Ta en titt på http://no2.php.net/get/php-5.2.0-win32-ins...i/from/a/mirror og last php ned.

    - Installer php i filen (f.eks) c:\php

     

    Nå skal vi vise apache hvor php ligger, det er bare å endre filen httpd.conf som finnes inni filen conf der du installerte apache.

    - Tast den linjen her :

    LoadModule php5_module c:\php\php5apache2_2.dll

    Du må endre c:\php med filen du installerte php i.

    For mer orden, legg linjen som det siste loadmodule..

    Legg også til denne linje:

    AddType application/x-http-php .php

     

    -Det siste er å gå ditt php er installert, der finner du filen php.ini.dist, du må endre det navnet med php.ini.

    - Finn extension_dir i filen og skift sin verdi med adressen der du installerte php.

     

    Det var det. Skal du se om det funker gå til filen htdocs der du installarte apache. Åpn en txt og sett navnet til: phpinfo.php, legg det her inni filen:

    <?php

    phpinfo();

    ?>

    Lagre, og gå til nettleseren din, tast http://localhost/phpinfo.php, dermed vil du se en side med masse php info.. hvis det er slik så funka det :p

     

    Bruker PHP Designer 2007 - Professional som php editor :) txt funker også greit.

  15. Enkelt IRC - bot lagd i php. Kommer med konfigurasjons filen winhack.ini.

     

    <?php
    /**
    * WinHack* enkelt irc bot.. 
    * David.. 
    * GoldenEYE på EFnet :P
    * med hjelp fra Erlend^se og XeruX på EfNet
    * [email protected]
    */                                                                                                          
    $file = 'WinHack.ini';
    $ini = parse_ini_file("$file", true);
    //function sendmeld - fputs - 
       function sendmeld($tekst, $sck){
    $bufer = fputs($sck, $tekst . "\r\n");
    echo "[".date("H:i:s")."]"."<" . $tekst . "\r\n";
    }
    //koble til
       set_time_limit(0);
       $forbind = fsockopen($ini['winhack']['server'], $ini['winhack']['port']);
       if($forbind){
    //ident - NICK - USER
     sendmeld("NICK " .$ini["winhack"]["nick"], $forbind);
     sendmeld("USER " .$ini["winhack"]["nick"]." ".$ini["winhack"]["hostname"]." ".$ini["winhack"]["servername"]." :".$ini["winhack"]["realname"], $forbind);
    
    //bucle while
     	while(!feof($forbind)){
                $ini = parse_ini_file("$file", true);
       $bufer = fgets($forbind, 512);
       echo "[".date("H:i:s")."]".">" . $bufer . "\r\n";
       $replace = array("\r", "\n", ":");
       $bufer = str_replace($replace, "", $bufer);
       $delt = explode(" ", $bufer, 4);
       $nick = explode("!", $delt[0]);
    //PING
       if($delt[0] == 'PING'){
     sendmeld('PONG ' . $delt[1], $forbind);
    //kommand
       }
    if(isset($delt[1])){
     switch ($delt[1]){
       case '004':
    sendmeld("JOIN " .$ini["winhack"]["kanal"], $forbind);
    break;
    
    case '475':
       sendmeld("JOIN " .$ini["winhack"]["kanal"]." ".$ini["winhack"]["kanal_pass"], $forbind);
    break;
    
       case 'JOIN':
       if($ini["config"]["join_mode"] == "on"){
       $partmsg = str_replace("[kanal]", $delt[2], $ini["config"]["join_msg"]);
       sendmeld("PRIVMSG ".$nick[0]." :".$partmsg, $forbind);  	
    }
       if(in_array($nick[1], array_merge($admin, $op))){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +o ".$nick[0], $forbind);
       }else{
    $voice = str_replace(" ","", $ini["winhack"]["voice"]);
       $voices = explode(",", $voice);
    if(in_array($nick[1], $voices)){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +v ".$nick[0], $forbind);  
    }
    }	
       break;
       
       case 'PART':
    if($ini["config"]["part_mode"] == "on"){
       $partmsg = str_replace("[kanal]", $delt[2], $ini["config"]["part_msg"]);
       sendmeld("PRIVMSG ".$nick[0]." :".$partmsg, $forbind);  	
    }
       break;
     
    default:     
       
    $admins = str_replace(" ","", $ini["winhack"]["admin"]);
    $ops = str_replace(" ","", $ini["winhack"]["op"]);
    $admin = explode(",", $admins);
    $op = explode(",", $ops);
    if(isset($nick[1])){
      if(in_array($nick[1], array_merge($admin, $op))){
     switch ($delt[1]){  
     	case 'PRIVMSG':
     	$cmd = explode(" ", $delt[3], 2);
     	if (isset($cmd[0])){
     	$com = $cmd[0];
    if($com{0} == "!"){
     	$com = explode("!", $com);	
    if(isset($cmd[1])){
     switch ($com[1]){
      
    case 'mode':
    $exp = explode(" ", $cmd[1]);
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." ".$exp[0]." ".$exp[1], $forbind);  
       break;
       
       case 'join':
       if(in_array($nick[1], $admin)){
       $exp = explode(" ", $cmd[1]);
       if(isset($exp[1])){
    sendmeld("JOIN ".$exp[0]." ".$exp[1], $forbind);    
    }else{
    sendmeld("JOIN ".$exp[0], $forbind);  
    }  
    }
    break;
    
    case 'part':
    if(in_array($nick[1], $admin)){
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);
       sendmeld("PART ".$exp[0], $forbind);	
    $flr = explode(" ", $exp[1]);
    foreach($flr as $flrs){
       sendmeld("PART ".$flrs, $forbind);	
    }
    }
    break;
    
    case 'op':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +o ".$cmd[1], $forbind);
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);	
    if(isset($exp[1])){
    $flr = explode(" ", $exp[1]);
    foreach($flr as $flrs){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +o ".$flrs, $forbind);	
    }  	
    }
    break;
    
       case 'deop':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -o ".$cmd[1], $forbind);
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);	
    if(isset($exp[1])){
    $flr = explode(" ", $exp[1]);
    foreach($flr as $flrs){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -o ".$flrs, $forbind);	
    }  	
    }
    break;
    
    case 'voice':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +v ".$cmd[1], $forbind);
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);	
    if(isset($exp[1])){
    $flr = explode(" ", $exp[1]);
    foreach($flr as $flrs){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +v ".$flrs, $forbind);	
    }  	
    }
    break;
    
       case 'devoice':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -v ".$cmd[1], $forbind);
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);	
    if(isset($exp[1])){
    $flr = explode(" ", $exp[1]);
    foreach($flr as $flrs){
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -v ".$flrs, $forbind);	
    }  	
    }
    break;
    
    case 'kick':
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);
    if(isset($exp[1])){
    sendmeld("KICK ".$delt[2]." ".$exp[0]." :".$exp[1], $forbind);  
    }else{
    sendmeld("KICK ".$delt[2]." ".$exp[0], $forbind);
    }
    break;
    
    case 'ban':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +b ".$cmd[1], $forbind);
    break;
    
    case 'deban':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -b ".$cmd[1], $forbind);
    break;
    
    case 'msg':
    $exp = explode(" ", $cmd[1], 2);
    if(isset($exp[1])){
    sendmeld("PRIVMSG ".$exp[0]." :".$exp[1], $forbind);
    }
    break;
    
    case 'key':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +k ".$cmd[1], $forbind);
    break;
    
    case 'limit':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +l ".$cmd[1], $forbind);
    break;
    
    case 'topic':
    sendmeld("TOPIC ".$delt[2]." :".$cmd[1], $forbind);	
    break;
    }
       }else{
       	switch ($com[1]){
    case 'invite':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +i ", $forbind);	
    break;
    
    case 'deinvite':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -i ", $forbind);
    break;
    
    case 'moderate':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." +m ", $forbind);
    break;
    
    case 'demoderate':
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." -m ", $forbind);  
    break;
    
    case 'private':
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." +p ", $forbind);
    break;
    
    case 'deprivate':
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." -p ", $forbind);
    break;
    
    case 'secret':
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." +s ", $forbind);
    break;
    
    case 'desecret':
       sendmeld("MODE ".$delt[2]." -s ", $forbind);
    break;
    
    case 'dekey':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -k ", $forbind);
    break;
    
    case 'delimit':
    sendmeld("MODE ".$delt[2]." -l ", $forbind);
    break;    
    
    case 'part':
    if(in_array($nick[1], $admin)){
    sendmeld("PART ".$delt[2], $forbind);
    }
    break;	
       	}
       }
       }
     	}
     break;
       
    
       
     }
    }
    }
       }
       }
       }
     fclose ($forbind);	
     }
    ?>

     

     

    Winhack.ini :

     

    [winhack]

    ; Nicket og hostname til adminstrator'en av WinHack

    ; En admin har tilgang til alle kommand'ene

    ; Du kan ha flere enn en admin ved å sette de med koma og mellomrom

    ; Admin - blir op auto så lenge bot'en er op

    ; Det er det som står etter ! du skal taste her..

    ; f.eks "[email protected], [email protected]" ... videre

    admin = ""

     

    ; Operatører og Voice

    ; Operatørene og Voice har tilgang til de aller fleste kommand'ene

    ; Blir op eller voice auto så lenge bot'en er op, ja

    ; Du kan sette flere med koma og mellomrom, husk at det er det som er etter ! du skal taste her

    op = ""

    voice = ""

     

    ; Server og port nummer

    server = "irc.homelien.no"

    port = "5190"

     

    ; Kanal og (passord hvis det trenges)

    kanal = "#kanal"

    kanal_pass = ""

     

    ; Nick

    nick = "WinHack"

     

     

    ; Username (hostname + servername + realname er valgfritt) sett - helst

    user = WinHack

    hostname = "-"

    servername = "-"

    realname = "David"

    ;

    ;;;;;;;;;;;;;;;

    ;konfigurasjon;

    ;;;;;;;;;;;;;;;

    ;

    [config]

     

    ; Join melding

    ; Send en melding til nicket som joiner kanalen

    ; Du kan f.eks skrive "Velkommen til [kanal]."

    ; [kanal] er kanalen nicket joiner, du må ikke endre "[kana]".

    join_msg = "Velkommen til [kanal]."

     

    ; Velg om du vil sende en hils når noen joiner kanalen eller ikke

    ; on\

    join_mode = "on"

     

    ; Part melding

    ; Send en melding til nicket som går ut fra kanalen

    ; Du kan f.eks skrive "Takk for besøkek på [kanal]."

    ; [kanal] er kanalen nicket stakk fra, du må ikke endre "[kanal]".

    part_msg = "Takk for besøket på [kanal]."

     

    ; Velg om du vil sende Part melding eller ikke

    ; mode on\

    part_mode = "on"

     

    *********************************************************************

     

    Husk å legge filen i samma mape som bot'en. Du må ikke endre det som står i [] eller foran "=".

    Ellers, så kan du gjøre alt du vil med bot'en ...

    Skal du endre navnet på WinHack.ini filen må du også endre variablen : $file = 'WinHack.ini';

    der du ersatter WinHack med det nye navnet.. jaja du vet sikkert..

     

     

    Lag en mape med f.eks navnet "bot", legge php koden inni (f.eks) "winhack.php". Lag en fil

    med navnet (f.eks) winhack.ini og legge konfigurasjon teksten jeg la der oppe.. Husk at du må

    ha php installert da..

    Når du skal starte bot'en gjør du det fra cmd. Start -> kjør -> cmd

    tast: "cd c:\php\bot" <-- der du har installert php og der bot'en ligger, dermed taster

    du "php winhach.php" og ferdig :p Hvis det ikke funker så bare tast feilmeldingen her eller ta

    kontakt på irc eller e-post som ligger oppe der.. i koden. :)

     

    Kommandoene :

    Alle kommandoene begynner med "!".

    Admin - op -

    !mode (mode) #kanal/nick <-- uten paranteser, f.esk: !mode +o Nick

     

    Bare admin -

    !join #kanal <-- trenger du passord taster du bare passordet etter #kanal, f.eks: !join #kanal passord

     

    Bare admin -

    !part #kanal <-- part kanal, du kan "part" flere kanaler ved å sette de etter verandre f.eks: !part #kanal #kanal1 #kanal2

    !part <-- om kommandoen står alene går den ut fra kanalen du har tastet !part i

     

    Admin - op -

    !op Nick <-- mode +o

    !deop Nick <-- mode -o

    !voice Nick <--mode +v

    !devoice Nick <-- mode -v

    !kick Nick Grunn <-- kick - du kan sette grunnen etter nicket

    !ban Nick <-- mode +b

    !deban Nic <-- mode -b

    !msg Nick/#kanal <-- send en melding til nick/eller kanal, kan bare msg en kanal on bot'en allerede er inni

    !key passord <-- mode +k - sett passord

    !limit antall <-- mode +l - limit nick til - antall - i kanalen

    !topic topic <-- topic - sett topic

    !invite <-- mode +i - sett til inviti mode - bare de inviterte

    !deinvite <-- mode -i - vekk med inviti mode

    !moderate <-- mode +m

    !demoderate <-- mode -m

    !private <-- mode +p

    !deprivate <-- mode -p

    !secret <-- mode +s

    !desecret <-- mode -s

    !dekey <-- mode -k - vekk med pass til kanalen

    !delimite <-- mode -l - vekk med limi mode

     

     

     

     

    Er vist alt :)

  16. cDavid: Det er bare et halvår siden et norsk lag med klimaforskere fant ut at golfstrømmen ikke er svekket likevel slik man tidligere har trodd. Grunnen til at man har trodd feil er fordi man stort sett har tatt overflatemålinger av strømningshastigheten og saltinnholdet med båter og ikke sett dypere ned i vannmassene. Det norske laget med forskere fant ut at golfstrømmen lever i beste velgående under overflaten i de områdene utenfor frankrike og portugal der man hadde tidligere målt en svekkelse på overflaten.

     

    Men siste ord i denne saken blir neppe sagt de neste hundre årene så jeg sier ikke at jeg har noen fasit, bare at det man leser og hører i begge retninger ikke er noen fasiter.

    6910833[/snapback]

     

     

    Okei, men jeg vil helst tro på amerikanske forskere. Ifølge de er golfstrømmen svekket med rundt 30%, eller jeg husker ikke helt så ikke ta det tallet. Dette ble målt for ikke lenge siden...Det er åpenvart er det ferske vannet fra polisen som er så mye lettere enn saltvannet, kan svekket golfstrømmen.

  17. Har søkt litt rundt på forumet og på Hotscripts.com men finner ikke noe som tilfredsstiller meg.

     

    Jeg er ute etter en kode som lager tester. Slik at folk kan lage en test, åsså får de en link til testen sin, som de kan ha på sin side.

     

    Brukeren skal få velge hvor mange spørsmål han/hun vil ha, og hvor mange alternativer han/hun vil ha til hvert enkelt spørsmål.

     

    Når besøkende har tatt testen vil jeg at det skal komme opp en side som viser prosent riktige.

     

    mySQL er ikkeno problem hvis det trengs, har goood plass til både filer og mySQL databaser.

     

    Håper noen har en kode eller vet om en.  :innocent:

    6936338[/snapback]

     

     

    Jeg kan lage en helt slik system for deg om jeg for betalt :p

  18. Tror ikke det vil komme en ny isted jeg, pga. den enorme globale oppvarmingen.

     

    Jorden og atmonsfæren rundt er så varm at en ny istid ikke ville kunne "overleve" den varmen.

     

    Rett meg hvis jeg tar feil.  :cry:

    6904263[/snapback]

     

     

    Altså, golfstrømmen har en viktig roll i atmonsfæren rundt jordkloden. Akkurat nå er golfstrømmen svakere pga vannet som kommer fra polene på grunn av oppvarmingen. Så, golfstrømmen kommer til å bli så svak at den ikke lenge kan tilpasse den globale temperaturen. Ifølge mange forskere, og det er ikke en teori. Alle vet at temperaturen stiger, at golfstrømmen har blitt svakere og at den spiller stor rolle for den globale temperaturen. *istid*...Men det vil sansynligvis ikke skje i løpet av vårt levetid :(

  19. Menneskeheten vil ikke klare å slette seg selv ut, om det er krig eller religion.

    Derimot vil planeten vår gjøre det ubehaglig for oss. En istid eller et vulkanutbrudd kan skje når som helst. I følge Ødegaard er det også en asteriod på kollisjonskurs med jorden og den vil treffe i ~2036.

    6884717[/snapback]

     

    Asteroiden kommer sansynligvis ikke til å treffe jorden. Det er utrolig lite sjans. En vulkanutbrudd kan da ikke slette oss alle. Flere forskere mener at klimaforandringene kan føre til en istid, og at det ikke skal så mye til. Om polene smelter, kommer det vannet til å øddelege golfstrømmen. Golfstrømmen spiller en viktig rolle i det med å tilpasse temperaturen på jorden. Det hadde vært så mye kaldere i Norge uten den. Så istid.. jepp, er en stor sak det.. NAZA lederen av klima forskning og slikt mener vi bare har ti år på oss, og de er sikkert på at det helle er menneske skapt.

×
×
  • Opprett ny...