Gå til innhold

superinvestoren

Medlemmer
  • Innlegg

    589
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av superinvestoren

  1. bumper denne tråden har bare et spørsmål.

     

    Jeg har jo 2000 aksjer i MHG og de skal gi utbytte på 0.35 NOK per aksje i løpet av våren, er det noe sted jeg må registrere meg for å få dette, sånn at jeg sender dem kontonummeret mitt via posten? Eller kommer det bare automatisk inn på konot?

     

    Du vil vil få utbytte utbetalt på din konto... du er registrert med som trekk og utbytte osv hos din megler. Ta kontakt med din megler for å sjekke dette og endre konten osv...

     

     

     

    *Mine innlegg* Vurderer å kjøpe meg inn i aksjer selv. TS, har du noen formening om Schibstedt? Har hørt de skal være bra.

    Hehe. Konge.

     

     

    Les Jesse Livermore!!

     

    Konge?

    Jessey tapte alt til slutt,.. samme som superinvestoen? :p hehe

    sikkert bare et nick han har valgt etter å ha tjent en 100 % på 10 000 under finanskrisen.. som for oss andre er en halv tur på byen.. ;)

    Hehe. Ikke akkurat.

    Jesse tapte ikke alt til slutt. Han var god for mange millioner dollar da han tok livet sitt.

  2. Vet ikke helt om de tre over her skjønte hva du mente med den posten superinvestoren :)

    Det er ikke så rart. Det var et resultat av oppgithet over papirpraten. Jeg ville ikke akkurat satt pengene mine i nsg med det første. Stort sett står de fleste av de mest omsatte norske og vipper på kanten til stupet.

  3. Dette ser jeg på som helt latterlig. Å hvorfor har dem dette? Det kan ikke kalles ordentlig aksjehandel. Dette frustrer meg litt. Jeg hadde aldri gått med på noe slikt.

    Hvorfor er det frustrerende? Ville aldri gått med på noe slikt? Jeg vet ikke hva slags odds man får, men det virker som en lett måte å tjene penger på om man bare skal sette penger på opp/ned.

  4. Når "ordentlige" mennesker, som drikker seg dritings hver helg, ser ned på narkomane og hvordan de oppfører seg, tenker jeg; "Det var jo akkurat sånn du var på lørdag kveld".

     

    Men de narkomane bruker stoffene hver dag og det er helt forskjellige stoffer det er sakk om.

    Nei, du sier ikke det.

    Uansett ser de like tåpelige ut på lørdager.

  5. Du kan få tak i glimrende lyte ører på www.harrypotershop.com. De er lette å bruke, du bare lar de zoome seg inn på lyden selv og alt du gjør er å lytte. Men vær klar over at det er ulovelig å avlytte andre uten samtykke, så gjør dem oppmerksom på at du lytter til samtalen deres med et slikt lytte øre først så lar de deg sikkert få lov vet du.

    :)

    What? Har du direktelink?

  6. Hæ? Inflasjon i aksjer må da føre til at hver aksje blir mindre verdt? Kan du forklare kort hvorfor ikke?

    Han forklarer det jo kort. Endring i finansieringsstruktur endrer ikke, i følge Modigliani-Miller, verdien på bedriften. Gitt at det er et effisient marked.

  7. Invester i Thin Film Electronics - http://www.thinfilm.se/

     

    Aksjerne er billige nå og kommer til å hoppe ekstremt utover neste år når de får kontrakter...

     

    Men ikke selg bare for aksjer går i minus, man MÅ ha is i magen ...

    Hehe. Du skal ikke vurdere å lese deg opp på aksjespekulasjon før du gyver løs og satser din formue? Det virker som om du er i ferd med å gi bort pengene dine.

×
×
  • Opprett ny...