Gå til innhold

frankieP990i

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frankieP990i

  1. De linkene du poster, er jo linker til PAL vs NTSC relatert matriale.

    Tråden gjelder jo HD kamera, og da er det ingenting som heter PAL eller NTSC.

    Det er 720P og 1080i\1080P som gjelder, og det er det samme i europa og USA.

     

    Hvis du skal kjøpe utstyr i USA, ville jeg sjekket om det er den samme modellen som selges i Europa, siden HD har vært lengre tilgjengelig i USA, så kan det være eldre modeller som selges "rimelig"

    HUSK: adapter til støpselet, slik att lader virker når du kommer hjem igjen.

     

     

     

     

    Ta en titt her og her.

     

    Jeg ville gått for PAL. Det har høgere oppløsning og kjører konstant på 25 fps.

    8752371[/snapback]

  2. He He, ja du sier noe, men det er nå sånn de løper da.

    Tok ett par nye bilder i dag, men ser att dette krever en støding hånd for å få til.

     

    Får bare fortsette å trene på slike bilder.

     

     

     

    Jeg synes det var et fint bilde, bare at hunden så ut som en kanin, den har bena i kors :p

    8520354[/snapback]

  3. Hei

     

    Jeg er helt fersk innen dette med foto, bortsett fra feriebilder og litt tukling med speilreflex for mange år siden. Foto har kun vært for ferie bilder og slike ting.

    Nå har imidlertid denne interessen sneket seg inn på meg, og jeg har gått til innkjøp av mitt første digitale SLR, en Nikon D80.

    Siden jeg også har en Mynde, så var det naturlig å starte litt eksperimentering med noen action bilder av " Kaspar "

    I mitt Flickr galleri er det ikke så mange bilder enda, men jeg har lastet opp noen bilder av Kaspar, samt noen bilder fra helgens Porsche treff på Rudskogen.

     

    Neste eksperiment blir nok å prøve noen enda raskere lukkertider, med kaspar som "racing" modell. Tar gjerne imot råd og kritikk på bildene mine, det er den beste måten å lære på.

     

    http://www.flickr.com/photos/8060669@N07/479856428/

     

    Frank

  4. Ja, resultatet er nok mest avhengig av fotografen, men for å ta bilder av Mynder som løper det forteste de kan, så må vel objektivet være av en viss kvalitet for att bildet i det hele tatt skal ha noen mulighet til å bli bra skulle jeg tro.

    Skal se på det billige objektivet å håper att det kan gjøre jobben for mitt bruk. Er jo litt bittert å bruke 5000 hvis det til 999 gjør jobben godt nok.

     

    Siden jeg ikke er noen kanon fotograf, så er vel kansje objektivet med stabilisator det lureste kjøpet uansett kansje?

    ( selvom hunde bildene nok tas med stativ )

     

    Uansett hva jeg velger, så kan jo ikke 999 være feil uansett!

  5. Skal ta en nærmere titt på objektivene dere nevner, det er store sprik på prisene.

     

    Skal selvsagt se på det rimeligste å se om det kan gjøre nytten for meg på dette tidspunktet, men vil også se på Nikon sitt som kostet ca 5000.

    Prisen sier sikkert det meste om kvalitets forkjellen, men det blir spennende å se om Nikon er 5 ganger bedre enn ogjektivet til 999.

     

    Det er iværtfall slike bilder som det ble linket til tidligere i tråden jeg ønsker å ta, den linken som førte til Greyhound bildene :D

  6. Tenkte på tele ja.

     

    Har ikke tenkt noe på budsjettet, men dette er KUN til hobby bruk.

     

    La meg si att budsjettet er mellom 2000 og 5000 kr

     

    Jeg aner ikke hva jeg må betale for anstendig optikk til D80, men jeg vil iværtfall kjøpe litt kvalitet. Det bør jo også stå litt i forhold til hva man skal betale.

    Hvis jeg får ett bra objektiv til 2000 kr, så vil jeg helst ikke betale 5000 for noe som bare er marginalt bedre enn det billige til 2000.

     

    Jeg er som sagt helt amatør når det gjelder foto, men jeg er interesert i å lære.

     

    EDIT: kom noen kjappe svar her, tusen takk, ser att budsjettet mitt ble litt lavt i forhold noen av disse objektivene. Svært interesant ett par av de som blir foreslått, spesielt de 2 Nikon objektivene mellom 3500 og 5500 kr

  7. Hei

     

    Jeg er en rimelig fersk bruker av Nikon D80.

     

    Kjøpte dette kamera før påske, for å ha litt " hobby " å drive med på fritiden.

    ( det gammle filmbaserte speilrefleksen ligger langt inne i skapet )

     

    Jeg kjøpte D80 med "kit" objektiv 18-70 og SB400 blits, jeg er egentlig veldig fornøyd med dette. Til min vanlige fotografering av Biler, familien og ferie, føler jeg vel att det objektivet jeg har gjør jobben flott, men det kan jo være artig å ha mulighet til å komme litt nærmere noen av objektene iblandt, for å fotografere min mynde hund i full fart feks.

     

    Hvilket objektiv vil være fornuftig å kjøpe til D80 i tillegg til mitt 18-70?

    Pris spiller jo selvsagt en rolle, men jeg vil heller betale litt mer å få bedre optikk, enn å kjøpe det billigste å ikke få utnyttet D80 sine muligheter.

     

    Mulig jeg stiller dette spørsmålet litt for generelt, jeg er nybegynner så hvis noen kan gi meg noen hint så hadde det vært flott.

  8. Wow! Trodde jeg skulle finne en reiserapport fra utlandet nå, ikke at slike folk finnes i nabolagene våre her hjemme. Hva pokker har fått sånne simple mennesker opp og ut av senga på den tiden av morgenen..?

     

    Med mindre utstyret blir brukt eller solgt til bekjente/helere, er nok de lokale brukthandlerne en plass jeg ville gitt beskjed om at utstyret er stjålet.

    8318752[/snapback]

     

    Fy flate, det var en kjip handling, synd du måtte oppleve dette.

    Jeg bor selv bare noen få hundre meter fra stedet du beskriver, jeg ble skikkelig paff når jeg leste dette. Slik har det ikke vært på Strømmen tidligere, noe må gjøres!

  9. Eneste som skurrer i dette tilfellet, er at butikken ikke gjorde dette uoppfordret. Dette skal butikken ha gjort samtidig med kjøpet, men om du ikke er blitt spurt om du vil ha SB400 eller SB600, så har de enten tatt det som en selvfølge at du vil ha SB400, eller rett og slett glemt det.

     

    Ta kontakt med butikken, så ordner de det sikkert :)

    8295407[/snapback]

     

    Kjøpte mitt D80 med 18-70 linse i Japan foto butikken i Moss i går, der fikk jeg iværtfall tilbud om gratis blits. Jeg gikk for SB400.

     

    Har tatt 200 bilder siden i går, å er kjempefornøyd.

     

    8990 er en bra pris for D80 slik jeg ser det, kjempe bilder...

  10. Jeg er rimelig hifi og hjemmekino interesert, men det er en ting jeg altid undres over når jeg snakker med " skikkelige " hifi freaker, med sinnsykt dyre anlegg.

    De snakker altid om att lyden i " deres " anlegg er så virklighets tro, og att de hører inspillingen slik den faktisk " ER " spillt inn. Hvordan i granskauen vet de det?

    Hvis de skal kunne stå for den utalelsen, så må de jo ha vært tilstede under hver eneste innspilling for å kunne si noe sånt.

    Hmmm

     

    Uansett så er hifi morro og avslappende for sjela....

    ( skader ikke med en god fil i kjellern heller )

  11. Mine ørepropper er de orginale som følger med telefonen, de er helt ubrukte, men jeg testet de da jeg fikk telefonen da fungerte de helt fint.

    Man trenger jo disse for å få radio til å fungere, det funker ikke hos meg.

    Jeg har også prøvd proppene som dama har til sin telefon, de er helt like, de fungerer heller ikke på min telefon.

    Er ikke noe stor sak, men er jo litt rart att de plutselig ikke fungerer.

    En ting som har skjedd 2 ganger med telefonen nå er att den har skrudd seg av, og jeg måtte ta ut batteriet og sette det inn igjen for att telefonen skulle virke igjen. Den er ikke tom for strøm eller noe, den vil bare ikke starte igjen. Når batteriet blir koblet fra og satt tilbake, så fungerer den igjen.

     

     

    Mine ørepropper fungerer kjempefint. De er riktig nok svært slitte, og det er mulig dine er det også. Kvalitet er et fremmedord i sammenheng med øreproppene. Så de kan ha gått i stykker. Testet de med andre SE telefoner? ;)

    7648359[/snapback]

  12. Jeg har selv spillt av ca 20 video filer, av forskjellig størrelse. Fra noen få Kb til 98MB store filer. Alle filene fungerte perfekt, og samtlige startet med en eneste gang. Tidligere så brukte telefonen sinnsykt lang tid på å starte store video filer, nå starter de med det samme.

     

    Att din telefon krasjer, har nok mer med hvordan fila er kodet å gjøre, da det er mange som koder filene i litt feil format.

     

    Eneste problemet jeg har oppdaget er att mine ørepropper ikke lengre fungerer.

     

    Noen flere som ikke får øreproppene til å fungere?

     

     

     

    Da ville jeg kontaktet SE support. Send en e-post til questions.no [at] support.sonyericsson.com eller ring 815 00 840 ;)

     

    Telefonen klikket nå. Jeg åpnet en liten videofil (mellom 5 og 10 MB) og Media Player var det eneste programmet som kjørte. Alikevel klikket mobiltelefonen og en systemprosess ble avsluttet :( Ikke bra! ;)

    7644755[/snapback]

  13. Min telefon kjennes iværtfall smidigere og raskere ut enn den var før oppgraderingen. Jeg har en stor mengde SMS og flere e-post kontoer som er i bruk, mulig man ikke merker att den er hurtigere før man har en TLF med mye innhold.

    Som sagt tidligere så har telefonen nå vært helt uten FEIL, denne oppdateringer har gitt meg troen tilbake på P990i.

    Menyene er ikke super raske, noe jeg også har lest att de skulle være med den nye FW, men TLF fungerer iværtfall mer til det den skal fungere til.

    Tidligere så kunne jeg omtrent ikke ringe med min TLF, den skrudde seg av og på og rebootet noe så inn i gampe***

    Nå kan jeg endelig starte å stole på denne plastikk klumpen...

     

    Framdeles drit fornøyd med den nye FW

  14. Telefonen kjennes RASKERE ut...

    Video filer starter lynraskt.. ( selv filmer med over 30 minutter spilletid )

    Kan hoppe fremover i video filen, å tlf starter å spille filmen videre med en eneste gang..

    Ny version av Opera, med litt nytt..

    Visstnok så er det gjort noen oppdateringer på kamera delen i den nye softwaren.

     

    Så langt ser det veldig lovende ut hos meg iværtfall, nå gjennstår det å se om tlf krasjer like mye som før.

     

    Nå er jeg glad!!

  15. Sitter å ser på timeglasset mens telefonen installerer Norsk språk etter oppdateringen. Pussig att den nye FW kom i dag, for i dag hadde jeg bestemt meg for å levere tlf tilbake til butikken. ( siden tlf hang seg opp 4 ganger på ett par timer )

    Nå er installasjonen ferdig....Må teste litt, kommer tilbake etterpå.

     

     

     

    ooohhh...er det så  forstå at den er tilgjengelig allerede? Noen som har lastet ned og testet?!?

     

    Tom

    7627287[/snapback]

  16. Locationfree er ikke klar enda, men du kommer til å finne den på denne linken når den kommer.

     

    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=no&...=39290&esi=true

     

     

     

    LocationFree har kommet for P990i. Du må ha en boks-dings for å se på TV, men da skal du kunne se på TV. Noen som har prøvd?

    http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=glo...pc3_1&prid=6442

     

    Og noen som finner nedlastingslink? Finner ikke, jeg ;)

    7088656[/snapback]

×
×
  • Opprett ny...