Gå til innhold

Mr. Needlemouse

Medlemmer
  • Innlegg

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr. Needlemouse

  1. Sier ikke at det ikke er utbredt, vet bare at det er ikke på alle spill, og ga ett par eksempel på spill som jeg viste det var på og ikke var på,

    Det virket som om posten din hintet til at det var en jevn fordeling mellom splitscreen-spillene som støttet splitscreen online eller ikke. Kanskje jeg la for mye inn i det. I så fall beklager jeg.

     

    Vil bare si at det er en fordel å sjekke opp i det med spillene dere skal spille før du bestemmer deg om du skal evt. kjøpe flere gold-kontoer for online splitscreen coop, istedenfor å satse på at alt går bra, så slipper dere kanskje å kaste bort ett par hundre kroner. :)

    Man MÅ jo ikke betale for å spille splitscreen online. Xbox Live har også støtte for gjestespillere. Dermed kan man vanligvis teste slike ting på forhånd. De som bruker sin egen konto på andre xboxer har som oftest en gull-konto fra før av.

     

    WHAAAAAAAAAT?! Har ikke xbox 4-player splitscreen? Det er jo katastrofe. Selvfølgelig du kan spille med mange over live, men å sitte 4 stykker i samme rom på splitscreen er noe av det gøyeste jeg vet. Husker tidene med n64 og Goldeneye og Mario Kart, nå går det i Black Ops, men fortsatt like gøy.

     

    Edit: 4-player splitscreen på en 22" (Full hd da) er også utrolig morsomt.

    Hehe. 360 er faktisk ganske rå når det gjelder spill med lokal multiplayer. Forza Motorsport, PGR, Halo, Gears of War, L4D, Splinter Cell Conviction støtter splitscreen. Og om du ønsker deg litt N64-nostalgi er det bare å kjøpe Perfect Dark 64(med silkeglatte 60 bilder i sekundet) fra XBL og sette igang. I tillegg fins det også mengder av 360/PS3-spill med lokal multiplayer. :)

  2. Overdrev nok litt når jeg sa "eneste".. :)

    Men allikevell synes ikke dette utgjør noen grunn til at det skal være så dyrt.

     

    299kr for et år er da ikke spesielt dyrt. Det var det jeg betalte via dashboardet til 360en tidligere i år. Diverse nettsider tilbyr også 1 års koder for 300-400kr.

     

    Riktignok litt kortere oppdateringer på 360, men så er det jo også mye mindre å oppdatere også. Og bare fordi at Microsoft ikke trenger passe på at browseren skal støtte senere flash-format, eller bry seg med at photogalleriet skal støtte picasa og facebook uploading, eller video-editor/uploader skal støtte youtube eller facebook, eller at bluray-videoer plutselig skal støtte nyere 3D-format, så er ikke dette features som gjør at kostnadene øker.

     

    Det er mindre oppdateringer av features, som gjør at det ikke trenger å være så store oppdateringer som vi pleier å få på PS3. :-/

     

    Slik som firmware 3.41 mener du? Jeg kjøper ikke forklaringen om at Sonys patcher er større. Jeg kan gå med på at det er flere av dem. MS oppdaterer konsollen 1-2 ganger i året, og da er patchene vanligvis temmelig omfattende.

     

    Jeg tenkte strengt tatt heller ikke bare på firmwaren. Det er ingen hemmelighet at folk har blitt frustrerte pga de mange oppdateringene de må laste ned. http://arstechnica.com/gaming/news/2010/08/dear-sony-there-is-a-reason-your-multiplatform-games-suffer.ars Sammenligninger viser også at nedlastinger av spill o.l. går raskere på XBL enn PSN. Det er også verdt å nevne at man ikke trenger å installere XBL-produkt. Det er bare å laste dem ned og sette i gang.

     

    Du trenger heller ikke gull-medlemskap for å laste ned på xbox.com eller noe sånt, dette er vell gratis skulle jeg tro? :-/

     

    Nei, men det koster fortsatt penger. Om det er rettferdig at gullmedlemmene må betale for disse funksjonene er en annen diskusjon.

     

    Også PSN har også mulighet for nedlastning direkte til PC/Mac, for senere å flytte det over til PS3/PSP.

    Dette er ikke noe som koster Sony eller Microsoft masse penger å gjøre, de vil tjene mere dess enklere de gjør det for oss og handle hos dem.

    Derfor Sony har laget Media-manager og for å idiotsikre flyttingen av filer fra MAC/PC/USB/Etc. over til PS3/PSP uansett hvor lite du skulle vite om data.

     

    Det er mulig jeg burde ha ordlagt meg bedre. Xbox.com er integrert med selve xboxen. Om jeg velger et produkt fra XBL via nettsiden vil det automatisk bli lastet ned neste gang jeg kobler xboxen på nett.

     

    I tillegg kan vi på PS3, stille inn PS3'en til å starte nedlastning automatisk, på gitte tidspunkt, og da vil PS3 starte opp, og laste ned nedlastnings-køen, de ti siste spillene vi har spillt alltid patches, PSN+ innhold, dette kanskje mens vi sover eller er på ferie, i tillegg til at evt. firmware-oppdatering lastes ned (innstalleres ikke siden dette krever bruker-godkjenning). Før PS3 stenger seg av igjen.

    Litt teit at det krever PSN+, men her går endel båndbredde som ikke nødvendigvis tjener penger, så det er forståelig. :-/

    Men sybnes det burde vært mulig å hatt en gratis-versjon av denne featuren på alle konsoller, som ikke innholdt all patchingen av de siste spillene f.eks. :)

    Alt dette, med unntak av patching i sleepmode, er mulig på X360 også.

     

    Det stemmer ikke at 2 player splitscreen online er på alle multiplayer-spill på 360.

     

    Jeg mente "alle multiplayer-spill med splitscreen".

     

    Heller ikke på alle splitscreen multiplayer-spill, GRAW, Halo, og Gears hadde det, mens f.eks. Rainbow 6 Vegas og PGR3 ikke hadde det.

    Oisann. Et spill fra 2005 og et fra 2006. Funksjonen er nok ikke så utbredt alikevel!

     

    Men Microsoft er helt sikkert mye ivrigere på dette enn Sony, siden tross alt så får de dobbelt så masse penger å ha to forskjellige personer innlogget på 360 istedenfor en. :)

    Jupp. Nok en positiv effekt fra XBL Gold. :)

     

    Tror allikelvell vi vil se endel flere splitscreen-spill på PS3 enn 360 fremover, pga. mye av de tekniske problemene for splitscreen er hovedsaklig allerede løst når du lager ett 3D-spill, som Sony satser mye hardere på enn MS gjør. :)

     

    Tror ikke vi hadde sett såpass bra 4 spillers splitscreen i grafiske høykvalitets-spill som Killzone 3 og Motrostorm: Apocalypse, om det ikke hadde vært for 3D-satsingen til Sony,

     

    Godt mulig. Vi får bare vente og se.

     

    men de er nok ikke like ivrige til å få gjestespillere til å registrere sin egen konto og spille med den, siden deres online er gratis.

     

    Og dermed vil de ikke ha mulighet til å få tak i trophies mens de spiller splitscreen online med en kamerat.

     

    Tidsekslusive DLC-deals er greit nok, dette er reelle ekstra-kostnader for Microsoft.

    Liker allikevell egentlig bedre løsningen som PSN+ kundene hadde på f.eks. Fallout DLC'et, vi fikk de 5 Fallout-pakkene gratis en måned. :) Bedre å betale for at vi får noe, enn at vi betaler for at andre må ikke har muligheten til å kjøpe innoldet samtidig som jeg kan kjøpe det om jeg vil. Men det er kanskje bare jeg. :-/

     

    Det er jo ikke sikkert at GTA-episodene hadde blitt utviklet om det ikke var for MS´ lån/betaling til Rockstar. Dessuten vet du ikke om det var X360 som fikk DLCene før PC/PS3 eller om DLCene ble holdt igjen med vilje

  3. Det er ingen grunn til at Live skal koste penger. Ihvertfall ikke så mye som det gjør.

    Stort sett peer-to-peer gaming, med host-advantage.

    Eneste kostnadene Microsoft har er båndbredde på voice-chat, og matchmaking-servere.

    Dette stemmer ikke helt.

     

    Generelle funksjoner

    - Strømlinjeformet oppdateringsprosess. Ingen unødvendige og lange installeringer eller patcher.

    - Man kan laste ned spill og demoer via Xbox.com. Det er veldig nyttig dersom man er på ferie og ikke har tilgang til xboxen.

    - Achievements synkroniserer seg med XBL automatisk

     

    Community

    - To venner kan spille splitscreen online i alle multiplayer-spill uten at en av dem blir tvunget til å bruke en gjestekonto.

    - Crossgame chat og party-systemet.

     

    Digital distribusjon

    - Tidseksklsiv DLC til spill som f. eks GTA, Fallout og COD.

    - Obligatoriske demoer for XBLA-spill

    - Games on Demand ( ca. 150 spill as we speak )

    - XBLA-festivaler som Block Party, Summer of Arcade, Game Feast og Games for the Holidays

  4. Når du sier Games On Demand, du utelukker da Xbox-spill, altså kun Xbox 360-spill. Og med vi, så mener du at disse spillene er tilgjengelige for oss i Norge også?

    Godt poeng. MS har inkludert Xbox-spill i GoD-kategorien. Det er dog bare snakk om 22 spill, noe som betyr at man kan velge mellom rundt 150 360-spill.

     

    Og med vi, så mener du at disse spillene er tilgjengelige for oss i Norge også?

    Jupp. Jeg logget meg inn på xbox.com og sjekket utvalget selv.

  5. EDIT: I Europa ser det kun ut til å være 53 360-spill tilgjengelig for Xbox som kan lastes ned, og 3 av disse er kun tilgjengelige i enkelte områder. Selv om utvalget er mye bedre i USA, og fortsatt en del bedre i Europa, er det allikevel ikke så veldig bra utvalg for det området som er interessant for oss.

    Vi har faktisk tilgang til 178 produkt via Games on Demand. Rock Band Music Store, Halo Waypoint og lignende program har riktignok blitt plassert i denne kategorien, men det er ikke mange av dem for å si det slik. Games on Demand har trolig et utvalg på rundt 170 spill.

     

    Blant disse spillene finner vi spill som Fallout 3, Gears of War 1 og 2, Alan Wake, Bioshock 1 og 2, Red Dead Redemption og Elder Scrolls IV Oblivion.

     

    Xbox => Spillet følger konsollen og ikke brukerkontoen

     

    Right?

    Spillet følger både konsollen og kontoen. Når man laster ned et produkt fra XBL får man to lisenser.

     

    Den ene lisensen gjør det mulig å spille spill offline. Det er denne som blir registrert til konsollen. Man kan føre den over til en ny konsoll, men man kan kun gjøre det med tolv måneders mellomrom.

     

    Den andre lisensen gjør det mulig å bruke produktet på hvilken som helst konsoll så lenge man er logget på sin egen Live-konto.

  6. ^^ Playstation folk er mer voksne folk enn Xbox tilhengere virker det som.

    Jeg antar at du kan linke til undersøkelsen som bekrefter påstanden din? Hvis ikke er det bare løse ord, og slike kommentarer har dessuten ikke noe å gjøre med temaet til denne tråden.

     

    Trondenils/Nilspils/MagnarP/Esox/osv er et troll, så jeg ville ikke ha lagt så mye vekt på kommentarene hans.

     

    @Maefteda: "Dere?" Hvem snakker du om egentlig?

  7. Lett å være etterpåklok også. Det så virkelig ille ut for Nintendo før DS kom på markedet. Gamecube lå sist av konkurrentene, selv bak nykommer Xbox, og PSP ville ta fra de monopolet på håndholdtfronten. Men makan til comeback! Den som hadde kjøpt aksjer i Nintendo i 2004...

    Nintendo gikk med overskudd forrige generasjon, så det så ikke "virkelig ille" ut for Nintendo. Hvorfor skulle de gi opp konsollproduksjonen når den gav dem inntekter?

     

    Er dog enig med kommentaren om aksjene. Hadde jeg bare visst... :p

  8. Jeg mimres rappkjeftede 360-fanboyer som mente Sony kom til å gå konkurs type rundt lanseringen av PS3 :)

    De var i det minste nærmere enn gubbene som i tiden før Wii kom ut mente at Nintendo burde gå third party.

     

    Det har jo for så vidt kommet en rekke spådommer om at PS3 vil gå forbi X360 de siste årene også. For ikke å snakke om påstandene om at Xbox 3 ville bli lansert 4-5 år etter X360 ble lansert. Det er ikke bare 360-fanboys som har tatt grundig feil.

  9. Poenget er at for at GT5 kommer over 10m så må en mye høyere andel av brukerbasen kjøpe GT5 en noen gang tidligere.

    Akkurat som GTA4 har blitt kjøpt av en mye større andel 360/PS3-eiere enn GTA3 ble kjøpt av PS2/Xbox1-eiere? :)

     

    Men det var en større GTA fanbase når GTA4 kom ut enn når GTA3 kom ut.

    Riktig det. Men hvor mange av de var villige til å kjøpe en helt ny konsoll for å få tak i GTA4? Jeg mener fortsatt at en del venter på at konsollene går ned i pris.

     

    Hadde det vært en større brukerbase når GTA4 kom ut ville salget vært bedre.

    Mulig det, mulig det. Det sier dog ikke noe om hvor mye GTA4 kommer til å selge til sammen. GTA4 kommer som sagt til å selge en god del mer.

     

    Forresten... Brukerbasen til PS3 i 2010 vil neppe være mye mindre enn brukerbasen til PS2 var da GT3 kom ut.

  10. Det er snak om brukerbasen når GTA3 kom ut, ikke 3.år etter.

    GTA3 solgte bra over lengre tid. Akkurat som GTA4 også kommer til å gjøre.

     

    Det gir ingen mening så folk som ble fan av GTA:VC eller GTA:SA kommer ikke til å kjøpe GTA4 som er det nyeste spille i serien fordi di aldri kjøpte GTA3?

    Jeg sa at den mest hardbarka kjernen med fans kjøpte spillet først. Kanskje de andre kjøpte VC og SA som følge av hypen? Kanskje de andre venter på at 360 eller PS3 går ned i pris?

     

    Salgsmessig var GTA en merkelig serie forrige generasjon. I en generasjon bruker bruker ofte oppfølgere å ha mindre salg enn forgjengerne, dette skjedde ikke med GTA. Derfor synes jeg at det er naturlig å vente til det har kommet ut flere GTA til 360/PS3.

     

    Edit: Kluss med tastaturet. Har ordnet opp med å og ø nå.

  11. Det motbeviser ikke poenget mitt, at brukerbasen er viktigest.

    360/PS3 har en langt mindre brukerbase enn PS2/Xbox1. Alikevel har GTA4 snart nådd igjen GTA3.

    Edit: Kan vel også legge til at spillet kommer til å selge enda mer. 360-versjonen fikk nettopp en classic-versjon, og det har også blitt en del av Games on Demand.

     

    Og når vi snaker om fanbasen så blir det ikke naturlig å samen ligne GTA3 VS GTA4.

    Hvorfor ikke? Det er snakk om det PS2/Xboxs første GTA-spill og PS3/360s første GTA-spill. Den mest hardbarka kjernen med fans kjøper spillet først.

     

    GTA4 bør sammenlignes med GTA3:SA og ikke GTA3.

    Det tredje GTA-spillet til 360/PS3 bør sammenlignes med SA.

  12. Problemet er ikke 360 men at det ikke er nok solgte PS3 konsoller på markede.

    Poenget mitt er at fanbasen til GTA ble delt da spillet kom ut samtidig til 360. Gran Turismo-serien er fortsatt eksklusiv.

     

    Jeg skjønner hvor du vil hen med kommentarene om brukerbasen til PS3. Men brukerbasen sier egentlig ikke mye om fanbasen til Gran Turismo har blitt mindre eller ikke.

    GT5 blir for øvrig ikke lansert før i Q12010 i Japan, og sikkert enda senere i Europa og USA. Da vil trolig konsollen ha kommet seg godt over 30 millioner solgte enheter. Det er også naturlig å anta at spillet vil bli en systemselger.

     

    Halo 3 har solgt 10 millioner kopier til en brukerbase på ca 33 millioner. Det er fullt mulig for GT5 å klare den samme bragden. Jeg har dog mer tro på at tallet blir nærmere 8 mill enn 10 mill.

     

    Men dersom vi tar med Xbox tallet til GTA3 så kommer det omtrent likt, GTA3 litt mer.

    Fair enough. Tallene motbeviser fortsatt poenget ditt.

  13. Og så prøvde jeg å påpeke at vi ikke kan sammenligne PS2-spill salgstall mot PS3-spill sinne salgstall, med å visse til den spillserien som solgte best på PS2 har gjort det mye svakeret.

    Det er en god grunn til at GTA4 til PS3 har gjort det svakere enn GTA til PS2. 360-versjonen av GTA4 har solgt ca 7,28 millioner. De sammenlagte tallene til 360- og PS3-versjonene vil altså plassere spillet foran GTA3.

  14. Forza Motorsport 3: 3-4 millioner

    Gran Turismo 5: 8-10 millioner

     

    Forza Motorsport-serien hatt to fulle spill på 360. GT5p er ikke mer enn en glorifisert demo, og er dermed ikke representativt for hvor mye Gran Turismo 5 kan komme til å selge.

     

    Jeg ser for meg at Sonys reklamekampanje for GT5 vil bli gigantisk. Det er tross alt Sonys kronjuvel når det gjelder storselgende spill.

     

    I tillegg har GT en betydelig fanbase i Japan. Det samme kan ikke sies om FM.

  15. Ikke bare har Wii klart størst user base, NSMB Wii har knapt konkurranse på Wii denne jula

    Wii Sports Resort, Wii Fit Plus, Mario & Sonic og Mario Kart Wii? Samt SSBB, SMG, Rabbids Go Home, Shaun White og Resident Evil Darkside Chronicles? Å si at NSMB ikke har konkurranse er rett og slett galskap.

     

    NSMB Wii bør dermed greie minst 20% av amerikansk userbase i dette julesalget, dvs. rundt 6 mill. i USA alene.

    Haha. Så du forventer at NSMB Wii i løpet av to måneder skal selge så mye som 82% av det samlede salget til NSMB DS i USA? Mario-spill selger som regel jevnt og trutt over lengre tid. Dette spillet blir trolig ikke et unntak.

     

    Når det gjelder spørsmålet til GT-journalisten så vet jeg ikke helt hva jeg skal si. Modern Warfare kommer sikkert til å selge rundt tre-fire millioner kopier på 360 i løpet av november, desember og januar. På verdensbasis vil NSMB Wii definitivt slå MW2(pga Japan), men jeg tror nok at det kan bli for hardt å slå MW2 i USA.

  16. Ifølge VGchartz landet GTA Chinatown Wars til PSP med et saftig mageplask. 12003 solgte enheter i løpet av den første uken i Nord-Amerika. DS-versjonen ble solgt en god del flere ganger i løpet av dens første uke(64611 enheter).

     

    Nå må det sies at PSP-versjonen ikke hadde veldig gode forutsetninger for å oppnå store tall.

    -Det er en port av et DS-spill

    -PSP sliter med piratproblemer

    -Det ble trolig solgt en del spill via PSN

     

    Samtidig er dog Liberty City Stories(5,8 millioner) og Vice City Stories(3,5 mill) to av de spillene som har solgt mest til PSP. Et kritikerrost GTA til en platform som allerede huser storselgende GTA-spill burde ha solgt mer. Det er noe som skurrer her.

     

    Kan det være et tegn på at det faktisk ikke var DS sin feil at spillet ikke har blitt en multimillionselger? Kanskje folk ikke er interesserte i GTA i 2D lenger?

    Link

    VGchartz sine tall er riktignok ikke 100% sikre, så vi må nesten vente til NPD-tallene. Jeg tror alikevel at tallene til siden er en god indikasjon for hvordan de endelige tallene vil se ut.

  17. Største problemet til Wii er at det er omtrent bare Nintendos egne spill som selger. Guitar Hero 3 og 4, Carinval Games, LEGO Star Wars, Game Party og EA Sports Active er de eneste andre som har solgt over 2 mill. Verdt å merke seg at dette er typiske familiespill. Mer tradisjonelle spill som FIFA 10, Madworld og The Conduit selger så og si ingenting til en konsoll med install base på godt over 50 mill.

    Her har vi påstanden igjen.. Madworld? Et svarthvitt-spill fra en utvikler som hovedsaklig har utviklet nisjespill? Hvordan skal man kunne forvente at det vil selge bra? The Conduit er en fps fra en så og si ukjent utvikler, og det har i skrivende stund ca 70% i snitt på gamerankings. Fifa til Wii har slitt med kvalitetsproblem siden dag 1.

    "All play"-serien til EA hjalp heller ikke noe særlig. Når PES08, som kom flere måneder etter 360/PS3-versjonene, har solgt bedre enn samtlige Fifa-spill til Wii så burde det ringe en bjelle.

     

    Med unntak av MH3(som nærmer seg en million) i Japan har det fortsatt ikke kommet noen tredjepartspill til Wii med like stort salgspotensiale som en storspillene til 360/PS3.

     

    Det vil selvsagt komme en del tredjepartspill som vil passere 1 million, men akkurat nå ser jeg for meg at kun Dragon Qust X vil være det eneste som passerer 2 millioner.

  18. DS og PS3 gjør det bra. Jeg lurer på hvilket nivå PS3 vil legge seg på utover høsten.

     

    Er dette PSPs dårligste uke på veldig lenge? Venter japanerne på PSPGo kanskje? Det blir veldig spennende å se hvor bra maskinen vil selge(med tanke på at den kun støtter digital distribusjon).

     

    Wii ser ut til å slite hardest for tiden. Man kan vel egentlig ikke forvente mer av en 3 år gammel konsoll som ikke har fått et eneste priskutt siden den ble lansert. Nå har det dukket opp en del reklamer og rykter som hinter til at maskinen vil få et priskutt på 50 dollar. Kanskje det er det som må til? Wii har for så vidt en lovende 09-lineup også.

  19. Som er poenget, når du har mettet markedet med Wii-Fit og Wii-Sports, hva har ellers Wii'en å tilby? Svaret er "ikke stort" og dermed kommer de til å slite med salget.

    Av kommende spill?

     

    -New Super Mario Bros Wii (NSMB DS = 19 millioner). NSMB Wii blir trolig ikke det samme salgsmonsteret som NSMB DS har vært, men det vil utvilsomt gjøre et stort plask i markedet.

     

    -Super Mario Galaxy 2 (SMG1 = ca 8 millioner)

     

    -Mario & Sonic at the Winter Olympics (Summer Olympics = ca 7 millioner)

     

    -Dragon Quest X (DQIX nærmer seg 4 millioner)

     

    -Legend of Zelda Wii. (Twilight Princess = 1,5 mill på GC og 5,3 mill på Wii.)

     

    -Guitar Hero 5(GH3 og GH4 har solgt mer enn 3 millioner)

     

    Oppfølgere til spill som har solgt mer enn 1 million:

    -Pikmin 3

    -Kirby Wii

    -Metroid: Other M

    -Final Fantasy Crystal Chronicles: Crystal Bearers

    -Red Steel 2

    -Shaun White Snowboarding: World Stage

    -Rabbids Go Home

    -Resident Evil Darkside Chronicles

     

    Spill som kan overraske:

    -TMNT: Smash Up

    -CoD: Modern Warfare

    -Dead Space Exctraction

    -Spyborgs

    -Silent Hill: Shattered Memories

     

    Spill som ikke vil passere 1 million, men som kan bli meget viktige i Japan:

    -Tales of Graces

    -Samurai Warriors 3

    -Super Robot Wars Neo

    -Sengoku Basara 3

    -Monado: Dawn of the World(Det spørs dog på hvor mye Nintendo planlegger å satse på markedsføringen)

     

    NSMB Wii, Wii Fit Plus og Mario & Sonic at the Winter Olympics blir sannsynlivis de viktigste Wii-spillene i år. Men det kommer også en rekke andre spill som vil gjøre det bra på salgslistene.

  20. Se og hør nyhet etter min mening. Selv om forskjellen mellom Wii og 360/PS3 prosentene er store, så er tallene ikke så veldig farlige.

     

    Wii: 6% av 24,21 millioner er: 1,45 million

    PS3: 10% av 9,02 millioner er: 0,902 million

    360: 12,5% av 17,99 millioner er: 2,25 millioner

    Tallene er tatt fra VGchartz.

     

    360 har en langt mer aktiv brukerbase ifølge disse tallene, men det er snakk om temmelig småe tall. Wii-tallene er triste, men så lenge det fins aktive spillere så trenger ikke utgiverene å bekymre seg. Wii har også vist seg å være innbringende for tredjepartutgivere som har orket å gi ut gode spill.

     

    Det er garantert disse to faktorene som har gjort at prosentandelene er slik de er:

    1. 360 og PS3 har fått langt flere storbudsjettspill frem til nå.

    2. Det er ingen tvil om at en stor del av Wii-eierene er "casuals".

     

    Det er dog lys i tunnellen. Nintendo har tatt seg sammen, og tredjepartutgiverene har vært flinke hittil i år. Når jeg ser på lineupen til Wii så kan jeg ikke gjøre noe annet enn å tro at prosentandelen vil stige mye i løpet av det neste året.

  21. Nå har de jo strengt tatt kun gitt ut to core spill med et snev av kvalitet. Deadly Creatures og de Blob. Man har ikke rett til å klage over dårlig salg når man knapt har støttet konsollen de 2 1/2 siste årene.

     

    Man styrer en edderkopp og en skorpion i DC, så jeg tviler på at det er Wii sin feil at spillet ikke solgte så bra. Det fikk for øvrig minimalt med reklame, noe som har mye å si for en helt ny IP.

     

    de Blob på sin side ble en suksess. I motsetning til DC fikk det reklametid på TV. THQ har sagt at en oppfølger er på vei.

     

    Når Sega, Capcom, EA, Marvelous, Lucasarts, Namco, Ubisoft, Activision og Square-Enix oppnår suksess på platformen og planlegger å gi ut flere tradisjonelle spill så ser jeg ingen grunn til at THQ ikke skal kunne klare det. Oh well.. De andre selskapene har i det minste lyst til å tjene penger. :)

×
×
  • Opprett ny...