Gå til innhold

Gizle

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gizle

  1. Jeg forstod det sånn at Shoutcast er sånn "live"-greier ?????

    At man sitter og leker Dj hjemme, og bare sender ut greiene sine på bestemte tidspunkt.... ? Må ikke også winamp-brukere også ha en spesiell plug-in i tillegg?

     

    Det jeg har gjort foreløplig er å laste opp musikken vår på vår server, og laget en link på hjemmesida. Det går greit det, men folk må da laste ned hele låta først før dem kan høre på'n. Det jeg vil, er at folk skal kunne streame, altså at litt og litt blir lastet ned av gangen, samtidig med at dem hører låta..... :p

     

     

    Gizle :yes:

  2. Hei ! :D

    Jeg har egen hjemmeside og egen serverplass og greier, og så skal jeg legge ut egne mp3 filer som folk kan liksom høre på. Hvordan gjør jeg det og hvilket program trnger jeg da ? :shrug:

    Har lest litt om Winamp's shoutcast, men det er ikke akkurat det jeg leter etter. Leter etter noe "streaming"-greier........... ???????

    ...på forhånd takk :p

     

    Gizle

  3. Micrografx SIMPLY 3D er et helt kurrant program. Det kom en GRATIS fullversion (version 3.0 - 1998)av den i Komputer for alle nr. 3/2000 !!!! Så har du en kompis eller noe sånt med den CD'en er jo saken grei.

    På min hjemmeside ( http://www.gizle.tk/ ) har jeg stort sett bare brukt Simply 3D til logoer og slikt.

    Ta en titt for noen eksempler...........

     

     

    hilsen

     

    Gizle

  4. Hei !

    Har akkurat installert win XP, men etter et par dager har volumkontrollen på oppgavelinjen blitt borte vekk. Jeg går til egenskaper for lyd og merker av for "Vis volumikon på oppgavelinjen", men får beskjeden: "Kan ikke vise volumkontrollen på oppgavelinjen fordi volumkontrollprogrammet ikke er installert. Bruk Legg til/fjern programmer i Kontrollpanel til å installere det."

    Har prøvd på det uten et snev av hell. Hvor finner en noe sånt på f.eks XP-CD'en ?

    Må jeg installere hele dritten på nytt bare for å få tilbake den helsikes volumkontrollen ?

     

     

    Gizle

  5. Nope ! Har dobbeltsjekka!

     

    Får bare prøve meg fram.....kan det gå SÅ galt da hvis jeg plugger i litt feil ? - bortsett fra at maskinen ikke vil starte/slå seg på mener jeg ?

     

    Gizle

     

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: Gizle på 2002-04-14 22:46 ]</font>

     

    [ Denne Melding var redigert av: Gizle på 2002-04-14 22:47 ]

  6. Hallois.

    Jeg er en skikkelig amatør og driver og setter sammen min egen Pc. Ganske lærerikt o.s.v. igrunn, men nå har det stoppa helt opp. Det har seg at jeg skal koble de småkablene til frontpanelet (merket Power Led,Speaker, Reset osv.) Men på hovedkortet er det ikke merket med nesten en dritt. Var på Intels hjemmeside og fant noe greier, men det forblir fortsatt litt gresk for meg. Bare masse koder.....Åssn kan jeg vite hva som er pin 1 o.s.v??

    Om noen har montert et D850MV inn i et Chieftec-kab. og fått det til : Hvor skal jeg plugge inn hver av disse småkablene?

    På forhånd takk, og takk også for et megabra forum.

    Gizle

  7. Hallois...

    1. Har drevet og bygd min egen PC i det siste, men trenger litt hjelp til valg av operativsystem. Jeg bruker windows 98 på den gamle maskinen min (IBM-aptiva 400 mhz), og det har vel kanskje egentlig fungert greit nok. Men det kom ferdig installert på min IBM maskin, og det kan jeg vel kanskje ikke bruke ?? Det fulgte bare med en sånn produktopprettings- CD. Det finnes kanskje noen triks, så jeg kan bruke det?

     

    2.Har tenkt litt på XP også eller kanskje 98-second edition..... men hvilket system er mest stabilt og sånnt egentlig ?

     

    Maskinen jeg bygger, blir vel nok brukt til alt mulig rart tenker jeg, men hovedsaklig en musikkPC.:

    - P4 1.8 Ghz Northwood

    - 256 mhz RDRam

    - Matrox Millenium 550 dual head

    - IBM 40 gbt HD

    - windows ??????

     

    Om noen har tid til å legge inn litt input, erfaringer o.s.v. ville noen blitt glade......

     

    thanx.

     

    GIZLE

×
×
  • Opprett ny...