Gå til innhold

Bergmo

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bergmo

  1. jeg prøver bare å få det i litt perspektiv istedet for at alle skal klappe han på skuldra og si at dama hans er ond og fæl.. og at han ikke har no ansvar i dette..  utrolig mye fokus på hennes negative sider..

     

     

    hvis han er så utsatt for en så slem jente som han beskriver, så hvorfor drar han ikke? fordi han sier han er feig? javel, men da er det faktisk ikke henne sin feil at han blir! da får han skylde seg selv..

    9522388[/snapback]

     

    Det er absolutt ikke like lett som du beskriver det, som smirnoff nylig forklarte er det enkelt å greit mye verre enn å bare "dra" fra hu

  2. Er ikke like lett for alle å bare spasere ut i fra et forhold.  Noen føler et slags uforståelig ansvar selv om forholdet er helt forkvaklet og grusomt.  Dette tror jeg folk kan skjønne om de setter seg ned og tenker seg om.  Det er ikke bare "å manne seg opp" for alle.  Sånn er det bare.

    9522375[/snapback]

     

    Sant det , spesielt også når man tenker på at de (hvis jeg husker å ha lest riktig) deler bil , bolig , konto osv.

  3. Hva hjelper det om ho kan være en veldig snill person hvis ho har alle de negative tingene han beskriver?

    9521990[/snapback]

     

     

    han setter seg jo tydelig i offer-rollen her syns jeg..

    Hun herjer med meg, bokstavelig talt, som lekeslåssing etc når jeg ikke har lyst i det hele tatt, og sier ifra.
    ehh.. hallooo?? ikke noe å sutre for.. :hrm:

     

    Hun mener at "store" bursdager (25, 30, 40 etc) skal være -store- og dermed legge mye penger i det, felles konto
    mange som gjør det!! makan å mye han henger seg opp i hver lille detalj da..

     

    han vil jo åpenbart fremstille henne som den store slemme ulven i forholdet.. og med tanke på alt det andre han påpekte hun gjorde feil, så får han bare pakke kofferten og dra da! han har det jo tydeligvis forferdelig i forholdet slik han selv fremstiller det! han er jo bare ett uskyldig lite lam.. så hva hva er problemet!?

     

    mann deg opp og stikk da vel!! :mad:

    9522325[/snapback]

     

    Vet ikke hvordan de gjør det i burka-bataljonen men

    hvis du mener at han sutrer når han spør om hjelp så kan du vel heller se til å la være å lese isteden for å være så kritisk mot fyren som tydelighvis har det vanskelig nok som det her :nei: enkelte kvinnfolk altså..

     

    Edit: Leif

    • Liker 1
  4. vi feirer i disse dager jubileum for når jeg og min samboer ble sammen. i den forbindelse har jeg lyst til å gjøre noe for å feire det. noen forslag?

     

    - i oslo eller omegn

    - en kveld, fredag til lørdag, eller lørdag til søndag

    - gjerne noe med litt "opplevelse" i

    9520127[/snapback]

     

    er vel litt bedre å spørre på Arrangementer, fest og uteliv? =)

  5. Hva om hun er en luremus som Hostel jentene? Før du aner ordet av det er du i en kjeller der en person kutter av deg kuken.

    9519912[/snapback]

     

    Men det kan vel alle & enhver du drar hjem til være :whistle:

    Dessuten har han vel ikke spurt henne om han kan besøke henne ennå så er vel ikke hun som er hypp på å få han i kjellern for diverse eksperimenter :w00t:

  6. Man kan alltids gå til en samlivsterapaut (eller hva det heter) og se hva han/henne finner ut.

    Men spørsmålet er om det blir det samme gamle noen uker etterpå

     

    Uansett, når du dumper henne får du sikkert høre at du er en drittsekk osv... samme leksa går igjen og igjen

    9519682[/snapback]

     

    tviler at hun går med på det når fyren ikke får lov til å prate i telefonen med morra si engang :nei:

  7. Fått samla meg litt nå :tease:

    Det er sant det gutta sier på en litt forenklet måte at dette er overhodet ikke bra for deg! :no: Det er såklart vanskelig for deg hvis du elsker denne jenta , men hvis det har slike konsekvenser som det gjør så er det dessverre ikke verdt det - og hun er heller ikke verdt det! eller noen verdig for den måten sånn som hun holder på :nei: Det du også kansje tenker på er alt styret det vil bli med leilighet,bil osv men med lovens lange arm i retten etc. skal vel det la seg fikse(?)

    Poenget og det som er viktigst er at du må komme deg ut av dette forholdet, hun vil tydelighvis ikke endre seg og det går absolutt ikke ann å leve sånn :thumbdown: håper du tar mot til deg og får kvitta deg med det maktsyke monsteret for dette er virkelig ikke bra for deg :no: ! Lykke til :w00t:

  8. :no: nei å nei , nå er det på tide å finne ut hva du vil før dette går lenger ja, blir rystet av å høre at du lar deg behandles på denne måten og fortsatt prioriterer at HUN ikke blir såret. Jeg vil tro at hvis dette fortsetter blir det bare enda , enda ,enda verre og utvikler seg til noe du absolutt ikke vil. når hun tilogmed prøver å nekte deg å ta medisiner så er det virkelig noe galt på gang! jeg tror ikke at dette forholdet er bra for deg på noen måte hvis dette er måten det foregår og du blir behandlet som en nedverdiget slave :no:

    Har rett å slett ikke ord for hvor jævlig dette hørtes ut så vet ikke helt hva mer jeg skal si :ph34r:

     

    Edit: Leif

  9. jeg tror jeg ser ting litt annerledes enn mange av de som har svart i denne tråden tidligere så jeg slenger inn et svar.

     

    jeg er enig i at en skal ha privatliv i et forhold uansett hvor lenge en har kjent hverandre. mobiltelefonen er hellig og å snoke på den er et grovt tillitsbrudd. privat mail faller også under denne paraplyen i mine øyne.

     

    i et forhold (både mellom venner og kjærester) setter jeg åpenhet og ærlighet høyest. hvis en har en sms/mail en ønsker å skjule for sin kjæreste hvorfor må en da sitte når en da sitte i umiddelbar nærhet av den personen? hvis en snakker i telefonen som en ikke vil at andre skal høre pleier en da å gå litt bort for å få litt ro og det samme bør en gjøre når det gjelder sms i mine øyne. sitter en oppå  (eller i umiddelbar nærhet) noen er det bare naturlig at en får spørsmål av typen "hva er det?". kommer en da med svar noe ala "Bryr deg ikke" eller "Sier jeg ikke" fortjener en ikke noe annet enn at den en svarer slikt til kan bli snurt.

     

    En ting er å respektere andres privatliv men en må også kunne respekere andres nysjerrighet når en befinner seg i deres umiddelbare nærhet og holder på med noe.

    9518676[/snapback]

     

     

    Vel nå har det seg da sånn at sms ikke kommer når du selv bestemmer det ,

    så om du da er i såkalt "umiddelbar nærhet" og du blir angrepet av en nyskjerrigper som absolutt vil lese den meldinga og du ikke vil at personen skal lese den så er det vel ikke så alt for mye du kan gjøre for å unngå at du er i denne såkalte "umiddelbare nærheten" når meldingen kommer.

    Jeg er derimot enig med deg i at tillit har veldig mye å si i et forhold, og hvis madammen skulle få en melding som hun ikke vil at han ikke skal lese så burde han kunne stole på henne, uansett hvor mye han stoler på henne eller ikke, så har han ingenting med hennes meldinger å gjøre. kommer som det allerede er sagt ingenting godt ut av sjalusi :thumbdown:

  10. Ang. dette med prestasjonsangst så kan det skje den beste - og det skjønner nok hun også siden hun tok det så rolig :whistle: Filmkveld høres toppers ut ja! rent lite som kan forstyrre og du har henne for deg selv :w00t:

    Like greit å spørre så fort som mulig så du slipper å sitte å tenke så mye på det.

    (jeg blir i alle fall ikke noe særlig bedre av å måtte vente lenge på å spørre om sånt, spenningen rundt svaret blir bare større å større desto lengere man venter :p ) så ja som sagt er filmkveld toppers for den fasen dere er i - så go for it og lykke til ! :thumbup:

  11. Vi har selvfølgelig gitt hverandre masse bilder : ) Hun er for tiden singel. punkt 3 har jeg ikke tenkt noe på :p

    9518390[/snapback]

     

    Har du fått noen hint om hun liker det hun ser? :!:

    Uansett - hvis du skal gjøre dette så må du føle at du brenner for det! kan være ganske skummelt! :ph34r:

    Men jeg forstår det sånn at du ikke har spurt ennå? Jeg synes det høres ut som en kjempeidé og setter min stemme på go for it! :w00t:

  12. Ser mange gode svar her og er enige med de fleste! :)

    Og gratulerer med at du også har kommet deg vekk fra dette tids-slukende spillet som så alt for mange sløser ungommen sin på :no:

    Råder deg som de andre til å prøve å "få en fot innenfor sirkelen"!

    Du kjenner vel muligens én eller flere litt som muligens kan drege deg innenfor the big social circle? :thumbup:

    Ser mange svar som "begynn med lokale idrettsgreier" osv , det er langt ifra like lett, de gjengene er som oftest sammensveisa fra de var liten og det er ikke bare bare å komme å være the new guy :hmm:

    Finn en du kjenner litt fra før som er i sirkelen og få'n til å ta deg med på fest / besøk til andre som du kan bli kjent med :)

    Har du kansje noen interesser som du deler med noen som er innenfor (atter engang) sirkelen ? gjør nok saken lettere :D

  13. Har snakket med en Nederlandsk jente i litt over 3 måneder nå. Har daglig kontakt over MSN, Ventrilo og chatting via World of Warcraft. Har lyst til å foreslå å besøke henne en gang, men vet ikke helt om jeg burde foreslå det så tidlig, kanskje vente en stund til.

     

    Tror dere det er en sjangse for at det kan bli noe som helst ut av det? Synes vi har kjempegod kontakt og deler nesten alt av interesser.

     

    Hun er 18 og jeg er 17 forresten ( 18 om to uker ).

    9510016[/snapback]

     

    Høres meget hyggelig ut, og hvis det ikke klaffer er det jo sikkert alltids fint med en ny venn! men noen punkter jeg lurer litt på:

    * Du sier du har sett bilder av henne , har hun fått se bilder av deg så hun vet hva som kommer ?

    * Har du i det hele tatt sjekket forholda om hun er singel osv?

    * Samme interesser er jo en god start , men vil det slå gnister? isåfall hvis ikke - har du en escape-plan? :whistle:

     

    Uansett - det skader jo ikke å spørre om det hadde vært greit om du kom ned en tur! Det verste som kan skje er jo at du får et nei å ikke trenger å sitte å fundere lenger :w00t:

×
×
  • Opprett ny...