Gå til innhold

nathea

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nathea

  1. Genial telefon, liker den masse. Sto mellom N95 og U700, men N95 ble for stor og tung, pluss at designet er, hmm, kjedelig?

    Har ikke behov for GPS, og mobilkameraet bli bare brukt til tullebilder uansett. U700 reagerer raskt, har enkle og oversiktlige menyer. Eneste ulempen er at touch tastene har en tendens til å henge litt, ikke overraskende, men unødvendig!

    Kameraet er OK, men K810 ligger ett par hakk fremom.

    Ett godt kjøp uansett!

     

    Hilsen tildigere Nokia Fan;)

     

    :!:

  2. Jeg jobber i Euronics kjeden, og porterte den 11.Juni over meg, min samboer og flere andre familimedlemmer over til Tele2 (Skulle ha Tele2-Kompis)..

    Men fikk så greie på at Tele2 gikk over til Netcom's nett..det første jeg gjorde var å ringe inn til Tele2 å kansellere porteringene..Netcom's nett har ELENDIG dekning mange steder her i Møre og Romsdal... Så etter min mening var dette en feil avgjørelse av Tele2... Men når Telenor lanserte Djuice Friends samme dagen som jeg avbrøt porteringene våre ble dagen reddet;o) Ett fantastisk abonnement!=) Telenor har kjempegod dekning, og jeg har alltid fått gode priser og god hjelp av dem:)

  3. Nokia 7390, Noki N73 og K800/W880i er jo alle fine telefoner med disse mulighetene:)

     

    Anbefaler deg å ta en kikk på disse!

    Prisene på de 3 første ligger på mellom 3-4000 u/abb, mens W880i er litt dyrere...

    har selv 7390, superfornøyd med den!=)

  4. Du kan melde den stjålet, og dermed sperre Imei-nummeret. Dermed kan ikke telefonen brukes vel?

    7485166[/snapback]

     

    Telefonen vil nok slutte å virke når man sperrer imei. Oppfordrer alle som blir frastjålet mobilen å sperre imei nummeret, så blir kansje ikke mobiltelefoner like gunstige å stjele lenger...

  5. En K800i er stor i forhold til en T610 og ligger heller ikke så godt i hånden.. W810 er lettere og enklere, har stiligere design men er litt mer "plastikk". Etter min mening er tastene på W810i meget gode.. Skjermene og bildekvaliteten er god på begge ,men K800i sine bilde regner seg best til utskriving. Selv valgte jeg W810i i forhold til K800i, fordi jeg var lei av stoe og klumopete telefoner (hadde en 6680 før), og jeg angrer ikke ett sekund. Men jeg bruker da også MP3 spilleren mye og ble sjarmert i senk av MPS-60 høytallerene som fulgte med min W810 og snarveiene...:)

  6. Hos oss gjelder DOA regelen 7 dager fra kjøpsdato. Dvs at har telefonen en feil/mangel av betydning kan du komme i butikken å få utlevert ny mobil ( så fremt vi har den inne) innen en uke etter kjøp.. Går det over 7 dager... Må man levere den inn på reparasjon... Da kan det gå opp til 5 uker.. Husk at det er ikke de butikansatte som bestemmer hvor lenge en telefon er på reparasjon.. Det er verkstedet Nokia/Sony Ericsson/Motorola har avtale med eller kjedens samarbeidspartner som regulerer dette... Vi er kun bindeleddet! :ohmy:

×
×
  • Opprett ny...