Gå til innhold

zlureM

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zlureM

  1. Jeg har fagbrev som serviceelektroniker(SE), tok derimot læretiden. Men grunnen til at folk kan ta fagbrev uten å vært i lære er følgende:

    Vanlig yrkeslinjer er 2 år på skolen, mens SE er 3 år. Hvor det siste året stort sett bare er praktiske ting. Derfor kan du ta en fagprøve på skolen, om det er så lurt med tanke på fremtiden er en annen sak.

     

    Stort sett alle jeg kjenner med dette fagbrevet har endt opp i offentlig sektor(eller videre utdanning), hvor de fikk bli i jobben etter læretiden. Dette er typisk jobben som it-support på en skole av et slag.

    De som fikk jobber i privat sektor er enten jenter eller sønnen til en sjef.

     

    Dersom du ikke har kontakter eller er ei jente, må du fint belage deg ut på en høgskole som alle andre SE-ere som fant ut at du ikke kan konkurrere mot folk som har bachelor grader i akkurat det samme som du kan.

  2. --

    Hva forventer du fra en direkte oppfølger da, om jeg tør spørre? De fikser problemene fra 2-eren, som ellers var et veldig godt spill, og legger til en del nytt. Hva forventer du konkret? Mulighet for bilkjøring? Realisme? Jeg må bare spørre, for det er jo så lite konstruktivt å høre fra dere som klager.

     

    Jeg forventer nye ting, forbedret grafikk, andre våpen, når det er snakk om et nytt spill. Greit nok, det kommer et par nye moduser og noen få våpen. Men ellers så er det MW2, ikke at det er et problem fordi jeg syntes MW2 var et j*vla bra spill sett bort ifra halger, commando og mangelen på servere.

     

    Men dette kunne strengt talt bare vært en tilleggs-pakke for MW2, trenger ikke gi ut det samme spillet på nytt, til full pris.

     

    Lurer også på hvorfor 500 ansatte ikke klarer mer enn dette, når de har jobbet med det i to år.

  3. Slik vi lærte det på høgskolen i allefall:

     

    aCa(OH)2 + bHCl ---> cCaCl2 + dH2O

     

    Ca: a = c

    O: 2a = d

    H: 2a + b = 2d

    Cl: b = 2c

     

    Så løser du dette likningsettet, men med lavest mulig svar som også er et heltall.

     

    Prøver å sette a = 1. Da vil c = 1, b = 2, d = 2. Dette går opp, ergo:

     

    1Ca(OH)2 + 2HCl ---> 1CaCl2 + 2H2O

     

    eller dette (som er det samme):

     

    Ca(OH)2 + 2HCl ---> CaCl2 + 2H2O

  4. Jeg har det samme problemet. Har forsøkt alt til ingen nytte: Opera, Firefox, IE, Chrome. 32 & 64 bit Java, Mac, windows og Linux osv osv.

     

    Det er selvfølgelig ikke verre enn at jeg får brevet sendt i posten, men for meg som bor i usa så tar det ca én måned ekstra og det er tid jeg ikke har. Nå må jeg ta opp et forbrukslån for å få dekket penger til skole, mat og opphold. Det er frustrerende.

    Jeg har betalt mye penger for buypass og dette er en tjeneste jeg forventer at skal fungere. Det er tusenvis av utenlandsstudenter som har det samme problemet, og jeg krever at altinn skal kunne ordne dette på kortest mulig tid. Nå tvinger de Lånekassen til å bruke et ekstra årsverk kun på å sende brev.

     

    Jeg har forsøkt å lokalisere feilen. Jeg klarer å logge meg inn på altinn. Jeg skriver inn koden og laster opp gjeldsbrevet. Der klarer jeg også å "godkjenne" ved å taste PIN koden og det sender meg videre til signeringen. Men her ligger problemet. Jeg får opp at det "medførte en teknisk feil", og det skjer samme hva jeg gjør.

     

    Er det noen av dere som har en løsning eller som vet hva annet jeg burde gjøre? Som en tidligere nevnte så går dette på at buypass har oppgradert sin kortleser mens altinn forstatt kjører på en eldre platform. Det må være noe jeg kan gjøre for å bygge en bro mellom disse?

     

    Dersom noen har svar så er jeg evig takknemmlig!

     

    Dessverre så er det ingen løsning du kan benytte deg av for å fikse dette. Problemet ligger på serverne til Altinn.

    Ringer du dem vil de be deg gjøre følgende (som kanskje fungerer for noen få kunder):

    - Restart PCen

    - Prøv en annen nettleser

    - Prøv en annen PC

    - Prøv flere ganger.

    Dersom dette (selvfølgelig) ikke fungerer er du pent nødt til å vente på papirutgaven. Altinn har derimot sagt at det skal fikses før neste runde gjeldsbrev skal ut i sommeren 2012.

  5. Hvordan er amerikansk arty etter M7Priesten? Solgte hele driten for en stund tilbake.

    Bruker 10sek på å sikte inn (på en stillestående heavy), bommer fremdeles på 9 av 10 skudd. Det skuddet som treffer tar kanskje 10% HP.

    I motsettning til da jeg spiller heavy og blir tatt på 2-3 skudd fra 100%.

     

    Er det verdt det i lengre løp eller skal jeg bare fortsette på Grillen?

  6. Dere som henviser til tall om at USA-heavies har god armor. Har dere spillt US-heavies i det hele tatt?

    T1 og M6 er to store medium tanks med null armor på stort sett alt untatt turret.

    T29 er ganske god, T32 taper i 1vs1 mot alle andre T8 tanks og havner stort sett bare i T7 til T10 kamper. T34 er bedre igjen.

    Aldri spillt T30, men siden jeg kanskje møter en T30 for hver 30. Maus og IS7, sier det noe om hvor upopulær den er.

     

    Gått over til USSR heavies nå, deilig og lett i forhold til USA.

  7. Ubrukelige greier. Først betaler jeg 500kr+ for Buypass, og så får jeg vite at man bare kan få avtalen på papir og signere "gratis". Og når jeg først får Buypass i posten, så funker det ikke? Angrefrist gjelder visst ikke på Buypass heller. Får refundert en hundrelapp av de 500. reklamasjon anyone?

     

    Det er ingen som tvinger deg til å signere elektronisk. :)

    Teknisk feil under signering skyldes at Altinn har oppdatert nettsidene sine, men ikke signerings-prosessen. For noen er løsning å prøve en annen nettleser og evt. restarte. Noen andre må vente på at Altinn oppgraderer signeringen, dette har de planer om å gjøre i september.

×
×
  • Opprett ny...