Gå til innhold

deac

Medlemmer
  • Innlegg

    374
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deac

  1. De nevner ikke de mest kritiske tingene i det hele tatt i "beklagelsen".

    For min del er det to ting;

    1. UI overhaling, ikke nødvendigvis ingame, men i menyer o.l. Spesielt customgames biten.

    2. Verst av alt, EULAen rundt custom maps som effektivt dreper den dedikerte delen av mapmaking communitiet. Det kombinert med mye brutte løfter om mapeditoren gjør at halve poenget for min den forsvant med reforged.

    Kommer ikke til å refunde, koser meg greit med kampanjen igjen, litt mimring med custommaps. Men er veldig synd at de tar eierskap til alt spillerskapt med mulighet til å selge det.

    2,5. Det at custom kampanjer også ble drept blir for dumt.

  2. At LoL og HS blir ansett som eSport sier jo ganske mye om "gamer".no, to spill som er basert på gated content model som er 100% casual blir beskrevet som eSports..

    Da snakker vi ikke mye peiling.

    Hadde Counter-Strike vært ansett som en eSport om man måtte låse opp utstyr og levle seg for å få tilgang til våpen som andre har eller ikke har?

    Hadde SC2?

    Hadde Q3?

    Hadde UT?

    Hadde Dota?

    Ikke pokker.

     

    eSports er basert på likhet, IKKE forskjeller, LoL og HS er basert på forskjeller, altså at noen kan ha 100 kort og noen kan ha 10000, eller i LoL hvor en person kan ha tilgang til 10 champs og en annen en har 100, det er ubalansert og IKKE eSport, slutt å kall spill som er balansert for casual play for eSports, LoL og HS er like mye eSport som minecraft er.

     

    At Dota2 fortsatt ikke er inne i varmen er igjen også patetisk, akkurat som forrige gang og forrige gang og forrige gang, jeg gir opp dere jeg. :)

     

    Du er fremdeles en stakkarslig sutrefant med hodet godt plantet opp sin egen endetarm. Takk for sist og god bedring.

  3. Sorry, men disse Argon produktene Hifiklubben har reklamert for i årevis skal gi så massivt mye for pengene er bare tull. Rent søppel flere av lydproduktene de har solgt.

     

    Og når det kommer til anmeldelser hva lyd angår, stoler jeg bare på mine egne ører og objektive data. Jeg har komt borti folk som anbefaler ting som både objektivt og subjektivt er ren SØPPEL-LYD. Nyeste produkt i denne porteføljen for min del er øreproppene som følger med Iphone (nå skal jeg ikke være skråsikker på at de jeg fikk ikke var defekte, for dette var makkverk). Folk flest har ikke SNØRING overhode på hva god lyd innebærer.

     

    Hear hear, men med det sagt; Lyd er ofte/somregel svært subjektivt, så disse tingene er å ta med en klype salt, evnt som en peke pinn for å se om de er verdt en lytt.

     

    Selv er jeg ikke fan av Argon sounden, så er en nodeal for meg uansett.

     

    Er jevnt over en b&w fyr etter mange år med eksperimentering. Liker sounden, så er jevnt over det jeg går for i så godt som alt utenom trådløst/støydempet, der er det Sony MDR1000XM2 her i gården som jeg ikke angrer et sekund på.

  4. NRK gjør i mine øyne det eneste rette ved å fokusere slik de gjør nå. Selv om vi skulle ønske at det var "interessant" nok å dekke denne typen arrangementer som foregår med innenfor våre landegrenser, Telenorligaen, Gigacon etc. Så er det ikke der vi vil tjene på det per i dag.

    Det å fokusere på store, internasjonale turneringer, dekke disse, få dette ut til hvermannsen er en mye viktigere jobb enn at Per og Pål på hjørnet skal føle seg som den nye Northug når det dessverre er langt fra slik virkligheten er.

     

    Grasrota får greit med fokus allerede innen e-sport, hadde ikke hatt vondt av mer selvfølgelig, men per i dag er det denne typen dekning av denne typen arrangementer som blir viktig.

     

    Øke allmenn interesse, vise bedriftsnorge og lignende hvor store slike arrangementer kan være, slik at også disse vil involvere seg i større grad.

     

    Er på ingen måte vondt eller negativt ment om andre aktører innen e-sport, men blir for lettvint å sitte hjemme å spille "Akk og ve, NRK ignorerer oss!" kortet. De velger et annet, vel så viktig område å fokusere på.

     

    Nå har Telenorligaen og diverse andre e-sport arrangementer noe å strebe etter, for å gjør det verdt det for NRK å dekke disse.

  5. Så det blir ingen dlc til spillet?

    For det var dlc til witcher.

    Eller blir denne gratis?

    Nå må du ikke blande DLC, 0-day DLC og mikrotransaksjoner. Vidt forskjellige ting det er snakk om her.

     

    TW3 "DLC" var expansionpacks som kom en god stund etter release, med innhold som var verdt å betale for. Ikke et snakkende tutorial håndkle (fracture butt whole 0-day DLC) eller lignende som kommer på release, må betales ekstra for og er heeelt meningsløst.

    • Liker 2
  6.  

    Blir det heller ingen flere spill i serien?

     

    AtW

    De fleste kommentatorer tolket uttalelsene dit at det ikke lå noen oppfølger i kortene lenger. Om det er konklusjonen vet jeg ikke. Men de sier jo også at spillet solgte bra, og fortsetter å selge. Så kanskje det blir mer. Derimot, om ikke Anthem blir topp er det vel ikke noe BioWare igjen til å lage mer ME.

     

    Klarer ikke finne det igjen nå, men en av de større internasjonale gaming relaterte nettsidene hadde fått en uttalelse som bekreftet dette? ME:A var lagt dødt/på is. 

     

    Studioet som lagde Andromeda er jo nå tatt inn under en annen paraply organisatorisk, samme gjengen som arbeider med anthem om jeg ikke tar feil.

     

    Samt at man har nyheten fra Mai engang. 

    http://www.tweaktown.com/news/57481/mass-effect-franchise-hiatus-devs-face-downsizing/index.html

  7. Vel, jeg begynder å bli småfrustrert...

    Pakken fra CDon er enda ikke mottatt hos posten. Expert kundeservice tok feil når de sa at min lokale butikk hadde 6 ledige til lansering. Expert click&collect tok grundig feil når de lot meg reservere en konsoll fra en expert 20 min unna. Bra jeg ringte før jeg tok den bomturen. Nå blir det byvandring på jakt! 

     

    Jeg kontakta CDON, i følge det svenske firmaet de bruker, så kom pakken til Norge grytidlig i går, så de skjønner ikke hva som skjer. (pall med mange leveranser riktignok)

  8. Pga posten og diverse andre stakk jeg på gamestop igår kveld å plukket med meg en av fem de hadde for folk som ikke hadde forhåndsbestilt.

    De to kompissene mine var ikke like heldige.

     

    Begge pakkene jeg venter på (netonnet og cdon, begge med posten) har ikke hatt oppdateringer på sporing på over 30 timer. Well done. (Sortert og videresendt)

     

    Forøvrig fem minutter inn i botw før jeg la meg, oh my jeg teller minutter til jeg skal hjem igjen.

  9. Der ble omsider switchen sendt fra Komplett. Har selv bestilt den fra 3 forskjellige steder (3 kompisser som også skal ha en, jeg er over gjennomsnittet interessert så SKAL ha en på release osv).

     

    Netonnet sendte i går (til tross for at de ikke skulle sendes før i dag), Komplett venta til nå for å få "klarsignal" bergsala, noe bergsala bekrefta på telefon at var tilfellet.

     

    CDON har foreløpig bare sendt ut sendingsinformasjon, men ingen sending enda. Det kan dog hende at det er fordi den ikke er inne i landet enda (sendes fra sverige).

     

    Selvfølgelig er det netonnet som var først, siden det var det eneste stedet jeg ikke kjøpte BOTW sammen med konsollen :p Så med min flaks har jeg switchen i morgen, men ikke spillet.

  10. Dette vil de ikke klare å unngå uansett med tanke på hvordan kontrollenhetene for mus/tastatur til konsoll fungerer.

     

    De emulerer jo ekte kontroller input, så alt konsollen får med seg er "ekte" informasjon fra kontrolleren. de må i så tilfelle klare å blokkere den på USB nivå eller no, men da vil det nok bli en evig kamp med updates, hvor en update fra Sony/MS fjerner det, en ny fra feks VenomX gjør den brukbar igjen, så må en ny update fra Sony/MS til for å blokkere den igjen.

     

    Truer de med bans etc ved bruk av det tror jeg de skaper mye bry for seg selv.

  11. Fair enough, online interaction biten burde vært tilgjengelig på selve konsollen også, men en god app er jo kung å gjøre det fra i mine øyne. Slippe bedritne store overlays og avbrudd i spillingen for å svare på en melding eller hva enn det måtte være. Ser på det som handy å kunne gjøre det fra mobilen heller.

     

    Føler også for å påpeke dette:

     

     

     

    It was not confirmed whether or not matchmaking and creating lobbies is exclusive to the Nintendo smartphone app, but some clarification by Reggie would be appreciated as many are very against this idea if it was exclusive to the app like online voice chat will be.
  12. Burde vært gjort et grundigere arbeid her, det ble forklart på Treehouse nå i helga at grunnen til fargeforskjellen er arbeid gjort fra E3 demo versjonen og frem til nå. (Wii U floor demoen har ikke vært oppdatert siden E3) Wii U og Switchen vil være kliss lik på fargene, men en del klarere teksturer etc på Switch, samt mer detaljer som gress.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...