Gå til innhold

glabba

Medlemmer
  • Innlegg

    357
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av glabba

  1. Jeg har nettopp kjøpt dette kortet. Ganske billig og det virker nesten helt fint. Problemet er at etter oppstart av maskinen så er jeg kun "online" i ca fem minutter. Så detter nettverkskoblingen ut. Jeg må gå inn på "Network connections" i WinXP og disable og så enable den trådløse koblingen. Etter dette virker alt fint. Noen som har vært borti dette problemet før eller har en løsning på det?

  2. Noen andre som bruker xnap her? Jeg sliter litt med ett problem. Jeg får hele tiden "1 queued", når jeg skal laste ned fra folk. Uansett hvor lenge jeg venter. Har tilogmed prøvd med små filer på <100 kb, men jeg går aldri frem i "køen". Sitter bak en brannmur, men har krysset av for dette i xnap. I dag prøvde jeg å laste ned rundt 50 forskjellige filer. De fleste viser "1 queued", et par viser litt lengre køer. Klarte bare å laste ned en eneste fil.

     

    Er dette vanlig at de aller fleste treff viser permanent "1 queued"?

  3. På Slackwaren min her jeg installert nyeste versjon av alsa driverene med via82xx. Lyden virker, men det knitrer endel. Merker dette veldig lett på f.eks. operaliknende mp3-er. Har prøvd med forskjellige høytalere, så det er ikke de som har tatt kvelden.

     

    Har også søkt endel rundt i nyhetsgrupper og på alsasidene, uten hell. Noen her inne som her peiling?

  4.  

    Prøv dette og se om det virker :)

     

    1) Ta ut skjermkortet og rens agp porten med luft.

     

    2) Rens skjermkortet og kjøleribbene grundig (du kan bruke elektrorens)

     

    3) Slett alle drivere grundig, til og med mappen til nvidia. Reinstaler.

     

    4) Funker ikke det så ta ut flaska med HB og rens kortet med det. Tenn så på med fyrstikk (helst ikke inne i pc, men finner du på det så husk å ta noen bilder :) )

     

     

    Okay, nå har jeg prøvd alle punkt 1 til 3 på lista. Punkt 4 står for tur så snart jeg får råd til nytt skjermkort... :)

  5. Noe liknende, men det er flere prikker, og strekene er horisontale. Dessuten er prikkene og strekene enten svarte eller hvite. Det skjedde helt plutselig. Lot maskinen stå for seg selv fem minutter, så begynte det. Har hatt denne skjermen og skjermkortet i snart et år uten å oppleve noe liknende. Sykt.

  6. Opplevde helt plutselig at skjermbildet mitt ble fyllt av prikker og streker. For eksempel ser jeg massevis av små hvite flekker på den sorte bakgrunnen, mange blinker.

     

    Trodde først dette hadde noe med screensaveren i Linux å gjøre, men nei. Da jeg rebootet var alt helt totalt fucked up. På POST-skjermen og i bios vises flere bokstaver feil og det er masser av prikker og streker. Jeg mistenker at skjermen eller skjermkortet har tatt kvelden.

     

    Noen andre som har opplevd noe liknende? :shrug:

  7. Jeg skal kjøpe en pc til 5000-6000kr. Jeg har kommet frem til en liten liste. Trenger kun kabinett med innhold, altså ikke skjerm, mus osv. Noen som har en formening om følgende liste?

     

    AMD CPU Athlon XP 2500 1.833MHz Socket A 333FSB 640kbCache 11clk Barton Boxed, AXDA2500DKV4D

     

    Samsung DVD-ROM 16X/48X ATAPI Internal Black Bulk, SD-616Q/HPC

     

    CONNECT3D VGA-Card Radeon 9500 128MB AGP8X DVI D-Sub TV-Out Retail

     

    WD Harddisk 80.0GB IDE 7200RPM UDMA-100 3.5"

     

    APACER Memory 256MB PC-333 DDR PC2700 Original

     

    Microstar Mainboard Socket-A VIA KT333 ATX Audio ATA133 USB2.0 3xDDR333, KT3V

     

    Aopen Case ATX Tower Black 350W PSU USB 2.0 Silent PSU, H600B

×
×
  • Opprett ny...