Gå til innhold

ZawyeR

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ZawyeR

  1. Har faktisk fått byttet flere ting uten kvittering eller byttelapp. Kommer helt an på butikkjeden :)

     

    Elkjøp/Expert/Spaceworld vet jeg er veldig strenge på at man har byttelapp / kvittering.

    Siba derimot tar imot varer uten kvittering / byttelapp.

     

    Eneste kravet er jo selvsagt at produktet er forseglet, slik at de kan selge det på nytt. Betjeningen tok seg tid til å gå igjennom alle transaksjonene den dagen jeg handlet der, og fant kort nr mitt på en av transaksjonene og dermed så hva jeg hadde handlet.

     

    Noe for de store kjedene å lære der kanskje? Er ganske opplagt at ikke alle har fått med kvittering på gaven fra tante Olga som bor 200 mil unna..

  2. Hei!

     

    Student som skal bruke sine julepenger til å kjøpe en ny tv. Den skal hovedsakelig brukes til PS3 og DVD/BlueRay gjennom HDMI. Vil også bruke den sammen med PCen enten via VGA eller HDMI.

     

    Størrelse:

    Helst rundt 37-40"

     

    Prisklasse:

    Under 5000,-

     

    Hva slags spesifikasjoner mener du tven bør ha?

    LCD, FullHD. LED er ikke så viktig. Trenger da også 3+ HDMI innganger, samt VGA.

     

    Hva slags kildesignal har du?

    Har Parabol med Scart for øyeblikket, blir nok HD mottaker når jeg får HD tv.

     

    Hva annet enn tv skal du bruke den til?

    Som sagt, PS3, Wii, PC og film.

     

    Skal du koble til pc?

    Ja, da for å se film, surfe på nettet og litt casual spilling når man kjeder seg på kveldingen (dvs. om ikke det er HD, litt svart rundt kanten e.l. så gjør ikke det noe.). :)

     

     

    Takk for svar!

     

    EDIT: Tenkte noe i denne duren : Samsung 40" Full HD LCD.

  3. Eneste jeg kommer på er brus på restauranter.

     

    Er det bevisst at de ALDRI har både Pepsi og Cola? Eller Solo OG Fanta? Eller sprite OG 7up?

     

    restauranter driver jo og jobber med smaker, da burde de vel skjønne at det ikke er det samme...

    To forskjellige leverandører. Cola og Ringnes. Kan være dyrt å ha avtale med begge.

     

    Kan så være, men det irriterer meg som kunde fordet :p

     

    Spesielt når du sier Fanta, og får servert Solo, uten at de sier noe. Men jeg er kjapp til å sende de ut igjen da ;p

  4. Det er jo bare rett og rimelig. Folk lærer jo aldri med mindre feiltrinnene dems har konsekvenser. Om folk stadig gjør samme feil, som å stå midt oppi flammer, gidder ikke jeg å heale dem heller før de tar hintet og flytter seg derfra. Jeg er ikke der for å bli straffet for andres feil, og det vil de fleste andre som har healet eller tanket en stund være enig i.

     

    Latterlig.

    Hvis du absolutt vil lære bort noe til noen, så kan du ta det etter dere er ferdige med det dere var der for å gjøre. Kaste bort tiden til resten av gruppa, bare fordi du skal leke tøff å la folk dø med vilje er ikke noe de fleste jeg spiller med ville gjort hvertfall.

     

    Og vær så snill og fortell meg hvordan du blir straffet fordi noen står i flammer slik at du må trykke en ekstra knapp eller to. Du skader gruppa like mye som han som står i flammene om du lar han dø når du kunne gjort noe for å holde han levende.

     

    PS. Før dere begynner å syte over dps som står i flammer slik at gruppa wiper er det her snakk om når du aktivt velger å la noen dø selv om du kunne gjort noe med det uten å la noen andre dø.

     

     

    Ikke vanskelig å skjønne at du ikke har gjort Cataclysm heroics enda. Healere har ikke mana til å kaste bort på DPS som står i flammer. De fleste healere går oom på nesten alle bossfights, og hvis healer holder dps i live, går oom midtveis i fighten, tank dør og gruppa wiper, hvem får da skylda? Ville gjort akkurat det samme som "Saft Suse". I cataclysm heroics må man prøve å unngå mest mulig damage taken, ellers holder ikke healeren lenge. Og etter å ha gått en del heroics er det mange som lærer raskt at man ikke kan stå i void zones / fire osv. Dette er slik det burde være imo.

  5. Sitat:

    Hvis du er verdens mest dedikerte UFC-fan så er det selvfølgelig bare å anbefale spillet med en eneste gang, men de som ikke er så interesserte kan nok ha problemer med å tilpasse seg.

     

    Syns dette var en ganske teit konklusjon. Er dette en grunn til å trekke ned karakteren på spillet? Trodde man anmeldte spill utifra den målgruppen spillet sikter til. Blir teit å gi Call of Duty lavere karakter fordi ikke alle liker FPS skytespill, for å gi et eksempel.

     

    Karakteren syns jeg derimot virker helt ok, ihvertfall utifra det jeg ble servert på demoen. Fysikken syns jeg er bra, med et lite unntak når en person ligger nede. Da syns jeg det kan bli litt "ugjevnt".

     

    Syns også det blir fort tilfeldig hvem som vinner. Vet ikke hvor mange ganger jeg har spilt mot broderen og han har slått, sparket, banket meg til blods, og lagt meg i gulvet 3-4 ganger, men likevel kan det være nok at jeg får inn et slag og BAM! kampen er over. Er fullt klar over at dette faktisk skjer i virkeligheten, men blir litt rart i et spill. Blir som at man ikke kan fortsette hvis man dør i et skytespill. Noen ting bør være tilpasset at det nettopp er et spill.

  6. Crit er ganske rng. Klarer man å være heldig og critte hele tiden er det en grei dps boost.

    Når man dømmer hvorvidt en item er god eller ikke, tar man i betraktning hvor ofte den proccer, og hvor ofte den vil procce i snitt for å si noe om DPS-en den gir.

     

    Skal være ærlig at jeg ikke har lest noe om hvor mye dps nibelung faktisk gir, og siden jeg kun spiller tank så gidder jeg ikke lese om den på Elitistjerks heller :)

  7. Nå er min GS kommet opp i deilige 4.6 :)

     

    3k dps i HC's

    4k dps i ICC25 (dette var bare på rep farming av mobs...ikke boss)

    4k dps i 25 man Onyxia (easy mode)

     

    Det fine er at med 4.6 så virker det som det er lettere å komme med i raid nå:) Selv om dem alltid spør etter folk med minst 4.8 GS og achi.

     

    Imponerer meg ikke akkurat. Mage'n min har 4,2k GS og holdt i overkant av 5k dps i ToC i går.

     

    Main: 5672 GS (80 for under 1 mnd sia :p)

     

    Og jeg gjør kun pugs :)

  8. Hei!

     

    Heftig diskusjon rundt dette temaet ved middagsbordet i dag, så lurer på følgende. (Fant ingen informasjon om dette, så spør her;) )

     

    Hvis 2 personer, 1 på 18år og en på 17år er i butikken og kjøper alkohol. Han på 18år er den som kjøper alkoholen, men det er tydelig at han kjøper for 17åringen. Har kassereren på noen som helst myndighet til å be 17åringen om leg, eller nekte 18åringen å kjøpe alkoholen?

  9. Hei!

     

    Kan bare si med engang at jeg ikke er ekspert på området, men lurer på følgende.

     

    Har et billig surroundanlegg som funker helt ok til mitt bruk, hvor forsterkeren er i samme boks som DVD spilleren som fulgte med. Det jeg ikke får til da er lyd når jeg ser på vanlig TV, bruker PS3 osv. Har prøvd å sette dvd spilleren til AV-IN, og koble en sånn Lyd og bilde kabel (Rød, hvit, gul :p) til tven. Kan legge ved bilde av hvordan DVD spilleren ser ut bak om det ikke er noen lett løsning på problemet.

     

    Takk for svar :)

     

    EDIT: Tror jeg har posta feil, og at dette hører til i hjemmekino kategorien. Så ikke den før nå.

×
×
  • Opprett ny...