Gå til innhold

hailgodset91

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hailgodset91

  1. Per i dag sliter jeg med en Boxee box som er humørsyk og ikke vil oppføre seg helt som den skal. Har også en WD TV LIVE (Gen3) som jeg fikk her om dagen, men skal returnere.

    Etter mye leting er jeg ved det skrittet å kanskje bygge en HTPC i stedet da det gir meg flere muligheter, forhåpentligvis et kjappere brukergrensesnitt og manglende ferdig løsninger.

     

    Om det er noen som kjenner en løsning som:
    -Har Netflix

    -Indekserer filmer og serier, veldig gjerne automatisk når det blir lastet ned til server.

    -Er stødigere enn det en Boxee box kan oppfattes som

     

    Grunnen til at jeg ønsker en alt i et løsning er det at jeg ikke har så mye tid til å sette sammen en masse plugins, extensions etc. for å få opp et filmarkiv.

     

    Håper dette var forståelig, på forhånd takk

  2. Noen små pressiseringer

     

    1. Ikke legg ting i pistolgrepet til HK'en dette gjør at våpenet ikke får de egenskapene det er ment å ha. Dette er såpass fin mekanikk at ting kan slites feil av sånt, evt. kan du få et dårligere rekylopptak.

     

    2. Puss våpenet rent og sett det inn med med en tynn film med olje, så pusser du våpenet på nytt et par dager etterpå. Nå skal det sies at pussrutinene til HK416 vil bli endret på nyåret en gang. Da vil det være enda flere pusspunkter.

     

    3. Når det gjelder varming av boksmat i felt. Kok opp vann med kokekar, hell boksmaten i plastpose og sett plassposen oppi det kokende vannet. Null oppvask og varm mat

  3. Angående automatisering og tunge kjøretøy linjene på FTBS er det noe som krever yrkesskole på videregående. Angående miljøet innad på skolen vil jeg si at det er veldig bra. Går selv på toårig linje på FTBS, automatisering (Elektrooptisk våpen). Så klart blir det litt irritasjoner over tid, men det er slik det blir når så mange skal bo så tett på hverandre. Total sett føler jeg at vi har et veldig godt miljø der, ihvertfall så lange jeg har gått der.

  4. Til og med en HDMI-inngang kan du finne på siden til M18x, noe vi aldri har sett på en bærbar maskin før

    Say what!? Om dere ikke har sett det før bør dere få opp øya, for det har jeg på min litt over 4 år gamle XPS M1330 :cool:

    Edit: Dreit meg vist der, mulig det er på tide å legge seg :)

  5. I følge wiki skal Delta bruke følgende våpen:

    Heckler & Koch MP5 maskinpistol

    Glock 17 pistol

    SIG SAUER SSG 3000 Skarpskyttergevær

    SIG P226 pistol /

    Benelli M3T Super 90 halvauto/pumpehagle

    Diemaco C8 rifle

     

    Og da er det vel størst sannsynlighet for at de brukte en C7 evt. C8 som vil være hakket mer anvendelig for deres bruk

     

    Kilde: http://no.wikipedia.org/wiki/Beredskapstroppen

  6. Står det noe mer i manifestet om hvilke andre våpen han brukte? Evt. hvilken ammotype?

    Det er nevnt flere steder at han brukte Dumdumkuler, som jeg ser at flere steder blir kalt multipurpose. Det var heldigvis ikke multipurpose han brukte da vi fort ville fått et enda mer groteskt resultat. Han skal skal også ha skrevet at han vurderte å forgifte prosjektilene med ren nikotin. Om dett ble gjennomrført vet vi ikke noe om på dette tidspunktet, men det er vel lite sannsynlig da dette ikke har kommet fram fra noen leger etc.

    Her står det litt om at han eide en pumpehagle, Mini-14 og en 308 win bolt rifle. Dette er hentet fra manifestet.

     

    Edit: Ut fra de bildene jeg har sett virker det som han har droppa pumpen, noe som heller ikke ville vært det mest praktiske. Politiet har tidligere uttalt at han hadde et et-håndvåpen og et to-håndsvåpen. Om disse var hel- eller halvautomatiske har ikke kommet frem fra politiets side. Han selv har skrevet at han ønsket å bruke halvautomatisk begrunnet treffsikkerheten mens vitner har sagt at han skøyt med kraftig automatild

  7. Fra bilder fra avisene, antar jeg tohåndsvåpenet Anders Behring Breivik hadde var en modifisert/modernisert M14 rifle. Den er semi-auto, noe som stemmer med vitnebeskrivelser. Et våpen som er treffsikkert fra 0-500m ++.

     

    http://static.vg.no/uploaded/image/bilderigg/2011/07/23/1311451959431_33.jpg

    I manifestet skriver han at han skaffet seg ruger mini 14.

    En halvautomatisk .223

     

    Mener å ha lest at disse enkelt kan moddes til full-auto, og etter litt søking på nettet så virker det som om det stemmer.

     

    Om ABB gjorde dette vet jeg ikke. Er det bekreftet at det var halvautomat han brukte?

    I følge hva han har skrevet i manifestet ville han ikke bruke helautomatisk da dette ville være mye mindre treffsikkert. Litt usikker på hvor jeg leste det, mne lurer på om det var i manifestet.

    Nå skal det sies at flere vitneutsagn har påstått å ha hørt kraftig automat ild. Blant annet den den tyske campinggjesten som tidligere har vært i den tyske hæren.

  8. Om du skal teipe så vil jeg anbefale å unngå vanlig sportsteip. Prøv å få tak i tensoplast! Tensoplast puster noe som gjør at beina dine tålet mye mer. Mye bruk av sportsteip før FOS kan gi deg uheldig resultater på FOS da huden blir dårlig/råtten bak teipen. Angående compeed så er heller ikke det særlig anbefalt da denne bygger ganske mye ut fra huden.

    Skaff dere noen ordentlige såler fra enten SOLE eller støpte (intersport, löplabbet etc.) dette gjør at det blir du får en god støtte og slipper i større grad trykksmerte og beinhinnebetenelse. Men det puster ikke like bra noe som gjør at du må være flinkere til å lufte føttene når du går med støvlene. Dette gjør at det er enda viktigere å bytte sokker, så om pakklista for feltuka sier 3 par med sokker så tar du med alle du har fått utdelt.

    Var på FOS i fjor og jeg kan love dere at det er bare å glede seg, du blir kjent med masse nye folk og opplevd masse!

    Selv skal jeg være puljefører ass. den første uka for pulje 7 eller 8 tror jeg det var.

  9. Sakset fra Norges offisers forbunds elevorganisasjon sitt handlingsprogram

    Studiepoeng for alle befalselever

    NEON skal jobbe for at man opptjener studiepoeng etter fullført

    og bestått første år av grunnleggende befalsutdanning. Dette vil

    bidra til å øke rekrutteringen til befalsskolene og styrke befalets

    muligheter ved etterutdanning. En bedre synliggjøring av

    kompetansen vil også bidra til en sterkere motivasjon for videre

    utdanning i Forsvaret, som f eks krigsskole

  10. Det er både stor likhet og forskjell på det å gå FGTJ og BS. Mye, særlig i starten, er det store likheter. Du må jo huske på at det går ann å ha BS som førstegangstjeneste. Dette gjør at du som har vært inne før kanskje må igjennom mye av det basice på nytt fordi de andre må lære det. Men ellers er det jo mye som går på nettopp det fagområdet du skal inn i. Mange av befalsskolene er det mye teori og klasseroms sitting, mens andre er det mer ute i felt. Du vil mange ganger føle deg mer som en soldat i en operativ avdeling i FGTJ enn på en befalsskole.

  11. Du må ikek tenke på hvor du havner hvis du ikke klarer kravene, se heller på det som en utfordring du skal klare! Anbefaler deg å trene spesifikt på de øvelsene du vil få på styrketestene. Forsvaret har gode program for å trene på dem, har selv fulgt det igjennom snart et år på FTBS og har fått omtrent dobbelt av det resultatet jeg hadde på FOS.

    I tillegg til det som er anbefalt i de trenings programmene ville jeg anbefalt deg å kjøre endel planke også. PLanke er at du ligger med kroppen strakt bakover med albuer og tær i bakken. Dette styrker muskelatur i ryggen og mage og styrker generelt mye den muskelature nsom brukes i de øvelsene som brukes.

     

    Lykke til med opptaket, og velkommen til Sessvollmoen :)

  12. Hei

     

    Presterte å bli tatt av en Atk før jul (Rælingstunnelen mot lillestrøm). Skjønte ingenting for jeg var sikker på at jeg lå på fartsgrensa, snur og kjører strekningen en gang til. Forstår fortsatt like lite, men blir ikke tatt den andre gangen da jeg kjører ekstremt sakte for å observere. Ringer til en kamerat som bor i nærheten. Han forteller meg at fartsgrensa på stedet er 80 km/t og ikke 90 km/t som jeg var sikker på at det var. Det som har skjedd er at skiltene på utsiden av tunnelen er nedsnødd/føyka igjen og skiltene inne i tunnelen er helt sotet igjen.

     

    Av denne grunn har jeg jo veldig lyst til å klage da bot ville gått fra 3600 til 1600, men om jeg klager vil dette da bli en ordinær straffesak og en evt. bot vil havne i bøteregisteret? Er jo utrolig frekt hvis jeg må godta denne boten sånn den er bare for at en evt. klage vil få en liten fillebot til å bli en stor sak

  13. Bytter gjerne bort:

    Batman: The Dark Knight (ny, i plast)

    Fast & Furious 4 (Ny i plast)

    No Country For Old Men (Helt ny, men har aldri hatt plast)

    Spider-man 3 (Bare stått i hylla så cover er fint)

    Pirates of the Caribbean: At World's End (Bare stått i hylla, men noe kjipt slim cover)

     

    Såvidt jeg kjenner til er de uten plast aldri tatt ut av cover før jeg sjekket dem for riper nå.

    Bytter gjerne flere mot en nyere hvis det skulle være av interesse. Tar imot så og si alt sålenge jeg ikke har den fra før av

  14. Gladiator remastered!

     

    Denne var i første omgang annonsert som en ny steelbox med ny cover-art

    gladiator%20dutch%20steelbook%2010th%20blu-ray.jpg

    Etter mye om og men endte det kun som den en relansering av den forrige utgaven. Både den normale versjonen og steelbox har fått ny(e) disker og et klistremerke på baksiden

    photo2ibc.jpg

     

    Når det er nevnt så skal det sies at bildekvaliteten er massivt forbedret selv om det er noe småplukk her og der

     

    Sammenligning av orginalen og remastered

    http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/68131/picture:2

    http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/68175/picture:2

    http://comparescreenshots.slicx.com/comparison/68116/picture:1

     

    Om det kommer en ny utgave (både vanlig og steelbox) er på dette tidspunkt litt usikkert, men det er stor sannsynlighet for det. Universal har gitt mye usikker info rundt dette slippet og flere nettbutikker har trodd at de fikk den nye boksen, men istedet fått den gamle med nye disker og et klistremerke på baksiden.

     

    Jeg skal ihvertfall vente noen uker/måneder på en evt. ny boks

     

    Kilde

×
×
  • Opprett ny...