Gå til innhold

Bergenga

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bergenga

  1. Jeg hadde egentlig stor tro på Trackmania fra første gang jeg hørte om det. Derfor bestilte jeg det fra UK da det kom ut. Det var jo selvfølgelig Stunts jeg hadde i tankene, så jeg håpet at det var minst like artig som det. Dessverre falt aldri baneredigeringa helt i smak, og ingen av de tre miljøene var noe favoritt. Derfor la jeg nok spillet på hylla tidligere enn jeg hadde forventet.

    Sunrise brydde jeg meg aldri om da det kom.

    Så kom Nations, og jeg opplevde for første gang at flerspiller bilkjøring var gøy. Det at man fjernet muligheten for å kollidere var det som gjorde den store forskjellen. Selve banene, kjøremodellen og alle elementene i Nations var bra, men å bare kjøre på ett miljø, og når det i tillegg var et sterilt og utrivelig stadionmiljø så ble det kjedelig etter hvert det også.

    Men så for et par år siden kjøpte jeg United Forever, og endelig var Trackmania blitt det spillet jeg ønsket meg. Problemet ble bare å finne gode United-servere med mye folk og gode baner. Dessverre ble det ofte å kjøre på Nations-servere i mangel av noe annet.

     

    Nå starter man endelig på nytt med uante muligheter og jeg tror det vil bli enda større og bedre enn det noen gang har vært. Alle utgaver av spillet før 2'ern er i hvert fall nå for godt lagt på hylla, og jeg bare gleder meg til Valley kommer. Håper også det snart kommer et miljø med snø, for snø er trivelig å kjøre på både i kontrollerte former i trafikken og å gå berserk på det i spill. Men jeg håper de velger å gå for noe som ligner mer på alpene, Antarktis eller Svalbard enn på Japan. Følte meg aldri hjemme på de banene og i hvert fall ikke med en sånn liten tullefirehjulstrekker.

     

    Jeg må nok også investere i ratt og pedaler snart, for jeg må nok innrømme at det er litt utdatert å kjøre med tastatur nå i 2011. Det funket bra i Stunts for ca. 20 år siden, men verden har jo gått et stykke videre ...

     

    (nick i TM2: Mr. Veigrepet)

  2. Ingen som husker motor city da? Hvor stort MMO-preg det var på det husker jeg ikke. Men det var jo bare online og kom ut da modempesten herjet på sitt verste.

     

    Selvfølgelig husker noen av oss Motor City. Det vil si, jeg så jo bare screenshots og fikk høre musikken, som var i ordentlig surferstil. Hele spillet ble lagt ned før det kom ut av beta, og husker jeg riktig var betaen kun for Nord-Amerika. Men det gjorde ikke meg så mye, for jeg var på den tiden sterk motstander av onlinespill siden jeg bare hadde ISDN. :)

    At man nå tar opp igjen tråden med onlinespill, etter at mange andre onlinespill har prøvd og feilet kan jo gå bra. Husker at hardcorefansen var veldig skuffet over at det ble lagt ned da, men jeg kan aldri tro at spillet hadde solgt nok til å overleve uansett. Jeg tror betaen på spillet startet høsten 1999, så dette spillet var vel ganske samtidig med 5'ern, selv om jeg tror det mer brukte spillmotoren fra 4'ern.

     

    Dette Shift høres ut som de kanskje kan finne tilbake til det gamle. Jeg var helfrelst på Need for Speed fra 1'ern og til og med 5'ern. Jeg hadde faktisk en fanside om spillene på slutten av 90-tallet, "Fartsdilla" het den, men da 6'ern kom og var helt ubrukelig med ratt og pedaler, og Midtown Madness 3 aldri kom til PC så la jeg i praksis ned sida. Når så 7'ern kom og alt handla om rånebiler i stedet for superbiler ble NFS irrelevant for meg. Derfor håper jeg at de kan servere en stor dose superbiler i Shift.

    Jeg håper virkelig også at de kan lage noen flotte baner. Selv om grafikken i 1'ern er helt elendig i forhold til dagens standard, finnes det ingen bilspillbane som noen gang har vært i nærheten av å gjøre så mye inntrykk som Alpine. Ingen kommer engang i nærheten. De nærmeste må vel være Coastal i samme spill og Mystic Peaks i 2'ern. Etter det ble banene bare mindre og mindre interessante, inntil de i 5'ern greide å lage noen halvbra middelhavsbaner. Flagrende høstløv og ordentlig kjørbar gitarmusikk må vi helt klart få tilbake, ja! :D

     

    Så får vi se da, om de klarer å levere noe som interesserer også meg denne gangen. Men jeg kommer ikke engang til å vurdere å kjøpe spillet før jeg eventuelt har prøvd en demo som er bra. Siste spill fra EA jeg har kjøpt kan jeg garantert si er NFS5.

  3. Wayfinder-programmet har modusene «Personbil», «Fotgjenger» og «Taxi».

     

    Så telefoner som selges med Wayfinder støtter nok det du er ute etter.

    (evt så er jo selvsagt mulighet å kjøpe programet utenom, så er du ikkje så fastlåst til valg av mobil)

     

    Må sei at eg ikkje har prøvd denne modusen, da eg heller bruker den i bil, der den fungerer utmerket.

     

    Så alle Nokias telefoner har Wayfinder? Og hva er egentlig den taxi-modusen? Er det for å sjekke at drosjesjåføren ikke kjører unødvendige omveier for å få bedre betalt? :p

     

    Jeg skal nok ikke se bort fra at jeg vil prøve GPS i bil jeg også, sånn hvis jeg skal finne frem i boligfelt der man vanligvis ikke har detaljert nok kart, men jeg legger nå aldri ut på tur uten NAF Veibok i bilen. :)

     

     

    Ser forøvrig at det bare er fargene perlehvit og "kakao" som tas inn til landet av N78. Den blå er vel den jeg syns ser best ut. Perlehvit er i hvert fall altfor "bling" for min del ...

  4. Etter noe slit har jeg nå gitt opp å få tak i nytt batteri til min 4 år gamle Siemens, så jeg ser det som en grei anledning til å skaffe meg ny mobil med nye funksjoner. Begynner å bli nokså lei av å lade mobilen flere ganger om dagen ...

     

    Nå har jo GPS-mobiler kommet et stykke ned i pris, så da har jeg lyst til å prøve ut det. Men det ser ut til at de fleste telefonene bare har støtte for bil-GPS, som i grunnen er en ganske ubrukelig ting sånn jeg ser det. Jeg er ute etter GPS med fotgjengermodus, og da hørte jeg om Nokia 6210 Navigator. Men det er to problemer med den; den kommer ikke før nærmere høsten og den har ikke WLAN, som jeg ser som en grei ting å ha hvis man i det hele tatt skal tenke på å surfe med mobilen. Da fant jeg ut at Nokia N78, som kommer om en måned, faktisk har det, men det står lite om GPSen på den fungerer for annet enn bilmodus. Nå er det jo snakk om telefoner som ikke er lansert ennå, men er det noen som har peiling på forskjellene? Eller finnes det noen alternativer? Hva skiller N82 fra N78 egentlig?

     

    Av andre ting på mobilen er det ikke så mye jeg bryr meg om. Kamera er irrelevant, siden jeg stort sett drar med meg speilrefleksen overalt. Musikkspiller kan være kjekt, men det er stort sett bare aktuelt når jeg oppholder meg i bil/tog/buss i et par timer eller mer, så om den delen ikke skulle være så bra så er det ikke så farlig.

     

    Og når det gjelder prisklasse "rimelig" så mener jeg en plass mellom 3000kr og 3500kr, muligens opp til 4000kr.

  5. Jeg hjelper til med en gammel REC Powerline som pappa skal ha for å kjøre Win98 på for å kunne kjøre gamle programmer på. Men det er et lite problem, og det er at BIOSen ikke støtter så stor harddisk som vi har tenkt å bruke. Det er en 40GB WD400-disk, og BIOSen støtter visstnok ikke mer enn 32GB. Så når man booter finner den ikke disken i det hele tatt.

     

    Jeg har sett litt rundt etter nyere BIOS, men det virker veldig rotete med hva som finnes av BIOSer, og jeg har ikke lyst til å ødelegge med å legge inn en versjon som ikke passer.

     

    Under følger info om BIOSen som ligger inne:

     

    BIOS Date: 10/21/98
    BIOS Type: Award Modular BIOS v4.51PG
    BIOS ID:   10/21/1998-i440BX-W977TF-2A69KPABC
    OEM Sign-On: 10/21/1998 For i440BX AGPset
    Chipset:   Intel 440BX/ZX rev 2
    Superio:   Winbond 977TF rev 0 found at port 3F0h

     

    Er det noen som har noe erfaring med hvilke BIOSer som kan fungere?

  6. Jeg har også vært i kontakt med Adobe og spurt litt om forskjellig. Legger ut noen utdrag som kan være nyttig for andre. (Jeg kan ikke se noe grunn til at de utdragene skulle være galt å poste offentlig.)

     

     

    ... men tyvärr så kommer det inte att säljas studentversioner på norska.

     

    Gå for engelsk ...

     

     

    Skillnaden mellan Studentversionen och educational är att educational får även användas för kommersiellt syfte, därav det dyrare priset.

     

    Det har blitt nevnt i tråden, men dette bekrefter det.

    Uansett, dette er genialt for de som er student men ønsker å ta på seg litt småoppdrag. Prislappen inkl. mva. er uansett under 3 000 kr.

     

     

    Vem som helst som studerar och kan bevisa det, får köpa Adobes studentversioner. När du slutar studierna är programmet fortfarande ditt och du kan använda det som normalt.

    Du får installera Adobes produkter på två datorer, vare sig det är en studentversion eller inte. Om du sedan vill uppgradera, gör du det till ordinarie uppgraderingspris.

     

    Best å bestille mens studentkortet fortsatt er gyldig ...

    Her fikk jeg også svaret på om det med å ha PS installert på to maskiner samtidig også gjalt for studentversjon. Det er viktig for meg som har bærbar til reise og stasjonær med CRT til vanlig.

     

     

    Om du köper det från en återförsäljare, kommer det att finnas ett formulär som du fyller i och sänder till oss för att få ett serienummer. Vi vill också ha kopia på studendkortet om tillgängligt, annars ett brev med rektorns underskrift. Om det inte finns foto på studentkortet, ta då kopia på passet eller körkortet. Sänd dessa till adress ########@adobe.com. När vi mottagit dokumenten tar det ca en vecka inan du får ditt serienummer via e-post.

     

    Köper du direkt från oss skickar du dokumenten innan vi lägger ordern. Då kommer serienumret redan finnas i boxen när du mottar den.

     

    Med andre ord må man uansett sende inn kopi av studentkort. Om det bare kreves studentkortet eller også semesterkvitteringa vet jeg ikke. Og har ikke helt fått med meg om det holder med digital kopi eller ikke.

     

     

    Jeg spurte også etter forhandlere her i Trondheim som førte studentversjon, og jeg fikk en liste med fire forskjellige, så det ser ut som alle Adobe-forhandlere selger den. Men det virker som enkelte nettbutikker ikke har det eller ikke har oppdatert helt ennå, for jeg fant noen som tilbydde studentversjon av CS2.

  7. Jeg søkte i forumet og fant ikke noe svar på dette, så jeg håper jeg ikke tar opp noe som er blitt diskutert.

     

    Jeg har tenkt å kjøpe meg studentversjon av Photoshop CS3, eventuelt educational hvis jeg skulle finne på å gjøre noe kommersielt. Mulig jeg også heller går for CS3 Design Premium studentversjon, for å få med Illustrator og Dreamweaver og sånt.

    Den eneste versjonen som er tilgjengelig i studentversjon virker å være Extended. Når jeg ser på Adobes presentasjon så virker det som om mens vanlig PS er egnet for fotoredigering så står det ingenting om det på Extended. Der står det bare om alle andre ting. Kan noen si meg om det er noe ved Extended som gjør den mindre kurant for fotoredigering, eller er det bare markedsføringen som unngår å nevne om mulighetene? Jeg har lite lyst til å ende opp med et annet produkt enn jeg forventet.

  8. Og så fant jeg plutselig feilen ... en flau feil ... :whistle:

     

     

    Da jeg satte sammen mesteparten av PCen, som var for snart en måned siden, var jeg usikker på om jeg trengte å koble til 4-pins strømpluggen ved prosessoren når jeg hadde koblet til hele 24-pins bortenfor RAMen. Dessverre så hadde jeg helt glemt det når jeg nå fikk de siste komponentene og fikk satt den sammen. Jeg prøvde å sette i den, og da boota den opp i BIOS med en gang.

     

    Beklager at jeg tok det hit når det var en så dum liten feil jeg hadde gjort, men det er jo alltid sånn at en finner feilen når en har bedt om hjelp. Takk for all hjelp.

     

    Så inntil videre trenger jeg ikke mer hjelp. Men jeg skal jo også ha inn OS etter hvert, så det er fortsatt mange ting som kan gå galt ... ;)

  9. Minnebrikkene har jeg satt i DIMM_A1 og DIMM_B1. Brikkene er av 2 stk 1GB Crucial BallistiX PC6400 med CL4. Sånn jeg forstod det utfra manualen så var det sånn de skulle monteres, og ikke f.eks. i begge A-sporene.

     

    Men det jeg lurte på med den LEDen var det at jeg ikke har greid å finne en eneste manual eller FAQ som sier noe om hvorfor den lyser osv. Er det noen som har oversikt over det?

     

    Kan også nevne at jeg ikke har koblet til noe diskettstasjon, men sånt burde jo ikke være nødvendig i våre dager.

     

    Jeg skal teste det med DVD-drevet i den gamle PCen nå, når jeg endelig har tid. Så får jeg se om det er mer liv i den der jeg vet at den får strøm.

  10. Jeg har bygd meg ny PC med bl.a. følgende komponenter:

     

    - Lian Li PC6070AScand

    - ASUS P5W DH Deluxe

    - MIST 500W PSU (den nyeste med faste kabler)

    - PowerColor X1900 GT 256MB GDDR3, dual-DVI

     

    Når jeg prøver å boote opp starter alle vifter og harddiskene, men det blir ikke noe bilde på skjermen. Jeg har en 19" CRT koblet til med overgang fra VGA til DVI, og har prøvd den på begge utgangene på kortet, men det er aldri tegn til signal på skjermen.

     

    På skjermkortet lyser det en rød LED, og den lyser både om PCIe-strømkabelen sitter i og om den ikke gjør det. Derfor lurer jeg på om det kanskje kan være en feil med en kurs på strømforsyningen. Den gir altså strøm til harddiskene (S-ATA-strømkabler) og til hovedkortet (grønn LED lyser). Det er imidlertig ikke tegn til at lampen på DVD-drevet lyser. Det skjer heller ikke noe om jeg prøver å trykke gjentatte ganger på utløserknappen. Jeg har prøvd det samme på alle ledige strømkablene som passer, og ingen tegn til liv.

     

    Den eneste andre stasjonære PCen jeg har her er fire år gammel, så det er litt vanskelig å skulle teste komponenter i den, siden den ikke har noe som helst støtte for PCIe.

    Hadde jeg bare kommet meg inn i BIOS hadde det også vært lettere for meg å finne ut av hva som skjer, men akkurat nå famler jeg litt i mørket her.

     

    Er det noen som har noen erfaringer eller råd og tips om hva jeg kan prøve?

  11. Er klar over at heatpipen kanskje ikke er nok, så det er derfor jeg lurer på om det kan ha gått for varmt. Jeg spiller omtrent aldri, og de gangene jeg gjør det setter jeg på ekstra kjøling (hvis jeg husker det ...), og det har funket fint hittil, men som sagt kan det ha forkortet levetiden.

     

    Det virker logisk at det kan være noe med minnet, for mønstrene går igjen flere ganger jo større oppløsning jeg har.

    Kortet (fra Connect3D, altså Built by ATI) har jeg aldri prøvd å klokke noen som helst vei, og jeg vet heller ikke om hvordan man gjør det. Får man tak i tredjeparts programmer til det, eller skrur man på ting fra PCens BIOS? Så vidt jeg vet fulgte det aldri noe klokkeprogram med kortet.

     

    Finnes det ellers noe mulighet til å resette kortets BIOS/firmware, hvis det er mulig? Eller har ikke sånne kort det?

     

    Takk for hjelpen så langt.

  12. Ikke så lenge etter at jeg startet PCen i dag begynte det å dukke opp rare farger i form av prikker og streker over hele skjermen. Først var det bare i en video jeg så på, og senere "smittet" det over på hele PCen. Jeg prøvde så å oppgradere fra Catalyst 6.2 til 6.4, og det hjalp en stund, men så kom det tilbake. Det gjør det også om jeg slår maskina helt av. Dette virker ikke bra, men det som plager meg mest er at DScaler (som jeg bruker for å se TV på TV-kortet mitt) rett og slett ikke vil kjøre. Den klager over noe med Overlay.

    I tillegg vises det også rare farger ved bootskjerm og i BIOSen, så det må vel kanskje bety at det har oppstått en alvorlig feil på mitt snart 3 1/2 år gamle Radeon 9700 Pro kort? Jeg har bytta ut vifta på det med Zalman heatpipe for tre år siden, så det er vel muligens at det har gått varmt. Likevel er det rart at det skulle skje nå, for hybelen min har vært heller kald de siste par dagene, og maskina står ikke på døgnet rundt.

     

     

    Så da er det store spørsmålet:

     

    Skal jeg installere Windows på nytt og alt det der og se om det hjelper? (det ville vel ikke hjelpe for BIOSen og sånn det?)

     

    Eller skal jeg se meg om etter et nytt eller brukt AGP-kort så fort som mulig?

     

    Fint hvis noen har erfaringer med det, og eventuelle seriøse tips til hva en kan forsøke for å få det tilbake til normalt igjen.

     

    post-10794-1148064932_thumb.jpg

     

    Legger ved et bilde med utsnitt av skjermen for å vise hvordan det ser ut i Windows.

  13. Har disse skjermene (spesielt Dell) noe menyvalg for å hindre skjermen i å prøve å dra ut mindre skjermbilder? Jeg har en bærbar med 15,4" 1680x1050 skjerm, og når den for eksempel har prøvd å dra utover et skjermbilde som er 1280x1024 blir resultatet forferdelig grisete, akkurat som på alle andre LCD-skjermer. Jeg har heldigvis funnet dette valget i skjermkortdriverne, men for enkeltstående skjermer burde vel det være innebygd? Har fortsatt en 25 kg 19" CRT, så jeg har ikke noe erfaring med enkeltstående LCD-skjermer. I vanlig Windows er jo ikke dette noe problem, men i veldig mange spill kan en jo ikke velge en brukbar oppløsning.

  14. Det virker som om opp/ned testen har en teoretisk øvre grense på 32 000. Når jeg tester kommer nedhastigheten på akkurat 32 000 eller på tilfeldige tall like under. Opphastigheten har jeg ikke fått høyere enn rundt 8 000. Samtidig får jeg ikke den som bare tester ned til å komme høyere enn rundt 20 000. Virker som testen ikke akkurat er lagd for å teste 100/100 linjer nei. :p

  15. Nå for tiden bruker jeg den innebygde SoundMAX-kjeksen på hovedkortet, fordi jeg der har optisk og coaxial S/P-DIF ut, men lydkvaliteten er ikke helt topp.

    Prøver du å si at lydkortet endrer det digitale signalet?

     

    AtW

    Tja, der satte du meg fast litt. :blush:

     

    Signalet fra DVD og sånt blir jo uansett ikke behandla, men det har vel noe å si når en for eksempel spiller musikk i Winamp e.l.? (Da snakker vi om filer i 192kbps eller bedre.)

  16. Dette kan være veldig interessant hvis det kommer til Norge ja.

     

    Siden 99% av signalene som kommer fra PCen til forsterkeren min er musikk, er det et sånt kort som teller. Nå for tiden bruker jeg den innebygde SoundMAX-kjeksen på hovedkortet, fordi jeg der har optisk og coaxial S/P-DIF ut, men lydkvaliteten er ikke helt topp. All den driten med 5.1 høyttalersett kommer jeg aldri til å bruke noen sinne uansett, så det er helt fint at ikke er med. Det er faktisk en hjemmekinoforsterker jeg bruker, men jeg har ikke giddet å kjøpe senter og bakhøyttalere ennå. Klarer meg helt topp med et par 3-veis gulvhøyttalere til musikken.

     

    Hadde også vært kjekt med ASIO-støtte, for folk som mekker musikk sjøl.

    Hvis jeg ikke husker feil er det bare Creative som selger kort her i landet til levelig pris med støtte for det, og de har det sikkert bare for å kunne krysse av på at de støtter enda en ting. ;)

     

    Håper virkelig det blir tatt inn, for den prisen var overhodet ikke gæern. Og så håper jeg jo så klart at det også oppfyller våre forventninger. Kommer ikke til å kjøpe det før det har blitt testa, selv om det er Onkyo.

  17. Interessant med enda bedre kryptering, men vil laptopen min med Intel 2200BG chip i WinXP SP2 komme seg på nettet hvis jeg bruker WPA2?

     

    Skulle gjerne hatt den nye utgaven som kommer, for USB1.1-porten har jeg ikke brukt ennå, siden ting uansett vil bli treigt. Parallellporten kommer jeg nok aldri til å bruke, siden jeg ikke har noen skriver og alle nyere skrivere levers med USB.

     

    De andre nyhetene er også interessante, men jeg har nok ikke noe bruk for dem ennå. Eller finnes det en dings som gjør at jeg kan få koblet stereoanlegget (med S/P-DIF) til der?

  18. Valget falt endelig på Sennheiser HD280 PRO, som jeg nettopp har bestilt.

     

    Hvis det skulle vise seg at de ikke passer til mitt hode burde det ikke være noe problem å få solgt de til noen andre. (Jeg brukte forresten feltlue størrelse 62 i forcen. Til sammenligning hadde de fleste befalene i leiren 55-57. De fleste menige 58-60. :p )

     

    En stor takk til alle som har svart på tråden! Hadde nok ikke funnet de rette om jeg hadde måttet lete i webbutikkene sjøl.

  19. Etter å ha kikka litt på de alternativene dere har foreslått må jeg si at det er Sennheiser HD 280 PRO som er mest det jeg hadde forestilt meg. De tilfredsstiller også et kriterie som jeg glemte å skrive opp, nemlig at de er sammenleggbare, selv om de er store. Kriteriet mitt om at det ikke skulle koste mer enn 1000kr tror jeg nok må vike, siden jeg i grunnen har råd til det. Det var bare det at jeg ikke ønsket å bruke for mye penger på det.

     

    Litt artig at de demper hele 32 dB. Det vil si at under vanlig Windows-bruk (ikke spilling) vil jeg ikke en gang høre noe til stasjonær-PCen min. Laptopen hører jeg aldri uansett. :cool:

     

    Jeg avventer uansett litt med å bestemme meg, sånn at fler kan få sagt sitt. :)

     

    Forresten noen som vet noe om Zalmans Surround-hodetelefoner? Er de brukbare eller lider de av alle mulige dårlige kompromissløsninger på grunn av Surrounden?

  20. Stenge annen lyd ute: egentlig ikke. Hvis dette er veldig viktig, bør du kanskje gå for noe annet.

    Det jeg tenker på er at de dekker rundt ørene, og ikke bare er sånne som ligger utapå.

     

    Jeg har faktisk noen ellgamle som dekker rundt ørene nå, men de er så idiotisk konstruert at all lyd utenfra blir nesten fordoblet. Så hvis noen i nærheten av meg nyser når jeg har de på svir det ordentlig i ørene. :(

     

    Takk for responsen fra deg i hvert fall. Jeg vil vente å se om andre har andre hodetelefoner å anbefale.

     

    Og ellers så er mikrofon for meg uinteressant, men om de har det er det jo i grunnen helt greit.

  21. Jeg har lagt inn Fedora Core 3 på en server jeg bruker. For å få nyeste av PHP og MySQL har jeg lastet ned og lagt inn PHP 5.0.2 og MySQL 4.1.7 RPMer fra http://download.fedora.redhat.com/pub/fedo...86/Fedora/RPMS/.

    Det som er problemet er at det i RPM-utgivelsen ikke følger med mysqli.so, som er modulen for å bruke den nye objektorienterte koblingen mellom PHP5 og MySQL4.1. Jeg har prøvd å lete litt rundt, men den eneste RPMen jeg finner med den modulen er for en helt annen distro som sannsynligvis ikke vil fungere. Jeg har ikke testa ennå, men er litt redd for å ødelegge, siden jeg ikke er helt inne i hvordan alt fungerer i linux. Jeg vil også helst slippe å måtte kompilere den inn sjøl.

     

    Er det noen som vet om hvordan jeg kan få på plass denne modulen? Går det eventuelt an å kompilere bare modulen? Fint om noen i så fall forklarer hvordan.

     

    Jeg syns det er utrolig teit at den modulen ikke følger med, når det er den som er en av de viktigste grunnene for å legge inn de nyeste versjonene. :blink:

×
×
  • Opprett ny...