Gå til innhold

jasonbourne

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jasonbourne

  1. Har kjøpt ny pc akkurat, som passer godt til mine behov, en Asus x50SR med 3gb minne. Jeg syns batteriet er dårlig, varer ca en og en halv time ved normal bruk, dvs musikk og surfing eller film. er dette vanlig lengde? den tre år gamle pcen min hadde en batteritid på over to timer. Kan det være feil med batteriet eller tar Vista ekstremt mye strøm?

  2. Jeg har en bærbar pc som begynner å bli noen år, 512 mb RAM osv :p Jeg har lyst på en ny pc, men lurer på om jeg bør vente til jeg begynner på NTNU og kan benytte meg av deres tilbud til høsten? Jeg tenker meg prisklasse 6000. Noen som har erfaring med å få tak i programvaren som følger med i studentpc-tilbudet og ev prisnivå )og vanskelighetsgrad på å legge inn og fikse disse) hvis jeg velger å kjøpe pc utenom tilbudet?

  3. takk for svar, mulig at jeg har litt tungt for det : men, jeg mener at norske veier har en mye høyere stigning enn ca seks grader, som det blit antydet her ( eller har jeg misforstått) det er ikke lenge siden at jeg kjørte opp noen skikkelig bratte veier, som jeg ikke kan skjønne annet enn at maåtte ha en vinkel på minst 20 grader... eller er jeg på jordet?

     

    ps. diskusjonen har roet seg. hehe :p

  4. jeg er i en ganske heftig diskusjon med min far om hvordan stigningen på veier beregnes. og i den sammehng håper jeg noen har peiling på hvordan det beregnes?

     

    spørsmålet er nemlig om prosent og graders stigning er omtrent det samme? altså at om du kjører på en vei med 10 prosents stigning er nesten det samme som en vei med 10 graders stigning? spørsmålet blir da om prosentstigningen regnes ut i fra 360grader eller 90 grader? tilsvarer 10 prosents stigning 36 graders stigning, eller omtrent 10 grader?

     

    ganske viktig diskusjon, så om neon har peiling er jeg takknemlig for svar (gjerne med en link til en side som beviser det, hehe)

  5. hei!

    jeg har nesten akkurat begynt å spille ico, og er ikke en rutinert playstation spiller(ei heller eventyrspill generelt). problemet er at jeg står fast - og det er fryktelig kjedelig. jeg har kommet til et sted med en vindmølle, helt ute ved klippene. det er vann rundt vindmølla. (dette er omtrent rett etter jeg har møtt hun heksa for første gang og jeg har revet ned den svære lampa)

     

    jeg lurer på om noen kan tipse meg (gjerne forklare tydelig) hvordan jeg skal komme videre.?

    veldig takknemlig for svar :D

  6. jeg har et problem med min nye bærbare pc. jeg kan ikke mye om data, så dere må unnskylde meg hvis jeg ikke ordlegger meg korrekt :)

     

    når jeg slår på pc'en begynner de vanlige knappene å lyse, men etter to sekunder (skjermen er fremdeles svart) kommer det to ganske høye pip, eller lyd-signaler. pc-skjermen forblir svart - men selve maskinen fortsetter å jobbe med ett eller annet, etter ca 10 sekunder går skjermen over i en blå/grønn farge, med striper på langs. vet ikke om dette kalles blåskjerm? :innocent::hmm:

    hvis jeg kutter strømmen før "blåskjermen" kommer, og prøver på nytt, skjer som oftest det samme. men hvis jeg venter de ti sekundene, og prøver på nytt etter å ha fått blåskjermen, går det som oftest å slå på dataten på vanlig måte. og da fungerer alt som normalt.

     

    jeg har en ganske ny ( 2 mnd) fujitsu siemens amilo pro bærbar pc, med windows xp. jeg har lagt inn litt diverse, men har ikke noen grunn til å tro at det skulle ha noe med virus eller lignenede å gjøre. jeg har oppdatert både windows og antivirus programmet.

     

    er det noen som vet hva det kan være? og eventuelt har en løsning på problemet:)

    på forhånd takk :D

×
×
  • Opprett ny...