Gå til innhold

Keegar

Medlemmer
  • Innlegg

    243
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Keegar

  1. Var på fest hos noen venner og ble ganske drita.

    Av en eller annen grund fant jeg og xen ut at vi skulle være litt asossiale og stikke på dassen og pule.

    Glemte å låse døre..

    Hun står bøyd over vasken mens jeg humper hun litt i doggy, legger pluttselig merke til at det er en haug av folk som driver å titter igjennom dørsprekken, alle som så på oss så alt i detalj.

    Full som jeg var fikk jeg panikk og hoppet igjennom et lite vindu.

     

     

    Haha for en genial løsning på problemet med å hoppe ut av vinduet!!!

  2. At norge kaller seg en kristen stat er jo greit nok i seg selv så lenge de ikke blander religionen inn i hverdagens politikk for de har ingenting sammen å gjøre. Det blir for dumt akkurat som bush sa "god be with you/bless USA" og sendte gjeng med soldater for å drepe andre mennesker.

     

    Jeg mener også at kongen burde ha rett til å velge selv om han vil tro på gud eller ikke, er jo ett fett for meg/norske stat om han vil ha en personlig tru på gud eller ikke. Det skal jo ikke ha noe å si for hva han har av meninger i de valgene han tar, om han trur på gud eller ei..?

  3. Hei.

    Jeg ble oppringt av Ucan2. Er i Netcom fra før av og Ucan2 ville gi meg et tilbud på et nytt mobil abonnement, det hørtes jo veldig fint ut, og i tilbudet var det 1000 ringeminutter inkludert eller en ny tlf med 1500,- avslag, jeg valgte en ny tlf som jeg har ønska meg. Jeg spør om jeg forsatt vil gå inn under familieabo~ til netcom og det gjorde jeg. Alt var greit og fint.

     

    Fikk bedskjed om at jeg mottar en melding straks som jeg må svare "takk" på for at avtalen skal gå igjennom. Gjorde det og fikk ny melding med bekreftelse på at jeg hadde bestilt og de ville behandle min ordre så fort som mulig, ved eventuelle spm underveis, kunne jeg ringe til de eller sende mail. Litt senere for jeg melding fra Netcom om "Vi bekrefter herved å ha mottatt din bestiling" sto ordrenr og at det blir sendt ved post. Mvh Netcom.

     

    Går 6 dager og jeg ringer tilbake til Ucan2 og lurer på hvor lang tid det pleier å sende mobiler, fikk til svar at de ser jeg er bundet til netcom sitt abo~ og derfor er bestillingen fryst og venter på manuell behandling. Hun jeg da prater med sier at hun som gav meg tilbudet har gjort en feil/driti seg ut ved å inngå avtale med meg som er allerede bundet i netcom, og må betale meg ut de siste 3 mnd for netcombindingen før avtalen går igjennom. Noe jeg ikke fikk bedskjed om i førsteomgang når avtalen blei inngått. Jeg ble henvist til Netcom's kundesenter for å spørre hvor mye det kostet, og hun fra Ucan2 mente det ikke ville bli mye siden det er så liten tid igjen, jeg ringte opp Netcom og spurte der hvor mye det kostet å komme ut av abonnementet, og det ble nesten 800kr, jeg sa jo rett ut at jeg blir forbanna over sånt og han fra netcom svarte da at de fra Ucan2 er desperate etter nye kunder og gjør sikkert dette med vilje. (Ikke konkret ordrett men ganske likt)

     

    Jeg mener at dette er en helt utrolig måte å behandle folk og "kundene" sine på. Føler meg lurt trillrundt til å betale enda 800kr. Ucan2 ser på skjermen sin at jeg har binding i netcom og likevel gidder de ikke nevne det. Selv trudde jeg at Ucan2 var en underleverander fra Netcom noe han fra netcom avviste, de bare leide dekningen til netcom og fikk lister over noen kunder netcom har.

     

    Jeg ringte opp Ucan2 igjen får å snakke med en av sjefene, men dusten som svarte nektet å videreføre meg, eller kontakte avdelingsjefen sin. Føler meg behandlet av et meget useriøst og råttent firma.

     

     

    Hva mener dere om at folk driver trolig bevisst med slikt?

     

    Hva med Netcom som tydeligvis er klar over at de driver av slikt og likevel samarbeider med dem...?

     

    Noen som vet om det er noe å klage rettslig over dette? (De inngår en avtale som de absolutt ikke har lov til å gjøre)

  4. Hei! Jeg er sterk plaget over det at når en ny sang starter på winamp kommer det en popup nederst i høyre hjørnet av skjermen min, noe lignende som når man får melding på msn. Jeg har prøvd å lete meg fram i winamp, men finner ingen måte å fjernet det.

     

    Er det noen her som forstår hva jeg mener og vet hvordan jeg får fjernet det?

     

    Thanks

  5. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ser ned på mennesker som tjener til livetsopphold med å spille poker på nettet. De har jo absolutt ingen nytte for samfunnet, der de sitter framfor skjermen og vinner og taper i det uendelige. Hva er det de tenker på? Jeg har skjønt såpass at de som driver med dette profesjonelt (altså ikke har en ordentlig jobb i tillegg) ser på dette som yrket sitt. Så kan man igjen spørre seg, har man da arbeidsmoral? Føler denne personen at han gjør noe for samfunnet, på samme måte som en håndtverker, en sykepleier, en bonde, hva som helst? Eier ikke disse menneskene noen form for samfunnsplikt inne i hodet?

     

    Jeg ser liksom ikke at de produserer noe, hverken produkter, tjenester, eller underholdningsverdi. Og jeg blir litt oppgitt over at folk holder på sånn. Jeg har ihvertfall ikke respekt for dem.

     

    Men, hva mener du om dette? Er det greit å livnære seg på denne typen gambling? Eller er det umoralsk?

     

     

     

    Fjerne all annen form for hobby/idrett som folk tjener penger på også? fotball, håndball og alt annet, de gjør ikke noe mer for samfunnet de heller... Ettersom hva jeg forstår er du ikke interessert i pokerspilling, så du kunne tenkt deg og fjerne det... men er mange andre som syns det er interessant, som sitter og ser på pokerspilling på tv og bruker det som underholdning... akkurat som skuespillere i filmer og alt annet du ser på tv

  6. Hva synes dere om denne hårfargen?

    Nydelig! Jeg mener det virkelig. Men denne hårfargen er mer kastanjebrun, ser det ut som for meg.

     

    Rødhårede jenter har ofte temperament, virker mystiske og seksuelt sultne. Kanskje det bare er min erfaring med rødhårede jenter, men... Derfor er rødtopper sexy i mine øyne. Og rødt/rødlig er en flott hårfarge. Fregner er også søtt! :)

     

     

    Har jo også hørt noe om at rødhåra jenter er de beste i senga...

  7. Skjønner du ikke at hvis det var noe annet enn B757'en som traff Pentagon, så har det flyet og alle dets passasjerer plutselig forsvunnet fra jordens overflate?

     

     

    Kan du ikke se for deg at hvis det er usa som står bak alt dette, så kan de også klare å fjerne ett fly med folk for å støtte opp noe annet angrep? for eks pentagon. det b757 flyet som er savna kan dem ha sent opp, tatt til en hemmelig base som ingen andre veit om, tatt dna av alle passasjerene, brukt det som "bevismaterialer" fra pentagon og lagd en fin historie ut ifra det... som du nå tror på... veit det er helt sjukt det jeg sier nå og jeg regner med at det ikke er fasiten akkurat, men er ikke noe problem å fjerne ett jævla fly vettu, når du først setter igang en så stor operasjon.

  8. hm måtte bare lese denne tråden, mangen artige kommentarer og virker som noen har skiftet litt mening fra start til slutt.. Litt vanskelig for å tolke alt, men er det noen her som ennå tror at det var noe annet enn et fly som krasjet inn i pentagon ? Og i tilfelle hva tror dere det var ? missiler blir for dumt..

     

    Såg det ble nevnt noe om hvordan tårnene kunne rase, vet ikke hvor troverdig Discovery er, men de hadde en sinnsykt grundig dokumentar som viste nøyaktig hva som fikk tårnene til å rase.

     

    Det kan selvsagt ikke være mer troverdig enn disse filmene på youtube. Dessuten vet jo folk her inne at tårnene ble revet, så da stemmer vel det

     

     

    Nei det stemmer jo ikke det fordi DU vet at det ikke blei det

  9. Fant du ut av forskjellen på veggene til pentagon og WTC? Den ene var av armert betong mens de andre var laget av glass...montro om ikke det kan forklare hvorfor vingene gjorde forskjellig 'inntrykk' på veggen?

    Jaså, veggene i WTC besto av glass? Det var nytt for meg. Det var vel en del stål der også ...

    Høhø, man lærer så lenge man lever serru. :p

     

    Altså, skyskrapere er bygget av glass, stål og betong. Glasset har ingen bærende funskjon men er flittig brukt i fasadene. Derfor laget flyene de vakre nesten tegneserieaktige omrissene da de traff WTC

     

    Poenget mitt var jo nettopp at selv om hele flyet forvant inn i WTC, så sprutet det brennende jetfuel ut av bygningen, inklusive i den retningen flyet kom fra.

     

    I Pentagon-kræsjet, der murveggen som du også antyder er mye mer solid, hadde jeg forventet at større mengder av jetfuel (fra vingetankene) hadde blitt satt i brann utenfor bygningen. Det jeg ikke finner noen forklaring på, det er hvordan alt drivstoffet fra vingetankene kunne komme inn i bygningen, når det ikke er noen hull i veggen slik det var i WTC ...

     

    Det er et hull der nesa på flyet angivelig traff, men jeg har ikke sett noen plausibel forklaring på hvordan vingene med drivstoffet i skulle kunne følge med flyet inn gjennom det hullet.

    Står det i den offisielle rapporten at vingene fulgte med inn i bygningen?

     

     

    Du kan virkelig ikke tru at det er glasset som lagde omrisset i WTC? alt av glass blir vel kanskje knust i fillebiter når en så stor eksplosjon er ute å går....? det var den armerte betongen og massivt stålet i ytterveggen som hadde den fine tegneserieflyformen din i seg! alt av glass i mange etagjer over og under blir jo bare blåst i filler da!

     

    men rart det der, flyet i pentagon ble det sakt at det gikk igjennom sektorer og snuta på flyet knuste seg ut i den siste sektoren...

     

    Blir det?

     

    har sett film hvor de har sakt det, husker ikke hvor.

     

    Glass? WTC ble bygget av massivt stål!

     

    Jaha?

    EEH jah? kom ikke å si at du trur det var glass du også?

     

    men solide vinger og ett helt jævla fly blir eksplodert bort/pulvirisert, brent opp etc..

     

    Det dem sier når vi spør hvor det har blitt av det...

  10. ...

    Selvsagt er WTC og Pentagon forskjellige. I WTC laget vingene hull i veggen der de traff, men i Pentagon-kræsjet skjedde det et mirakel?

     

    Jeg påstår ikke at en 757 ikke traff Pentagon, men jeg har ennå ikke sett noen overbevisene forklaring på hva som skjedde med vingene.

    Fant du ut av forskjellen på veggene til pentagon og WTC? Den ene var av armert betong mens de andre var laget av glass...montro om ikke det kan forklare hvorfor vingene gjorde forskjellig 'inntrykk' på veggen?

     

     

    Glass? WTC ble bygget av massivt stål! akkurat som denne ARMERINGA i bettongen din.

    Selv om det var glassruter på wtc er ikke det konstruksjonsmaterialet da nerd.

  11. Er det ikke slik at de som var med i flyet var blitt identifisert?

    You tell me - ble passasjerene identifisert?

    The National Transportation Safety Board (NTSB) som etterforsker alle flykræsj i USA og gjerne bistår hvis amerikanske fly kræsjer i utlandet, de har ikke etterforsket noen av de fire flykræsjene fra 9/11 ...

     

    Hva er grunnen til at NTSB holdes utenfor? Hvorfor dette hemmeligholdet? Det er jo i stor grad mangel på åpen informasjon som holder liv i alle konspirasjonsteorier, inklusive den offisielle forklaringen som ble gitt.

     

     

    Kanskje fordi at dette ble sett på som en act of war og ikke en ulykke hvor man ville finne årsaken?

     

    Forøvrig så kan man jo se på hva øyevitner har å si: http://www.pehi.eu/disinformation/911/911_...agon_quotes.htm

     

    For å gjøre det enkelt for deg:

     

    minst 25 personer sier de har sett et American Airlines fly, 0 sier de har sett en rakett...

     

    aedrive6.jpg Et bilde av et flyhjul i Pentagon

     

    Bilde av ting funnet ved Pentagon, deriblant bagasje...: insert.jpg

     

    Og for interressens skyld, så fant jeg en film som viser hva som skjer når et fly krasjer med en vegg i stor fart (det pulveriseres). Store biter observeres ikke ved slike krasj: http://www.whatreallyhappened.com/IMAGES/fighter_impact2.wmv

     

     

    Angående det med flyet ditt som kræsjes i en vegg og knuses, det skjedde også i pentagon? men rart det der, flyet i pentagon ble det sakt at det gikk igjennom sektorer og snuta på flyet knuste seg ut i den siste sektoren... så snuta er uslåelig gjennom 3 av 5 sektorer eller hva det er men da blir det plutselig pulverisert etter de 2 cm med murpuss på utsiden av den siste sektoren? alt annet av fly blir bare borte når det treffer veggen?

  12. Venter fortsatt på svar på hvor selve flyet ble av, hvis Pentagon ble truffet av en rakett og hvorfor de ikke bare brukte et fly som på WTC

    Det er den som setter fram en teori som sitter med bevisbyrden. Hvis noen stiller spørsmål ved teorien som den ikke kan gi noe fullgodt svar på, da er det en svakhet ved teorien.

     

    Men det er samtidig ikke noe bevis for at andre teorier er noe bedre.

     

    Det er da underlig at fordi man stiller spørsmål ved den offisielle forklaringen fra US Gov't, så skal man bli tillagt alskens crackpot-meninger som andre måtte ha eller ha hatt siden 9/11. I det jeg har skrevet i denne tråden har jeg ikke sagt noe som helst om hva jeg tror skjedde ved Pentagon denne dagen.

     

    Men bare det å stille kritiske spørsmål er altså nok til å bli mistenkeliggjort. Hva sier det om retningen samfunnet vårt utvikler seg i?

     

    Kom med kritiske spørsmål, så skal jeg gjerne svare på de, men det virker jo ikke som folk tar inn over seg at de har funnet rester av folk som var på flyet i ruinene. Hva mer bevis trengs det? Hvis ikke det var et fly, så må det jo være noe annet. Du tviler vel ikke på hullet også?

     

     

    OKEJ!!! hvordan i hælvette finner de rester av mennesker etter flykræsjet, men solide vinger og ett helt jævla fly blir eksplodert bort/pulvirisert, brent opp etc.. det finnes metaller som skal tåle over 1000 grader C... som er borte, men mennesker finner dem?

     

    samme med wtc... papilapp av ett passport til flykaprern finner dem i en park utafor mens alt annet er knust? ja jøss! få ditt såkalte fine svar på det a. takk

  13. Det er en del som ikke vet hvordan det smaker og lukter, og en rekke gutter tror det skal smake og lukte reker. Dette er da helt feil.

     

    En mus er luktfri og smaksfri om den er ren. Dessverre lider mange av bakteriell vaginose som da gir reke lukta og smaken. Dette bør du opplyse jenta om, slik at hun kan gjøre noe med problemet.

     

     

    Ellers gjelder ren hygine og barberhøvel for begge parter...

    Så det du sier er at gutter og jenter burde barbere seg? :dontgetit: Kan ikke forestille kuken min uten hår, det blir jo ikke noe fint :no:

     

     

    Fjern håra! rart i begynnelsen men blir nærmest avhengig etterhvert... også liker jenter svært dårlig at det er hår på kuken...

  14. Tv1000 hjelper deg etter kl 24.00 ;)

     

    Ellers har du da internett, finner ikke mer porno noe annet sted lix...

     

    Alle pornofilmer som blir sendt på norsk TV med norsk tekst er sladdet. Det er jo det som er diskusjonen her. Har du lest? :)

     

    På parabol fungerer det utmerket å endre til eks svensk tekst. Eg pleier å slå av tekstfunksjonen(dreambox). Men det ser jo ut til at det ikke fungerer like bra på kabel tv. Selv har eg ingen erfaring med kabel tv så den diskusjonen holder eg meg unna.

     

     

    Svarte utifra topicspørsmålet jeg... står ikke noe om at det er teksten som er sladda, men om det er det som er problemet... HVEM NERD LESER TEKST PÅ PORNOFILM? er det ikke fitta du skal se på kanskje?

  15. For banneingen er en stygge uvane, mine foreldre er kristne og banning derigården var ikke tillatt når eg var liten gutt. Derfor banner eg veldig litte for eg har lært det av mine foreldre at banning er en stygge uvane. Og noen sier det er en del av det norske språket? Ok det lærte ikke eg på skulen.

     

     

    Grunn til at du ikke lærte det på skolen var fordi du kunne det fra før av i barnehagen... også er norsk statsskole en del av den norske stat selvfølgelig som er en kristen stat, og må følge disse kristne reglene, men baninng er egentlig ikke ord som faen, fitte, hælvette osv... prest i kirka ved meg skreik disse ordene i kirken, for banning i kristndommen er å misbruke guds navn som "herre gud" når du synes noen er teite eller noe, går inn i krig og sier gud er med oss... gud er imot krig og drap.. hvorfor er han da liksom med ett land i krig?, misbruking det også.

     

    Personlig synes jeg det er teit med folk som banner hele tida med faen osv fordi dem trur de er tøffe, men jeg bruker også de ordene ofte, men bare for å utdype meninger og når jeg er forbanna osv...

     

    hvis en kristen person klager på at jeg tilkaller djevelen ved å "banne", så driter jeg ihva han mener, fordi jeg ikke tror på verken himlen elelr hellvette i den måten de kristne gjør

  16. hmmm.. Ok, har du noken bra kilder på kva han her david koreh gjor direkte??

     

    Men sant det er lovleg å statrte det i noreg???

     

    Og eg vil foresten oppfordre dykk her til å slutte dykk til denne religionen, eg fekk ei åpenbaring av Gud når eg sov, og viss du sluttar deg til den kan du leva like mykje i himmelen på jord som du kjem til å gjere når du kjem til himmelen :D

     

     

    åpenbaring av gud når du sov? drømmer om natta jeg også ass, selv om jeg har "drømt"/hatt mareritt om homsesex og alt mulig rart våkner jeg ikke og lever for det jeg har drømt altså!

  17. Jeg forstår virkelig ikke i det hele tatt hvorfor enkelte folk velger å tro på Gud, Allah, what ever.... hvorfor tro på at en "kar" (Gud) har skapt alt sammen, at han er "helten" han er det gode, han kan gjøre alt, han er uslåelig, han har alltid rett, vi skal gjøre som han sier osv... Vi er mennesker som er skapt for å gjøre våre egne valg og leve som vi selv vil uten at folk skal egentlig si noe imot det, men selvfølgelig må vi ha lover og regler for å holde styr på oss, men en "Gud" ville vel aldri sjefet over oss og sier at gjør du ikke som jeg sier kommer du til hellvette, hvor snill er denne guden da? er jo som alle andre diktatorer, Stalin for eks.,. gjør som jeg sier eller dø... hvorfor tro på noen som er sånn? Dere er så hjernevasket hele gjengen av enkelte mennesker som har lurt dere til å tro på det dem sier. Dem utnytter enkeltpersoner som er i svake tider, opplevd mye rart.. lover dem et mye bedre liv her på jorden og ett enda bedre i himmelen med gud, jesus etc... og muslimene har tydeligvis dratt det så langt at dem lurer folk til å sprenge seg i lufta for å komme til himmelen for 72 jomfruer... hva er det for no? er Gud en hallik plutselig også nå da? som gir hele 72 jomfruer til folk som sprenger andre på jorda.... Dere er så fucked up i hodet når dere virkelig tror på alt dette religion shitet, alt vondt og krig i mange tusen år kommer av ledere fra forskjellige religioner som skal være så snille og gode med en gud i ryggen som bare lager fred... åpne øya litt a å se hva som skjer med folka som tror, synes synd på dere. måtte "gud" være med dere! peace out!

  18. Hvordan er det mulig å bare velge bort noe de ikke liker? Kanskje tror de egentlig på det,men de velger å si at de ikke tror på det for å unngå forklaringsproblemer.

     

    - Hvordan kan du nyte evigheten i Himmelen vel vitende om at dine nærmeste lider i Helvete?

    - Nei, jeg tror ikke på Helvete, bare Himmelen.

     

    Er det derfor?

     

    Selv mener jeg at når man først tar det irrasjonelle steget og faktisk tror på den største bullshitboka som noen gang er skrevet, så er det mest rasjonelt å tro på alt. Fornuft i ufornuft, om dere skjønner.

     

     

     

    Kristne som sier de ikke trur på hellvette er latterlige.. de er ikke kristne med andre ord, for hellvette er like stor del av kristendommen som himlen!

     

    Bedre å bare være klok å tro på jorda og menneskene og være litt normal i hue etter min mening da!

  19. jeg har i lengere tid iritert meg stort over det tilfellet at jeg ikke kan se "ekte" porno på norsk tv. Det eneste jeg får sett er at to mennesker jokker på værandre. Jeg trodde at det nå var lov til å vise slikt i norge jeg.

     

    Men det som egentlig er viktig er om noen vet om en måte jeg kan få fjernet denne sensuren. Jeg har en hddekoder fra kanal digital.

     

    Hvis dette er en tråd som ikke er passende eller bryter reglene til diskusjon.no så bare si ifra så sletter jeg den

     

    mvh meg.

     

     

    Tv1000 hjelper deg etter kl 24.00 ;)

     

    Ellers har du da internett, finner ikke mer porno noe annet sted lix...

  20. hei

     

    jeg er snart 25 år og må pinlig innrømme at jeg egentlig aldri har vært sammen med en jente:(

     

    Det er ikke for det at jeg er stygg eller noe, men for det at jeg rett og slett ikke så flink med mennesker, spesielt jenter....tror jeg

     

    Så spørsmålet er: Skal det mye til for å "drite seg ut" på det første kysset, jeg har nemlig heller aldri kysset en jente edru:(

     

    Jeg er nemlig redd for at jeg skal komme oppi en pinlig situasjon og skremme vekk jenta, er jo litt flaut å si a man aldri har kysset noen når man er 24 år:(

     

    Er redd for at jeg skal kysse dårlig, siden jeg aldri har gjort dette edru.....men når de kommer til resten, så tror jeg det kommer mer naturlig, er lissom bare det kysset som bekymrer meg en del!!!:(

     

    Takker for alle svar:)

     

     

    Go for it!!! Du vil angre mer på at du ikke gjør det, enn om du gjør det og det går dritt;)!!!

  21. Jeg er en gutt på 14 som onanerer daglig.

     

    Har lyst til å få mer sæd, og gjerne tjukkere og hvitere, normalen ligger på 1 teskje, jeg har bare en tredels teskje. Dette varierer da noe, kanskje opp til en halv teskje.

     

    Noen som har forslag? Målet mitt er en teskje. Velger å være anoynym.

     

     

    Chill chill, det kommer det kommer;) starter jo med lite, også kommer det mer etterhvert i puberteten.

     

    Har også ett inspill om du holder på lenge før utløsning eller bare rasker på.... om du venter litt mer å komme, stopper opp litt rett før du kommer flere ganger, vil du kjenne en bedre orgasme og mye mer sperm, er min erfaring ihvertfall;)

×
×
  • Opprett ny...