Gå til innhold

kaasa92

Medlemmer
  • Innlegg

    640
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaasa92

  1. Har ikke opplevde ett eneste problem enda, kun spilt i noen timer da. Har ikke hatt noe overklokking på GPU, mens jeg har spilt Doom enda, siden jeg satt alt default fordi jeg hadde noe problemer i et annet spill som jeg ikke husker hvilket var igjen, men skal få stilt inn overklokken nå og se om jeg får hakke bedre ytelse. Har EVGA 780 Classy, så må jo overklokke litt med et slikt kort. Har hatt litt for lav FPS iforhold til hva jeg liker, men har gått overraskende smooth fordiom, ligger vell rundt alt fra 40-65 FPS. Kan vel kanskje takke G-Sync for at det føles ganske smooth ut. Spiller i 1440P , så venter egentlig sårt på et GTX 1080 kort.. Men absolutt levbart litt til med 780.. Resten av specs skal finnes i signatur..

  2. Er det kommet ut noen tester som faktisk viser til at denne telefonen har bra lyd? Tenker da på ved tilkobling av hodetelefoner. Og ikke bare tester som skriver at den har god lyd bare fordi det står i spesifikasjonene at den har 24bit DAC..

    Hvis jeg skal ha ny telefon så er dette en av grunnene til å gå for denne og ikke noe som er litt rimeligere..

  3. Sikkert blitt tatt opp før men, er vel dette jeg føler om filmen, alt for likt plot som episode 4 og noe fra 6:

     

    Kopiert fra en annen på imdb:

     

    1) A droid has important information that must be delivered to the good guys (Episode IV, anyone?)

    2) so the bad guys hunt for the droid on a desert planet (IV) 

    3) Storm troopers raid a village, killing everyone (IV) 

    4) A girl is captured by the bad guys and the good guys rush to the base to the rescue. (IV) 

    5) The girl and the boy have a friend zone relationship through the film (Ep IV, Luke & Leia, wouldn't be surprised to learn that they are siblings in Episode IX) 

    6) The stormtroopers, elite soldiers of the bad guys, still can't hit a barn door. On the other hand, the good guys always hit, even when they use a weapon for the first time in their life 

    7) Supreme Leader Snoke = Emperor with a silly name 

    8) The bad guys have a magnificent new weapon that can destroy planets (Ep IV) 

    9) They use it to destroy a planet loyal to the rebels (IV) 

    10) The weapon has shields that can be destroyed by going down on the planet and disabling the shield generator (VI) 

    11) The epic villain wears a mask that distorts his voice (IV) and sadly, looks better with the mask on than without it.

    12) The good guys can only destroy the weapon with an attack by X-Wings on the exact target (IV) 

    13) The X-Wings have to fly in a tight trench in order to reach their target (IV)

  4. Startet opp igjen med The witcher 3 etter en lang pause. Og angrer ikke, har spilt en del andre spill i mellomtiden, men The Witcher 3 Blir nok GOTY for min del. Sittet i 2 dager non stop etter jobb nå :) men fortsatt ekstremt mye å gjøre igjen i spillet bare på main quest, er vel i nærheten av slutten på Act 2. Så må droppe å prøve å få gjort alt og fokuserer nå mest på Main quest og noen side quest som jeg tror kan være viktig. Tør ikke tenke på expansion enda, blir nok ikke før neste år. Har ikke noe juleferie heller så.

  5. Startet opp igjen med The witcher 3 etter en lang pause. Og angrer ikke, har spilt en del andre spill i mellomtiden, men The Witcher 3 Blir nok GOTY for min del. Sittet i 2 dager non stop etter jobb nå :) men fortsatt ekstremt mye å gjøre igjen i spillet bare på main quest, er vel i nærheten av slutten på Act 2. Så må droppe å prøve å få gjort alt og fokuserer nå mest på Main quest og noen side quest som jeg tror kan være viktig. Tør ikke tenke på expansion enda, blir nok ikke før neste år. Har ikke noe juleferie heller så.

  6.  

     

    Noen som opplever screen flickering ved bruk av g sync i noen spill? Har opplevd på flere spill, slik som age of empires 2, men of war assault squad 2, starbound, er de jeg kommer på nå som jeg har testet.er ikke noe problem å slå av g sync i noen av disse spillene da det ikke trengs, men hadde vært deilig å slippe å tenke på det og bare ha g sync på hele tiden.

    Jeg har ikke prøvd dine spill, men opplevde det samme i Civ5. Det var visst et kjent problem med første batch av denne skjermen. Jeg kontaktet komplett, og fikk godkjent RMA på dette..

    Ja testa civ5 nå, der var det ille ja, så har kontaktet komplett og skal levere inn skjermen i morra tenker jeg. Så krysse fingra at jeg får en ny og bedre.

  7. Noen som opplever screen flickering ved bruk av g sync i noen spill? Har opplevd på flere spill, slik som age of empires 2, men of war assault squad 2, starbound, er de jeg kommer på nå som jeg har testet.er ikke noe problem å slå av g sync i noen av disse spillene da det ikke trengs, men hadde vært deilig å slippe å tenke på det og bare ha g sync på hele tiden.

  8. Kjøpte meg Swift skjerm idag allikevel, kom over en til ok pris. Men oppdaget når jeg kom hjem at kanten som er rundt skjermen i toppen på ramma kan jeg dytte litt inn, ikke noe som har noe særlig betydning tror jeg, men noen som har opplevd det samme? har fått med kvittering fra komplett, så kan jo reklamere, men tviler jeg tar meg bryet med det.

×
×
  • Opprett ny...