Gå til innhold

th0sc

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av th0sc

  1. Det kalles en ekspansjonspakke , men er i realiteten et helt nytt spill. SP delen er selvfølgelig helt ny. Det som også er nytt er MP delen. Prinsippene er jo de samme, men det er nye units, forbedret grafikk og en ny fysikkmotor. UI er forbedret og det er en drøss av ting som angår community som kommer alle til gode som både er lagt til i beta, og som kommer ved utgivelse av spillet. Spillet er så og si bygd opp fra bunn av på nytt.. Å å rundt å tro at 280kr er dyrt for det blir for dumt =)
    Mitt premiss for argumentet om at prisen er for høy er at det ikke var gjort vesentlig endringer i grunnfundamentet og at det kun ga nye brett, enheter, histore osv. Da er det ikke et nytt spill. Er derimot alt vesentlig oppgradert så er saken annerledes, men det kom ikke klart frem fra hverken reklame, kampanjer eller artikkel.Hva er det som er forbedret ift. grafikk, fysikkmotor og UI samt videre drøss? Linker til info eller video som viser akkurat disse momentene?
    Regner med at du ikke kjøper mange spill ved launch?
    Skal man sammenligne launchpriser så er det launch som gjelder.

     

    Den til nå største oppdateringen av grafikk/fysikk etc kom i en patch for ikke så veldig lenge siden. Denne inneholder store endringer i UI også. Blizzard har også snakket mye om ting som vil komme i tiden fremover og etter at spillet er ut.

     

    http://eu.battle.net/sc2/en/blog/6433801/Heart_of_the_Swarm_Beta_Patch_201_Notes-05_11_2012

  2. Det kalles en ekspansjonspakke , men er i realiteten et helt nytt spill. SP delen er selvfølgelig helt ny. Det som også er nytt er MP delen. Prinsippene er jo de samme, men det er nye units, forbedret grafikk og en ny fysikkmotor. UI er forbedret og det er en drøss av ting som angår community som kommer alle til gode som både er lagt til i beta, og som kommer ved utgivelse av spillet. Spillet er så og si bygd opp fra bunn av på nytt.. Å å rundt å tro at 280kr er dyrt for det blir for dumt =)
    Nye units, og nye missions er ikke akkurat noe som er uvanlig i expansion packs, tvert imot er det standarden. Hva baserer du det på at "spillet er så og si bygd opp fra bunnen på nytt"?AtW

     

    grafikk og fysikk i spillet er nytt. Forbedret UI. en generel stor forbedring av det meste. Uansett om dette var bare en ekspansjon som du sier så er ikke en pris på under 300kr det helt store =)

  3. Støtter AtW på at prisen er vel høy for en ekspansjonspakke og jeg undres hva som er oppdatert utenom historie fra andre siden og evt. nye brett.

     

    Det kalles en ekspansjonspakke , men er i realiteten et helt nytt spill. SP delen er selvfølgelig helt ny. Det som også er nytt er MP delen. Prinsippene er jo de samme, men det er nye units, forbedret grafikk og en ny fysikkmotor. UI er forbedret og det er en drøss av ting som angår community som kommer alle til gode som både er lagt til i beta, og som kommer ved utgivelse av spillet. Spillet er så og si bygd opp fra bunn av på nytt.. Å å rundt å tro at 280kr er dyrt for det blir for dumt =)

  4. Blizzard sin nettbutikk er alltid dyrere. Dette er noe de gjør med vilje faktisk for å støtte opp under butikkene som selger fysiske kopier av spill. Vil du ha det når du sitt i gostolen hjemme må du regne med å betale litt mer. Blizzard har flere ganger uttalt at prisene på deres web er bevist.
    La meg si det enda engang, når jeg sier prisen er dyr, så er det sammenliknet med samme butikk som selger WoL, altså hva WoL kostet i blizzards nettbutikk. Altså HotS er dyrt i forhold til WoL i blizzards nettbutikk, at blizzards nettbutikk er dyrere enn andre butikker er således irrelevant, det er forholdet som er problemet.AtW

     

    Forstår ikke helt hva du griner over. Spillet koster under 300kr. Wol når det kom kostete over 500. Spillet er billigere. Du kan velge å se på HotS som en addon til Wol, men det blir helt feil. Hots er et helt nytt spill. Laget som en videreføring av Wol ja, men SP delen er helt ny. MP delen er radikalt overhalet. Jeg klare ikke helt å si poenget ditt i at Hots er dyrt? det koster som sagt ikke 300 spenn engang. At Blizzard selger Wol billigere nå enn da det kom er heller ingen argumentasjon på at de skal selge Hots for mindre enn 300spenn.

  5. Noen som vet om en liknende deal ala det Amazon.com har.

    Beta Access for Starcraft II: Heart of the SwarmPre-order Starcraft II: Heart of the Swarm and get beta access. We will email your code within 4 business days after you place your pre-order for Starcraft II: Heart of the Swarm Standard or Collector’s Edition. Offers are valid when shipped and sold by Amazon.com. This offer will be extended to all existing pre-orders. Limit one per customer. Amazon reserves the right to change or terminate this promotion at any time.
    ?

     

    Jeg sendte nettopp en mail til komplett for å se om de har mulighet til å gjøre det samme. Kan komme tilbake med oppdatering når jeg får svar.

    • Liker 1
  6. Noen som vet om en liknende deal ala det Amazon.com har.

    Beta Access for Starcraft II: Heart of the SwarmPre-order Starcraft II: Heart of the Swarm and get beta access. We will email your code within 4 business days after you place your pre-order for Starcraft II: Heart of the Swarm Standard or Collector’s Edition. Offers are valid when shipped and sold by Amazon.com. This offer will be extended to all existing pre-orders. Limit one per customer. Amazon reserves the right to change or terminate this promotion at any time.
    ?

     

    Usikker på om noen i Norge vil kjøre dette. Om noen så kan jeg tenke meg til at det er komplett som har det. Du kan sende en mail å sjekke.

  7. 40 Euro? Ganske dyrt til å være "priced as an expansion", i mine øyne, får se hva det blir i butikk, kanskje ned i 200 på de billigste stedene om man er heldig.AtW

     

    Blizzard sin nettbutikk er alltid dyrere. Dette er noe de gjør med vilje faktisk for å støtte opp under butikkene som selger fysiske kopier av spill. Vil du ha det når du sitt i gostolen hjemme må du regne med å betale litt mer. Blizzard har flere ganger uttalt at prisene på deres web er bevist.

×
×
  • Opprett ny...