Gå til innhold

Diezen

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diezen

  1. Hei!

     

    Er det verdt å bruke de 5k ekstra på å kjøpe Gigabyte sin laptop istedenfor MSI sin?

     

    Av spill går det mest i Diablo 3 og andre strategi spill som CIV 5 osv.

     

    http://www.multicom.no/Extreme-Gaming-Laptop-P25X_v2-15e6-Full-HD-IPS-Matte-Intel-Core-i7-4700HQe-16GBe-256GB-SSD-1TB-HDDe-GeForce-GTX-880Me-BluRaye-Uten-operativsystem-GIGABYTE/cat-p/c1000042/p10628590

     

    https://www.komplett.no/msi-ge60-156-full-hd/808856

     

    Største forskjellen er vel skjermkortet som er 880m istedenfor 860m. Utgjør vel bare en forskjell hvis du vil kjøre spill på ultra?

     

    Kom gjerne med andre forslag hvis dere har noen på lur!

     

    Ps! Helst 15". 17" blir for stort for min smak når man er på reise.

  2. Har hatt pcn i litt over en uke nå. Er veldig fornøyd så langt. Fungerer godt, ikke hatt noen oppstarts problemer eller krasj. Er rask. Touchpadden fungerer greit. Minner litt om mac touchpad faktisk, har prøvd andre pc'r med bedre tocuh. Uansett ikke noe stort problem ettersom du kan endre det du vil i innstillinger som det er sagt tidligere.

     

    Fungerer utmerket som skolepc også. Kunne kanskje vært mere lyssterk, men har ikke vært noe stort problem. Liker at pcn er mindre enn en 15,6 tommer mens skjermen fortsatt er like stor. Beste laptopen jeg har hatt så langt :)

  3. Blir nok Intel 320 160gb med ekstern harddisk.

     

    Må bare finne ut hvor lang leveringstid det er på matt skjerm. Så blir det bestillings :)

     

    Edit: Ja 10 Juli er datoen, og den er for så vidt ikke 100% sikker. Så må nok se på alternativer.

     

    Takk for all hjelp uansett :)

  4. Var kanskje ett heller dårli formulert spørsmål, får ta den på min kappe :)

     

    Tenkte å oppgradere den for noen tusenlapper. SSD føles som ett must etter å ha fått oppleve det i min stasjonære. Tenkte å kjøpe ekstern harddisk med usb 3 ved siden av. Så spørsmålet er vel heller 510 eller 320. Hørte mange hadde hatt problem med 520. Men det var vel heller pga av maskinvare som ikke var kompitabel. Noen tips der?

     

    Ellers blir det vel 8gb ram, matt skjerm, 120 eller 160, blu-ray spiller og usikker på skjermkort. Hvor stor er forskjellen på GTX485 og HD6970? Er det verdt 2000kr?

     

    Men har de fortsatt ett leveringsproblem med matt skjerm? Har sendt mail, men foreløpig ikke fått noe godt svar.

     

    Skal inn i en periode med mye reising no. Hadde vært bra med en fersk pc på tur!

     

    Takk for kjappe svar!

  5. Hei!

     

    Skal begynne å studere informatikk til høsten. Må derfor ta R1 matte til våren. Har bare 1MX fra før av.

     

    Pga jobb har jeg ikke muligheten til å følge studiene i klasserom og må derfor velge ett nettstudie. Alternativene slik jeg ser det er;

     

    A: http://www.sonans.no/ng/Fag+og+priser/Matematikk/Matematikk+R1

     

    Koster 6.600kr.

     

    B: http://www.nki.no/Kurs/Matematikk-R1

     

    Koster 11.437kr, men pga rabatt via fagforening koster den ca 9.700kr.

     

    Noen som har erfaringer de kan dele?

  6. Sandbox!

     

    Har ikke lyst at det skal være en bestemt linje man skal gå for å "klare" noe i spillet. Jeg har ett ønske om å være unik i et MMORPG, ha min egen spillestil og muligheten til å gjøre nøyaktig det jeg vil. Samtidig som det er en god historie som automatisk gir content og en god spillverden, der pvp spiller en sentral rolle. Økonomien skal også være fritt, og nesten kun styrt av spillere.

     

    SWG var ett sånn spill. Heldigvis kommer det tilbake igjen, til tross for at SOE ødela det. ;)

  7. Haha :)

     

    Har akkurat samme følelsen. Blitt drept 3-4 ganga å d e d artigste så langt. All læringen som ligg i å bli drept. Folk kan bare sitte å gjømme sæ bak en stein å man har ikkje mulighet for å vite at det er nån der. Ikke noe map osv som kan fortelle dæ om du blir jakta av 2-3 andre spillera. Stili rett å slett :)

     

    Mitt beste tips til alle som skal bynne å spille. Bank er din venn. Bank så ofte du kan å gå aldri ut med mer enn du e villig til å ofre.

  8. Er helt klart ikkje ett spill for alle.

     

    Hvis du like WoW like du mest sannsynlig ikke Darkfall. WoW e nok d verste som har skjedd MMO sjangeren i mine øya å Darkfall e midt i blinken for mæ.

     

    Tuller du? WoW er vel noe av det aller beste som har skjedd med MMO sjangeren - tja, spillsjangeren på lang lang tid, kanskje et av de aller største og beste tingene som har skjedd når det kommer til dataspill det siste tiåret. WoW åpnet opp MMO sjangeren for utrolig mange mennesker, og uten WoW hadde ikke MMO markedet idag vært i nærheten av hva det er idag. Utrolig mange mennesker gikk fra andre type spill og til WoW, noe som viste andre utgivere at det er et utrolig stort marked for MMO, og idag ser vi fruktene av dette med utrolig mange nye MMO.

     

    Darkfall e et av de første MMOan som ikkje er en WoW kopi etter WoW fikk suksess. Hvis du kjenne til historien me SWG, så va d ett utroli bra MMO for dem som likte Sandbox. Men etter 2 revamps for å få mere subs endra d sæ bare til å bli en WoW kopi. Å d e d samme for de fleste andre. Treng ikkje flere milliona subs for å få til ett bra MMO. Foretrekke heller ett MMO me 400-500k stk enn ett MMO me flere milliona subs. Der markedet e viktigere enn spilleren.

  9. Er helt klart ikkje ett spill for alle.

     

    Hvis du like WoW like du mest sannsynlig ikke Darkfall. WoW e nok d verste som har skjedd MMO sjangeren i mine øya å Darkfall e midt i blinken for mæ.

     

    Du må heller se ka du forventa av spillet. Vil du ha alt fix ferdi og hele historien ferdi staka ut foran dæ passe ikkje darkfall for dæ.

     

    Darkfall e ett rått sandbox mmo. Å da mene æ rått me alle assosiasjonan du får me d ordet. Positivt å negativt hehe :)

×
×
  • Opprett ny...