Gå til innhold

Lord Hassan

Medlemmer
  • Innlegg

    500
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lord Hassan

  1. Har et lite prosjekt i tankene.. Og må lufte det litt her før jeg virkelig setter igang. Mine tanker er å bygge en hardcore gameing pc, i en "kube" ala denne http://www.microplex.no/category.aspx?cat=435&mcat=c435 Er dette mulig? Åssen er micro-atx hovedkorta vs vanlige atx kort? Åssen blir det med varme i et sånt kabinett hvis jeg krutter på med et skikkelig skjermkort etc.

     

    Trenger litt tankehjelp her, forslag mottas med stoor takk.

  2. jo spilla er i hd. hddvd spilleren er jo for å se hd filmer ikke for å spille med.

    8236878[/snapback]

     

    Men en annen ting da, det er DVD som er kilden nå ikke sant? Det støtter jo maks 9 gigabyte.. Det er jo ikke veldig mye da, "holder" det til spill fremover, eller er planen å begynne å bruke hddvd spilleren til spill også. Eller er den kun ment for film?

  3. Jeg har gått litt rundt i trua nå, og innbillt meg at alle spilla til xbox 360 er i HD, men dette stemmer kanskje ikke? Gikk opp et lite lys for meg etter at dem lanserte hddvd spilleren som et supplement. Ta gears of war f.eks alle snakker jo så pent om grafikken der, er ikke det i hd oppløsning?

     

    Kanskje litt rotete formulert her :)

  4. Til ett 7800GTX kort så vil selv en FX-57 være en flaskehals opp til 1600x1200 oppløsning. Men slik jeg har finni ut ligger sweetspot'n rundt 2.4 Ghz (AMD Athlon64). Hva jeg mener med sweetspot er en CPU hastighet som gir god nok ytelse for penga. Men med en god luftkjøler så overklokker du godt over 2.4 Ghz.

     

    Opteron 146, Athlon64 3700+, Opteron 165 og X2 3800+ er CPU'er som i nesten alle tilfeller kan klokkes opp til 2.6 Ghz og gir masse ytelse for pengene.

     

    Skal du ikke overklokke kan X2 4400+ og 4000+ være gode valg. Dual core eller singel core etter hva du trenger.

     

    Har selv en X2 4400+ @ 2.5 Ghz og er fornøyd med den. Hadde jeg skulle valgt i dag så hadde det blitt en Opteron 165 og klokket denne opp.

    5258867[/snapback]

     

    Glimrende, ble en 3800+ x2 på meg. Også kjøpte jeg noe brillefine OCZ brikker http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=3780 så det ligger an til overklokk her :)

  5. Sitter på tampen til å investere i nytt pc gear her, men har da et lite spm. Jeg har bestemt meg for å gå for Nvidia 7800gtx med 512 ram (ja jeg vet at det er utrolig waste med penger atm, men shit au).

     

    Men lurer da på følgende vil 3800+ blie for "treig" bør jeg fleske til med en bedre en? Eller skal det holde, eventuellt hvor langt opp bør jeg strekke meg?

  6. frostwhisper har lenge vært en av de små serverene, også kalt "recommanded"

    men når jeg skulle logge på i dag var det kø :hmm:

    har aldri vært det før...

    Kameraten min sa at det var fordi det hadde restarta servene, men jeg er ikke helt sikker.. begynner frost... virkelig og bli full eller var dette et engangstilfelle?

    5115247[/snapback]

     

    er et engangstilfelle, var sånn på "min" server idag også. Bloodhoof, den er egentlig bare en low/medium populated server..

  7. WAP54G har standard ip 192.168.1.245 om jeg husker riktig. Dette står ihvertfall i manualen. Siden du har NGT har du en DHCP adresse som ligger i et annet adresseområde. Du må da sette statisk IP-adresse på maskinen din til f.eks. 192.168.1.200, med subnett maske 255.255.255.0, du trenger ikke å skrive noe på standard gateway eller dns. Når du begynner å konfigurere den bør du endre ip-adressen først som sist til en adresse i ngt scoopet (f.eks. 10.0.0.254).

     

    Når du har gjort dette fjerner du den statiske adressen på maskinen din og konfigurerer videre mot 10.0.0.254.

    5095721[/snapback]

     

    Nå ble det teknisk her, hvor skal jeg sette disse instillingene?

    Men det begynner å ligne på en løsning her, så en liten teknisk utfordring skal jeg klare :D

  8. Det er sikkert bare å skrive 192.168.1.1 I Internet Explorer Adresse linjen

    Kommer du til Linksys passordboks så prøv admin som brukernavn og admin som passord

    5093489[/snapback]

     

     

    Dreiv å ordna med det i hele går, snakka med en "marco" på linksys support idag, han sa akkurat det samme, men det skjer ingen ting. Sida står bare og loader, til jeg får feilmelding.

     

    Men får å gå gjennom litt her, jeg har en bredbåndsrouter fra nextgentel, med 1 utgang. Fra denne utgangen har jeg vanligvis da en kabel inn i min stasjonære pc, og alt funker som snus. Den har jeg nå dratt opp til akksess punktet, og får da internett. (Det er riktig vel?) og jeg får da internett på¨den bærbare. Så alt virker jo i orden sånn, men jeg får som sagt ikke konfigurert den.. Skal det kobles på noen annet måte?

  9. Har nå just gått til anskaffelse av dette aksess punktet, men har et lite problem. Jeg får nettet opp og gå, men det er når jeg skal sikre det, men den medfølgende cden at morroa begynner. Alt er fryd og gammen, den finner punket, etc etc. Men når jeg skal taste inn passordet, så får jeg en feilmelding. Passordet er uendra, og skal være "admin". Prøver jeg noe annet, så får jeg bare melding om at passordet ikke er korrekt. FEilmeldinga er som følger: Acces violation at adress 004864BB in module "setup.exe". Read of Address FFFFFE0C

     

    Skal nevnes at jeg har ngt som isp, og en netopia ruter..

     

    MVH Thorbjørn

×
×
  • Opprett ny...