Gå til innhold

golfken

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av golfken

  1. Golf MK2 1.6 Gasser

    Piereburg 2E2

     

    Noen her som vet hvor Akselerasjons pumpen skal stå ? Helt på - helt på + eller midt i ?

    Sliter med å stille gasseren :p Har CO måler o COen ligger på 3.66 prøver å få den lavere menne pluggene er alt for sotete eller helt hvite. da tenkte jeg at timingen på tenningen var feil så stilte denne men samme problem enda. tror ikk flotørhusnivået et for høyt. har rensa gasseren å skifta nål. suger ingen falsk luft. som jeg har lest meg til på de få postene som omhandler Gassere så er det slikt at CO- Skruen skal være 4 runder ut ifra bånn, da skal den svive høyest på turtall dette gjør ikke min. Den ligger flere runder en 4 :p

  2. Ja har byttet plaststaget mellom overføringen og kassa! Det står "5 gang" på denne og den er kortere enn 4 gang staget.

     

    Jeg har fått til kassen nå. Det var trykkdiscen som var tatt kveld så jeg hev på den gammle trykkplaten!

     

    Noen her som vet om det er mulig og bare fjerne plastdekselet nedi med girstanga slik at stanga går helt bort til høyre ? eller må jeg skifte hele girstang skåla, for å få 5 gir ?

  3. Som topic sier så liter jeg med å få bilen i gir. åå tenker mange dette har vært tatt opp flere ganger. Men ikke dette problemet som jeg kan se.

     

     

    Jeg hadde 4 trinns kasse i, etter at denne ikke vil i gir og det virket som det vare noe tull inni med trykkstangen. Skiftet jeg like godt girkasse til 5 trinns kasse. Når jeg hadde av kassen tok jeg av svinghjulet og lamellen og sentret denne på ny. Eneste jeg ikke tok av var trykkplaten, iogmed at denne så fin ut. Når jeg nå har fått i 5 trinns kassen som selger garanterte fungerte.Får jeg den fortsatt ikke i gir.Etter justeringer på wiren. Når jeg fks river den i revers (med clutchen inne) og slepper håndbrekket begynner den å trille.og slipper jeg ut pedalen dør bilen. Med andre ord den vil ikke fri.

     

    Er det noen her som har en anelse eller har hatt lignende problem? kan det være trykkplaten som er av merket sachs (eller kjøpt på Meca det nye merket) og 2 mnd gammel.

     

     

    Mvh Weeds

×
×
  • Opprett ny...