Gå til innhold

Lurveleven

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lurveleven

  1. Hei

     

    Jeg koblet et LG 47 LKN30 til en Grundig DTR 8740 MHP Riks-TV mottaker nå i romjulen og opplever at fjernkontrollen til mottakeren/Riks-TV ikke fungerer.

     

    Alle sjekkpunkter jeg vet om er gjennomgått, det viser seg også at så lenge TV er skrudd av så fungerer fjernkontrollen og jeg skifter kanaler uten problem. Dette vises i displayet på mottaker.

    Etter å ha snakket med kundeservice på Riks-TV fikk jeg beskjed om at TV'en forstyrrer signalene og at løsningen var å flytte mottakeren vekk fra TV. Nå er det begrenset hvor langt jeg kan flytte mottaker, det er i tillegg upraktisk og fryktelig irriterende at en helt ny TV ikke skal matche mottakeren, så å si.

     

    Er det noen som har hørt om noe slikt tidligere, og er det andre løsninger jeg kan prøve?

     

    Det har de siste 4 månedene stått en annen LG tv koblet til mottakeren, uten noe problem.

     

    Alle tips mottas med takk! :)

  2. Hei

     

    Jeg kjøpte en ACER Aspire TimelineX 5820 TG for et års tid siden. Nå begynner den å gå varm og jeg ville gjerne rengjøre vifta.

     

    Ikke uproblematisk.

     

    Slik som jeg ser det, blant annet ved hjelp av denne guiden How to clean cooling module ..osv og etter å ha skrudd ut ca 30 små skruer på bakpanelet uten å komme nærmere vifta, så er dette en massiv jobb. Og jeg er faktisk redd jeg skal ødelegge noe om jeg følger guiden. Det er ikke samme maskinen som min, men det nærmeste jeg fant.

    Er ikke mulig å komme til vifta bare ved å åpne bakpanelet.

     

    Er det virkelig ingen annen måte å fikse dette? Fins det noen nødløsninger som kan holde en stund?

    Ville satt så stor pris på gode tips, akkurat nå er jeg helt sjokkert over at det går an å lage en laptop der vifta er det SISTE man får tilgang til ..

  3. Hei,

     

    Jeg tenkte å spille Bioshockserien fra spill nr 1 og installerte det på Ps3 i dag.

    Alt ser ok ut, men når jeg får beskjed om å klikke Start knappen så er det som om den ikke virker. Ingenting skjer. Spillet spiller introen innimellom og så kommer Press Start button beskjeden opp igjen, men spillet reagerer ikke når jeg klikker på knappen.

     

    Noen som har vært borti dette tidligere?

     

    Spillet er nytt og kjopt i norsk butikk, konsollen er ny og norsk og stikka virker ellers som den skal.

  4. Jeg kjøpte Acer Timelinex 5820TG for et par uker siden og er veldig fornøyd.

    Maskinen har en god og solid "følelse", tastaturet liker jeg veldig godt men noen småting må man venne seg til. Tror endel av forskjelligheten på dette tastaturet kommer av nummerboksen du har til høyre. De nummerene er gull når du skriver endel tall.

     

    Eneste jeg ikke har vendt meg til ennå er at touchpaden er plassert til venstre for midten, du ser det på bildet på linken din, og at svart på bakgrunn er noe "lyst".

     

    Ellers, en kjempebra maskin.

  5.  

    Mye rart her. Er den nye maskinen din Packard Bell? Og din gamle en Fujitsu Siemens?

    Da hjelper det ikke åhente drivere fra HP (som er en helt annen produsent med annen hardware).

     

    Din nye Packard Bell ber deg lage backup-dvd av maskinens operativsystem og hardware-drivere (ca 4 DVD-plater). Dette må du gjøre. Din Gamle Fujitsu Siemens kom tilsynelatende med seperat CD. Da må maskinen startes med denne for å reinstallere operativsystem og drivere (til det som ble levert for 5 år siden). Du kan ikke blande CD melleom disse 2 maskinene (lisensrettigheter etc etc).

     

    Beklager, jeg ser det ble noe rotete forklart av meg.

    Den nye er ikke nevnt her, annet enn som Den Nye - en Acer timeline 5820. Jeg har 2 gamle laptoper, en , Fujitsu der skjermen ble ødelagt og en Packard Bell kjøpt som midlertidig maskin for å erstatte den med ødelagt skjerm.

    Nå bruker jeg Acer'en, men kunne tenke meg å ha P B tilbake til brukbar stand og ikke så treg som den er nå blitt.

    Nei, jeg skjønte egentlig jeg ikke kunne bruke Fujitsu cd'en, var bare en desperat tanke hehe. Takk for tilbakemelding :)

     

    Packard Bell er altså 5 år gammel, og jeg prøver nå å finne operativsystem og hardware-drivere - er inne på en guide på PB hjemmeside men har ikke funnet infoen fra start/progranmmer/packard bell - det er ingen packard bell program i programlista. Men skal søke litt rundt, er jo en gammel modell.

     

    Skal sjekke smartrestore, Ask :) Takker

  6. Hei.

     

    Når jeg nå har kjøpt ny laptop tenkte jeg den gamle skulle vært formatert. Men er det mulig å få gjort dette uten gjenopprettings cd?

    Maskinen er 5 år gammel og ble kjøpt brukt for ett år siden, den har nesten ikke vært brukt, men er umåtelig treg og trenger en formatering.

     

    Jeg har lest om dette både her inne og på andre forum, men ofte er problemene så spesifikke at allerede ved andre post i en tråd gjør fagspråket at jeg faller ut og jeg klarer ikke finne informasjonen jeg behøver.

     

    Jeg har sett at jeg kan laste ned drivere fra HP, har også sett at feks bootdisk muligens har gjenopprettings informasjonen jeg behøver og at jeg kan laste det ned. Men jeg skjønner ikke hva jeg skal laste ned og hvordan jeg skal finne ut av det.

    Jeg har cd'en fra min 6 år gamle Fujitsu Siemens, men går ut ifra jeg ikke kan bruke den.

     

    Jeg vet jeg ordner dette inne på f2 bios, jeg har også kopiert alt jeg ønsker å ta vare på -dokumenter, bilder og favoritt lenker. Men er det i det hele tatt mulig for en med begrensede datakunskaper å greie en formatering?

     

    Jeg setter stor pris på all hjelp.

  7. Hei

     

    Min under en uke gammle Acer asp timeline 5820 ser ut til å ha problemer med å gjenopprette systemet.

    Den blir bare stående og "jobbe" i 20 min+ uten at noe skjer, den gikk til og med i dvale mens vennligst vent -beskjeden stod på skjermen.

    Jeg slo av maskinen og startet den igjen og fikk feilmelding om at windows ikke ble avsluttet på riktog måte, jeg valgte å la den starte som vanlig og alt ser helt ok ut.

     

    Jeg prøvde et annet tilbakestillingstidspunkt og det samme skjedde igjen.

     

    Har aldri vært borti en maskin som bruker 20 min+ på å gjenopprette systemet.

    Nå har jeg 2 avbrutte forsøk og fremdeles ingen gjenoppretting.

     

    Grunnen til at jeg ville forsøke dette er at jeg har en windows word pakke jeg vil installere, mens maskinen har en prøveversjon installert allerede. For å få Words installert må jeg fjerne prøvepakken, jeg trodde jeg hadde gjort det, men mulig jeg fjernet litt for mye... Tok 4 windows words dikkedarier vekk mens jeg holdt på. Når jeg så prøvde installere med cd rom etterpå skjedde det ingenting. Jeg starter installasjonen og så forsvinner bare vinduet og jeg finner ikke igjen dette når jeg leter. Nå er jeg såpass ny på Acer at det er mulig jeg ikke vet hvor jeg skal lete - men... under installasjon skal vel ikke bare vinduene forsvinne?

     

    Men systemgjenopprettingen er det største problemet akkurat nå. Det burde jo ikke være et problem?

     

    Takk for tilbakemeldinger, det vil være til stor hjelp.

  8. Jeg har ennå ikke funnet infoen ang produsenter av skjermen. Beklager. Har ikke gitt opp :)

     

    Hittil har jeg gjort meg noen erfaringer med pc'en som jeg ikke er fornøyd med. Mulig denne går i retur om jeg ikke får fikset den hvite tåka på skjermen. Skal ta den med til butikken og se om de har noen tips.

     

    Andre ting som ikke er bra nok

     

    - skjermen er som et speil, plagsomt å surfe og spille med - ser ikke ut som denne er beregnet for dunkle rom, men fungerer ok ved dagslys.

    - touchpad er plassert til venstre for midten av skjermen, noe som gjør at fingeren stadig vekk havner borti scroll funksjonen. For å unngå dette må jeg skråstille maskinen på en unaturlig måte.

    - fire skarpe, blå lys på tastaturet/pc'en som er slitsomme å se på over tid.

    - museknappene er harde, men det kan man vel venne seg til, like mye som andre småting ved tastaturet og plassering/størrelse på taster.

     

     

    Jeg elsker tastaturfølelsen, akkurat passe motstand. Ingen knirking rundt om kring, maskinen føles veldig solid og bra bygd.

    Nummer på høyre side, i tillegg til under f tastene - et stort pluss.

     

    Det blir hvitfargen på skjermen som avgjør om denne går i retur. Jeg håper det er noen instillinger jeg kan endre, men har foreløbig ikke funnet dem.

  9. Usj, klarer ikke finne den infoen du søkte - jeg brukter søkeverktøyet på startmenyen og søker Enhetsbehandling, men monitor og ID er ikke nevt i listen, heller ikke i undermenyene i listen.

     

    Jeg er maks fornøyd med viftestøy, men sammenligningsgrunnlaget mitt er en gammel HP easynote som bråkte noe voldsomt.

    Den går ikke varm.

     

    Men alt er litt ukjent ennå, hvordan tastaturet er lagt opp- fks så er pil opp og ned vedlig høyt oppe, og jeg finner ikke helt enter, men istedetfor num lock hehehe - går seg fort til.

     

    Er du fornøyd med ditt kjøp?

  10. Da var maskinen i hende og jeg er stort sett fornøyd.

     

    Mener jeg har sett en tråd der noen nevnte et melkehvitt slør på skjermen, og det har jeg på min.

    Kan ikke si jeg liker det. Er slitsomt for øyet. <skal se om jeg finner den tråden.

    Har endret lysstyrke noe, og det hjelp litt. Men ikke nok. Bruker maskinen i stua, med dempet belysning. Har ikke vært et problem på andre maskiner.

×
×
  • Opprett ny...