Gå til innhold

DoubleIce

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DoubleIce

  1. Hei. Kjøpte en Acer 5720ZG fra elprice til en rimelig penge. Problemt er at når jeg starter den, står den på svart skjerm med en liten bindestrek som blinker øverst i venstre hjørne. Den står sånn i ihvertfall en time men da gadd jeg ikke vente lenger så jeg bare skrudde den av. Hva skal jeg gjøre? er det meningen at den står sånn? står ingenting i bruksanvisningen.......... help..!

  2. Hei og hopp. Har nå muntlig eksamen i samfunnsfag, trodde det ville gå greit, men den gang da.

     

    Har fått en oppgave jeg ikke skjønner hva er enn gang og håper noen er villig til å forklare for meg, jeg sliter egentlig bare med et begrep og det er : Økonomiske Styringsmekanismer.

     

    Kan noen forklare hva det er?

     

    Videre står det; Grei ut om tema ved å benytte stikkordene markedsøkonomi, planøkonomi og blandingsøkonomi.

     

    Kan noen hjelpe meg her?

     

    Takk DB

  3. og en liten ting jeg kom på til slutten: Taxi.

     

    Hvis dere er i polen og skal ta taxi tilbake til der dere bor. Ta da stygge taxiene (slitne, rustne etc) det er sykt mye billigere enn de dyre mercedes-taxiene. Et par venninner av meg endte med å betale rundt 50 zloty for en tur vi betalte 20 for.

     

    Og ta en tur innom gadet-store i krakow. ligger like ved den store plassen jeg ikke husker hva heter. Sykt mye kult der, alt fra snaps-sjakkbrett til elektro dingser man for støt av.

     

    Og hvis dere tar båten fra svergie til polen, selger de bare grovsnus og general der. Kjøp heller i sverige der utvalget er litt bedre. koster rundt 250 svenske for en stokk general portion på båten btw;)

     

    EDIT: mente bedre utvalg av snus ikke billigere;)

  4. til deg som spurte om at "er ikke selve vitsen å kødde på bussen"

    Jo, det er det. men tipper ti spenn på at du går lei av å kødde rundt på bussen når du har passert svenskegrensen På vei TIL polen. (snakker av erfaring)

     

    til alle som skal ha kniver: det funker faktisk fett å kjøpe av alle gateselgerene. ikke like bra kvalitet som den knivsjappen

     

    Sjelden at man blir skjekket

    Alle foreldrene kommer til å mase 24/7 om at alle bussene kommer til å bli skjekket, men det er bare pisspreik. vi kjørte rett gjennom tollen og alle landegrensene (sverige-polen polen-tyskland) så det er bare å ta det i bagasjen. Ikke stress med å finne det ultimate gjemmested.

     

    til alle ungdom med bankkort. hvis dere går på bar og blir spurt om legg, ikke gå slukøret hjem, vis frem dit norske bankkort(der det står at du er født i 92-93-94 etc). Gjorde dette de gangene jeg var ute, og de skjønte ikke bæret av hvor datoen sto..

    og gå på shady alkohol-steder å kjøp, de vil bare tjene zlotys...

  5. hvis man drar til Polen med Hvite Busser kommer det helt an på hvor lang reisen din er. Vi tok en 8 dagers tur i høstferien og møtte bare andre elever i Krakow. Går ann og ta 5 og 4 dagers tur også.

     

    Hvis dere får samme turguide som oss ler jeg. Hun prater KONSTANT om forskjellige ting, ikke nødvendigvis nazister, jøder og 2. verdenskrig men også om tyttebær i polen og sommerjobber og alt mulig piss du IKKE vil høre på når du er sliten, husker en gang jeg sovnet med ipoden min på, våknet da albumene var spilt ferdig (4 album ca 2 timer) og hun snakket om samme emne som var tyttebær.

     

    til slutt tips til bussreisen: Sitt nede ved et firemannsbord med tre gode venner, mye roligere og man slipper all mulig dritt som gjerne blir kastet oppe. vi Kræsjet også på vei inn i tyskland og da slapp vi bare med skrekken:)

     

    men til slutt må jeg si det er en konge tur du ikke vil være foruten, nyt den, og skal dere kjøpe drikke gå på de mest shady "polene" som er der, der selger de til hvem som helst:D

  6. fikk ikke lov til å ha mobil i klasserommet engang...

    men alle fikk data. men siden skolen har så få dataer måtte vi sitte to stk på en "dobbelpult" hvis dere skjønner.

    Og i midten av klasserommet måtte vi ha en "mat-øy" siden de mente det var så jævlig stor sjanse for at tastaturet ble ødelagt hvis det fikk noen smuler på seg....

  7. har du skrevet om forskjellene? og hva har du skrevet om fremtiden, bare det du antar vil skje? Eller hva som forskere har "spådd" vil skje? Kanskje du kan skrive om fattigdommen, fortid,nåtid,fremtien? eller klimaproblemene? eller om som jeg har sagt før, at forskjellen mellom fattig/rik har blitt større og vil bare bli større(mener) jeg.

  8. Takk Zapzza, de linkene var til stor hjelp! Har fått mange ideer nå!

     

    Men til selve teksten, jeg har tenkt til å sette det opp sånn. Hvert avsnitt i hoveddelen skal handle om litt om et spesefikt problem med henhold til klimaproblemer, og litt hva DU-personen kan hjelpe å løse dette. Er det også du har tenkt til? eller har du tenkt til å oppsumere alle løsningene tilslutten?

     

    DB

  9. Etter å ha lest gjennom heftet noen ganger, så er jeg fortsatt litt usikker.

    Siden jeg er så "orginal" tror jeg at jeg ender med å skrive en artikkel om klimaproblemer. Men har dere noen råd hvordan jeg kan knytte det opp til "Fremtiden i Mine hender"? Og tror dere sensor godtar det egentlig? siden jeg føler det sto litt lite i heftet, men føler at alle tenkter på klimaproblemer når man tenker på Fremtiden..rart

     

    DB

  10. Hei! Jeg har et lite problem med å åpne Works dokumenter i Office 2007. Har skjønt såpass mye at jeg må konvertere filen(har søkt litt rundt, men finner bare konverteren til office 2003). Så hvis noen kunne hjelpe meg hadde det vært supert! Og hvis ikke, takk for at du så på tråden uansett;)

     

    Mvh

    DoubleIce

  11. hei vi har fremmføring i morgen så dette haster!

     

    har laget en side med publisher 2007 og skal hoste den opp på home.no med smartftp som de anbefaler. men hvilke filer skal jeg egnetlig laste opp? kan ikke dette her veldig mye men alle andre lager piczo sider og da vi lager en side uten piczo.com etter adressen vil bli en veldig bra løft forteller den ene lærern vår.

     

    takk for allh jelp

  12. tja, vet egentlig ikke hva et intergrert Ipc-kort er. så blir vel litt vanskelig å finne ut av det. Holder på å laste ned noen filer jeg tror kan være de riktige, så kommer tilbake med en uppdate, takk for hjelper så lang uansett:D

     

    DB

     

    Update: laster ned nå en oppdatering av lyd driver så tror det kommer til å funke;) takk takk:)

  13. Hei!! Fikk en kompis til å reformatere pc'en( tror det var dette han gjorde, han innstalerte xp på nytt igjen og alt sånn) men da funket ikke lyden og kompisen var gått.

     

    Har dere noen råd på hvordan jeg skal få tilbake lyden?

    Har funnet ut at jeg har Asus P4C800-E som hovedkort, men kan ikke finne noe info om lydkortet. Skjønner såpass at jeg kanskje må oppgradere/oppdatere lydkortet, men vet ikke hvordan dette gjøres.

     

    DB

    -bare å spørre hvis dere må ha mer info, da jeg kan finne ut dette, tror jeg;)

  14. skal selv søke i år og har ikke fått noe info om ungdomsrett. nå bor jeg i Oslo, kanskje det er annerledes regler hvis du bor utenfor Oslo. Her er det hvis du søker Allmenn som førstevalg og ikke får en av skolene du søkte på, søker maskinen videre på allmennskoler helt til du får en snittet ditt passer til:)

  15. er under 18 og drikker, men ikke for å bli full men heller den grunnen at det blir morsomere og være sammen(ja vi har det morsomt uten drikke også;)

     

    har vel et ganske avslappet forhold til alkohol når det gjelder moren min, hun sier bare at det er greit og bryr seg ikke mer.. hun sa en gang at " greit at du er tøff, men ikke vær den tøffeste" noe jeg holder meg etter:)

     

    DB

×
×
  • Opprett ny...