Gå til innhold

wolfmann

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wolfmann

  1. De bør bare ikke føkke dette opp på lik linje med Back in action

     

    Full Control er et studio som fokuserer på tur baserte spill, og de har rekruttert Chris Camfield (Var med å lage JA serien) og har en del av JA mod communitien ombord.

    Faktisk er noen av de som chippet inn på kickstarteren gamle JA devs.

     

    Så håpet er stort, og de har allerede sagt at de skal basere JAF på JA 2 modellen, aka slår over til turn based når en møter fiender.

     

    BiA gikk jo på trynet når dev'ene deres begynte å uttale seg, der det kom ganske fort frem at de ikke hadde noen tro på JA systemet, men var kun ute etter navnet.

     

    • Liker 1
  2. Hired Guns, var ikke det navnet på ett rimelig RPG fra Amigaens høytid? Mener å huske man kunne spille 4 stykker samtidig.

     

    Juppe, det er det.

     

     

    Demoen er litt røff i kantene, med en del bugs ja.

     

    Men fra hva jeg har sett så ville den vært en ganske oki oppfølger til Jagged Alliance.

    Bedre enn Brigade E5 som var et makkverk... Med untak av våpen modifikasjoner og rå grafikk på selve våpenene heh.

     

    Fra selve demoen (håper å få tak i spillet) så er det en del ting jeg ville hatt bedre..

     

    -Kameraføringen for eksempel kunne latt en zoome inn bedre på merc'ene

     

    -Noe bedre grafikk på selve karakterene/våpen, siden det var vanskelig for eksempel å få med seg hvilke våpen de brukte. Noe som det gamle "Shadow Company" greide til og med heh.

     

    -Karakter kontroll kunne blitt litt mer streamlinet og "bedre" kontroll. For eksempel kunne det være litt hardt og se hvor en sendte MERC'ene siden landskapet er "grassy" og vilt.

     

    -Interfacen inne på selve mission'en kunne vært mere oversiktlig, med kanskje litt større ikoner og bedre "rollover" informasjon.

     

    -Bedre oversikt over terreng, siden kamerakontroll/Zoom kunne gjøre det vanskelig å se om du hadde en grei skuddlinje mot målet. Reiv av mange skudd som traff en liten bakke knoll, selv om jeg hadde "Line of fire".... Var mer som at Merc'en så toppen av finedens hjelm heh.

     

    -Språk. Når skal øst europeiske developere skaffe seg skikkelige tolker? GRAUTENGELSK! Må da vell finnes en eller annen "ex-kald krig" tolk som kan oversette til forståelig engelsk? Sånn som det var nå, føltes det som å spille en Koreagrinder MMO, der du skjønner bæra av hva som egentlig står der.

     

     

    Det positive var at det FØLTES som Jagged Alliance(selv om det ikke er det lengre heh), og at endelig så kunne du se hva merc'ene dine hadde på seg, om det var en bandana, stålhjelm eller kevlar.

    Oppdragene var ganske greie, og AI'en var ikke gærn den.. En sniper AI holdt seg på avstand og prøvde sitt beste med å snipe, mens de andre prøvde å bruke både terreng og sine våpen effektivt. (Blei nesten banka av en offiser med pistol.. Grauthuet plasserte seg sånn at han traff oss, men vi traff ikke helt så okay GRRRRRRR :p )

    Demoen hadde map travel og til og med "laptop" interfacen fra JA2... inkludert leiebyrå, våpenhandler og psykoprofil(lage deg selv). Til og med spørsmålene var samma som i JA2(for det meste, men oppdatert til nyere versjoner.

     

    Så alt i alt, leter nå etter å skaffe spillet, håper på en patch eller to og gleder meg som en unge til å føle "Jagged Alliance" mood'en komme over meg igjen.

  3. Ikke i nærheten til å være 3'de Generasjon engang.

     

    Du kan seile en båt? Til og med koreangrind spill har det

    Du kan bygge et hus? Til og med 1'st Generasjon har det

    Du kan uh...spille "joust" kortspill? Oi det var jo hyggelig da...

     

     

    Fint å se at 3de Generasjon betyr:

     

    1 kortspill for de som er lei av "Kill, loot, repeat" gameplay, mens hele resten av spillet faktisk er ganske enkelt: "Kill, loot, repeat" med masse flash og juletrelys for å skjule at egentlig er det ingenting nytt her.

     

    Oi, kanskje 3de generasjon betyr at du har 4 Menneskeraser, hver med 4 hårfrisyrer og 4 forskjellige barter. Så isteden for å ha masse valg på å lage en human, så har de avgrenset det, fordi de trengte 3 ekstra raser å velge mellom for å få riktig antall .Synes å huske at 2'de generasjons spill var smartere, og hadde 1 menneske rase, som hadde over 40 hårfrisyrer og 20 barter..plus bedre kontrol over sliderne som laget fjeset..

     

    Eller kanskje 3de generasjon betyr at en kan ha jumbo boobies som sagger på kjerringene? Siden DET er det eneste som jeg ikke har sett før... Boobiesize og boobie sagging.... Jupp, character generation har kule ting.

  4. I forhold til dette med utgiver/utvikler er det vel slik at Wings Simulations var et internt JoWooD-studio (som ble lagt ned da JoWooD fikk finansielle problemer, mer info her: http://gamer.no/nyhet//jowood_stenger_studioer/13222).

     

    Forholdet mellom utvikler og utgiver er forresten ofte mye mer komplisert enn man gjerne tror, og utgivere har vanligvis ganske mye de skulle ha sagt om spillinnholdet. Det er vanlig at utgiveren finansierer store deler av spillutviklingen, og de slenger selvfølgelig ikke store summer inn i et prosjekt uten at de prøver å sikre seg at resultatet blir slik de ønsker.

    7629861[/snapback]

     

    Og eneste grunnen til at Jowoods hadde Wingssimulations var på grunn av at Psygnosis(enda en publisher) gikk konkurs. Wingssimulations endte opp på bar bakke etter at de ikke fikk meget inntekt av sine spill, og måtte "selge" seg til Jowood.

     

    Synd egentlig. Wingssimulations kunne vært nummer 1 på WW2 simulatorer(bakkestyrker, ikke fly).

  5. som utvikler har de en viss kontroll over innholdet.

    7628285[/snapback]

     

    Igjen, de har ikke laget spillet. De er ikke utvikler. De er utgiver. Kontrollen de har, gjør de opp med utviklerne. De kan ikke bestemme mye av innholdet, men mer om når spillet skal komme ut, hvor mye penger disse folkene skal få for å lage spillet, etc.

    7628573[/snapback]

     

    Og derfor burde du ha mistet all tillit til Jowood. Jowood er mektig gniene og tvinger ut titler lenge før de er klare. Developerne i dag er desverre styrt av kapitalen, som kommer fra publisherne, som er styrt av pengemenn som tro Pacman er bra :p

  6. Ser rått ut grafisk sett.

     

    Men, tror ikke det er spillet til å gjenopplive WW2 sjangeren.

     

    for det så tror jeg det trengs en mer "Operation Flashpoint" type spill, Der krigen foregår i "Europa/Afrika/Asia/etc" isteden for små kart.

     

    Der tyskland kan vinne krigen, Italienerne kanskje ikke blei med på tyskerne sin side. Der du er en soldat/offiser, og din slagmark hjelper til med å styre krigens dynamiske gang.

     

    Et heidundrandes STORT WW2 spill, og ikke sånne små "cinematic" spill kloner som vi har sett de siste 10 åra.

  7. Colonization ligger permanent på maskina mi.

     

    I tillegg ligger Fallout CD'ene klar i hylla, sammen med en egen brent CD med X-Wing, X-Wing vs TIE Fighter og TIE Fighter. Også X-Com (alle i serien) ligger i den hylla.

     

    Desverre avgikk min Amiga 500 med døden for 2 år siden, og jeg har enda ikke hatt hjerte til å legge bort Elite II eller "Pool of Radience"(Må ikke misforstås med den crappy tingen som kom for et par år siden).

     

    Og bare for å ha sagt det..Red Alert 2? Quake III? gamle? Pokker da, prøver dere å få meg til å føles gammel ut eller? :p

  8. Folkens, ikke gå inn i en diskusjon med dragonhunter og forvent skikkelige svar og argumenter. Ta en titt på det forrige monsteret av en tråd så vil dere se at diskusjonsteknikken hans er like elegant som en murstein.

     

     

    Jeg leser opp til flere ganger i denne tråden (og hundre og atten millioner ganger i den forrige tråden, minst.) at ulovlig nedlasting forsvares med at spillselskapene lager CRAP, derfor ønsker ikke folk å betale for spillene de spiller. Vent. Hva sa du? Hvorfor de spiller spill de ikke liker? Godt spørsmål. Jeg vil gjerne føre spørsmålet videre. Hvorfor spiller dere spill som er CRAP? Kan det være at dere overdriver en smule når dere sier CRAP, og dere faktisk har det MORRO med spillene? Jeg er selv oppgitt over bugs i gothic 3, men allikevel er det en av de morsomste spillene jeg har spilt. Selv om jeg får en haug med bugs med på kjøpet så mener jeg at den morsomme opplevelsen jeg får når jeg spiller gothic 3 er verdt pengene og vel så det.

     

    Jeg skal være fryktelig bastant og påståelig nå, si meg gjerne i mot om du vil.. Jeg mener og tror at de ALLER, ALLER fleste som laster ned spill ulovlig STORKOSER seg i MANGE MANGE timer med spillene de laster ned. De storkoser seg med andre mennerskes åndsverk, eiendom og levebrød, uten å betale for det. Burde ikke denne moroa koste noe?

     

    Eller er det jeg som tar fullstendig feil her, og at alle ulovlig nedlastede spill smaker som de stjålne pepperkakene til bakermester harepus? Hvis det er tilfelle, hvorfor er det så populært?

    7622843[/snapback]

     

    Gothic 3 varte 2 timer hos meg..Da var det over og ut, hasta la vista. Hvorfor? Fordi spillet i den standen det var ikke var underholdende nok til å forsvare plassen det opptok på harddisken.

     

    Never Winter Nights 2 however...Var løp og kjøp det sekundet det kom ut her i Norge, selv om jeg hadde hatt spillet på harddisken en stund. Hvorfor? Kvalitet og underholdning. Et spill som gir valuta for pengene.

     

    Jeg er ferdig med tiden da jeg kjøper spill basert på reviews og hype. :p

  9. Eneste(ja nesten da) som bekymrer meg er at SS engine'n hadde veldig små kart..Og verden var..ja..lite dynamist.

     

    Kanke ha Jagged Alliance om en ikke har plass till en middels landsby og litt jungel. Kan heller ikke ha Jagged alliance om en har ca 10 kart(SS stil) og dats it, uten en stor verden å bevege seg i med masse stuff.

     

     

    Håper at de tar en kikk på E5 mens de lager JA3...Våpenmodifiseringa der var bare helt kongelig, til og med AG'n så ut som en AG der jo :D

  10. Han siktet til det at du sa den beste Star Wars-filmen ikke var regissert av George Lucas.

     

    Empire Strikes Back og Return of the Jedi er ikke regissert av George Lucas. De er riktig nok produsert og skrevet han, men ikke regissert. Ikke at det er noe nytt.

    7619439[/snapback]

     

    :p

     

    produsert og skrevet er stor forskjell fra å regisere.. Det ser vi i de "nye" trilogiene :D

    Han skulle holdt seg til å skrive og produsere

  11. Den beste Star Wars filmen ble ikke reggisert av George Lucas...Tenk på det.  ;)

     

    As for KOTOR 3, håper jeg at de ikke gjør hva de gjorde med KOTOR 2...

     

    Fullfør for guds skyld spillet! Ikke kutte ut mesteparten av historien som leder mot slutten, ikke kutte ut nesten hele føkkings historien hvis du spiller darkside. Er faktisk veldig morro å sjekke filene som medfølger spillet...Er en hel planet der som ikke blei brukt fordi de ikke fikk lov til å fullføre spillet.

     

    Men men, det er slikt den nye sjefen for Lucas Arts liker det..Jim Ward vil ha alt fort og gæli, Star Wars selger jo likevel.

    7616805[/snapback]

     

    :ohmy: Det visste jeg ikke. Fortell mer!

    7617873[/snapback]

     

    Vel, her er en start: Missing dialogues

     

    Følg noen linker der, og du kan finne ut litt av hvert...

  12. Hvorfor jeg laster ned spill:

     

    Spill er for dyre i salg. Da jeg testet Panzer Elite for Wingssimulations sammen med Teut Weidemann*, fikk jeg vite at de(de som lagde spillet) tjente kanskje en 5'er per solgte boks. Resten av inntekten stakk publishern og butikkjedene av med. Panzer Elite ble solgt her i Norge(Når Psygnosis endelig fikk ut fingern og lanserte spillet utenfor tyskland) for 500kr.

     

    Ikke nok med det, men Psygnios tvang wingssimulation(Teut) til å release spillet alt for tidlig, slik at det hadde mange bugs og manglet en del ting.

    Dette førte til dårlig salg, derav bare noen peanøtter tilfallt Wingssimulations, og de endte opp med at Psygnosis gikk konkurs og Wingssimulations solgte ut til Jowood*2...

     

    Dette var på slutten av nitti tallet, og siden den gang, har det bare blitt værre og værre.

     

    Ingen spill slippes på markedet "ferdig" i dag. Spill markedet styres av en gjeng med økonomer som kunn tror på kortsiktig investeringer, kun tror at spillere er 14 år gamle gutter med colabriller og nerdefakter. For å si det kort: Spillmarkedet er styrt av "non gamers".

     

    Skal jeg da betale 500kr? For å få uferdige spill, der mye av innholdet mangler, og jeg trenger jumbopatcher bare for at ting skal funke?

     

    Nei, Da laster jeg ned spill, og hvis jeg er fornøyd, med kvalitet og underholdning...Da kjøper jeg spillet.

     

    Men jaggu er spillhylla mi ikke blitt fyllt opp mye siste årene...Ekke noe kvalitet å fylle den med.

     

     

    * Teut Weidemann, er en gammel traver i spillutvikling. Han var sjef for developement hos Rainbow Arts og Softgold, 2 av de store Amige developerne i Europa. Han sto bak "Conqueror" til Amiga 500, som var det først 3d stridsvognspillet. Også X-out, R-Type og Kataris(titler oss gamle veteraner har kjære).

     

    *2 Jowood er enda værre enn Psygnosis, og kan kanskje sies å være Europas svar på EA. Ingen spill utgitt av Jowood siden 2000 har vært 100% i stand til å spilles "out of the box". Nesten alle deres spill trenger en 2-3 jumbopatcher før de funker og har alt som de skal ha. Skal du ha kvalitet, ikke kjøp spill utgitt av Jowood.

  13. Den beste Star Wars filmen ble ikke reggisert av George Lucas...Tenk på det. ;)

     

    As for KOTOR 3, håper jeg at de ikke gjør hva de gjorde med KOTOR 2...

     

    Fullfør for guds skyld spillet! Ikke kutte ut mesteparten av historien som leder mot slutten, ikke kutte ut nesten hele føkkings historien hvis du spiller darkside. Er faktisk veldig morro å sjekke filene som medfølger spillet...Er en hel planet der som ikke blei brukt fordi de ikke fikk lov til å fullføre spillet.

     

    Men men, det er slikt den nye sjefen for Lucas Arts liker det..Jim Ward vil ha alt fort og gæli, Star Wars selger jo likevel.

  14. NGE = Stormtrooper RP guild på over 100 troopere + ca 50 unguildet fans/supportere borte vekk. Kun 2 av trooperne blei igjen i spillet etter å ha prøvd NGE. 1 av dem blei fordi kjæresten hans hardnakket fortsatte som entertainer heh.

     

    Jeg brukte å spille på de amerikanske serverne, og jeg opplevde aldri at de var døde "europeisk tid"...Men etter NGE, var de til og med døde amerikansk tid. Med unntak av Mos Eisley som har noen AFK'ere og noobies(alts av veteraner som prøver å finne en server med folk på) og Restuss som har et titalls PvP fanatics(brukte å være hundrevis av dem som sloss over alt..Nå greier dem baresåvidt å samle 20-30 stykker i et lite område) så er det dødt.

     

    Før de gjorde om rutinene med launchpad'en(for å gjemme antall spillere), kunne en ved å decode launchpad data'en finne ut at SWG på en fredag "primetime US" hadde ca 1500-2000 spillere spredt over 25 servere. Normalen er primetime = 10-20% av betalende spillere online. Do the math.

     

    John Smedley (President SOE) har uttalt i mail at han ønsket at det aldri var gjort.

    Visepresidenten i SOE i en "game developer konferanse" utalte "Ikke gjør samme feil som oss".

    ChrisCao sa at kun 20% av spillerne brukte SWG's forum. Unike brukere den måneden var i underkant av 2500...Og noen av dem var dobbeltlistet. do the math.

     

    Kanskje du liker NGE, men det er jo mulig at du er en av veldig få av SWG's spillere som gjør det.

×
×
  • Opprett ny...