Gå til innhold

MittParadoX

Medlemmer
  • Innlegg

    441
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MittParadoX

  1. hm. ja det er nok kanskje litt mere arbeid en jeg trudde :D

    jeg tenkte jeg kunne ha noe simpelt som jeg bare kunne kjøre fra pc'n og linke til i browseren ala C:/startside/index.html men det går kanskje ikke når det skal være rss og twitter og sånt.

     

    får vel ta en titt på noen dreamweaver tutorials.

     

    og får være optimist og håpe på at det er noen som kjeder seg og har lyst på en utfordring imens :p

  2. Er det noen snille sjeler der ute som kan hjelpe meg med og lage en startside?

     

    jeg har prøvd en stund og finne en startside som har alt jeg vil ha, men finner ikke noen jeg liker. nærmeste jeg kommer er www.netvibes.com men ikke fornøyd med designet :D

     

    har prøvd og lage en sjøl men er veldig basic når det kommer til HTML og sånt. har også prøvd dreamweaver, men litt slow i hode der og^^

     

    såå, da spør jeg her :D

     

    dette er noe av det jeg prøver og oppnå: post-107371-0-31588500-1341918742_thumb.png

    trenger ikke være noe avanserte greier. en mappe med index fil og det som trengs som jeg kan kjøre fra desktoppen holder fint. bilder og alt lager jeg sjøl.

  3. Jeg satt i går faktisk og tenkte på første gang jeg så en horde. når jeg levlet min første karakter, etter og ha tatt questene i "hogger" området begynte jeg og vandre nedover mot westfall. når jeg gikk over brua der kom det plutselig et troll ridenes på en dinosaur (raptor) og stoppet rett foran meg. jeg skjønte ikke en dritt! jeg blei ståans der stiv som en pinne. navnet hans var i rødt samme som mobs og når jeg tok musa over så fikk jeg attack ikon. jeg blei seriøst nervøs IRL! jeg hadde aldri sett en horde før, kun hørt om de. kunne det være en horde? jeg husker det var mye rart som gikk igjennom hue mitt da. etter 5-10min (som det føltes som var vel egentlig bare 15-20sec :D ) gjorde han en /cheer emote og reiste videre. seinere på dagen etter og ha snakket med noen kompiser skjønte jeg at det var en horde som var der.

     

    sånne minner har jeg mye av etter og ha spilt wow. det har kanskje mye med at wow var det første MMO jeg spilte og ble på en måte introdusert til en helt ny verden. men jeg angrer ikke et sekund på at jeg har spilt wow. minner som dette og første gang jeg hørt om deadmines, meg og broren min sto utta for utgangen av deadmines hvor det var en "instance" vi kunne ikke komme inn der for vi var ikke høyt nok lvl. første gang jeg så Ragnaros, første gang en rogue stjal pengene mine! En rogue utfordret meg til duel og mens jeg sloss med han så jeg plutselig i chatten: "*Navn* just pickpocket You for 2g24s" rett etter kampen kikket jeg i baggen min for og se hvor mye penger jeg hadde igjen. jeg sa aldri noe og det tok vel flere uker før jeg fant ut om /emote og innså at de var de som bare lurte meg :D

     

    A trip down memory lane <3

  4. har du prøvd og logge på BETAen? jeg fikk noe lignende akkurat nå når jeg prøvde og logge på beta.

     

    Due to suspicious activity, the Battle.net account [email protected] has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:

     

    Step 1: Secure Your Computer

    In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.

     

    Step 2: Secure Your E-mail Account

    After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.

    Step 3: Choose a New Password

    You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:

     

    https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

    *Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.

    If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support at http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.

    Sincerely,

    The Battle.net Account Team

    Online Privacy Policy

  5. Seriøst? Enda en tråd om hvor forferdelig WoW har blitt? Er det så vanskelig å bare slutte, og ikke gidde å bry andre med egne negative tanker?

     

    Hvis jeg ikke liker bilen jeg kjører rundt i, så selger jeg den og finner noe annet. Jeg beholder den ikke på trass, og mot min vilje.

     

    For det meste så var det veldig tl;dr, da det meste var relativt usakelig.

     

    eneste som er negativ her er vel deg. må vel gå an og mimre litt.

  6. Det trådstarter spør om er vel hvordan han kan ha WoW (ingame bildet) på den ene skjermen, så ha andre ting som map osv på skjerm #2, noe som jeg tror ikke vil fungere.

     

    Du kan spille WoW over 2 skjermer, men da blir karakteren din i midten av begge skjermene, noe som ikke gir et veldig bra resultat.

    jo det går. og det er det jeg prøver og få til. når jeg har fått det til kan jeg bruke script for og tilpasse bildet til en skjerm og ha sort bakgrunn på den andre.

     

    bare for og vise:

    /script WorldFrame:ClearAllPoints(); WorldFrame:SetWidth(960); WorldFrame:SetHeight(736); WorldFrame:SetPoint("CENTER", 0, 32);

    så ser det sånn ut på en monitor med 1680x1050

    wowscrnshot030812231532.jpg

     

     

    Problemet er hvordan jeg får strekt wow over 2 skjermer. resten ordner jeg :p

  7. Noen som vet hvordan jeg kan få wow strekt over 2 monitorer når jeg har 3.

    Jeg vil ha wow på monitor 1 og 2 og ved og bruke viewport tilpasse wow til monitor 1 sånn at jeg kan ha map, chat osv på monitor 2.

    noe ala dette: post-107371-0-57179600-1330426930_thumb.png

     

    Jeg har Ati HD 6870 og HD 4850 kort. dette skulle ve la seg gjøre?

    og for og bruke eyefinity må begge kortene støtte det regner jeg med? :D

×
×
  • Opprett ny...