Gå til innhold

ferrek

Medlemmer
  • Innlegg

    588
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ferrek

  1. Kan skrive under på omtalen brettet får. Jeg bruker mitt i jobbsammenheng mest som "møte-maskin", med penn og tastatur.

    Men jeg må innrømme at det brukes mest privat til filmtitting og slikt.

     

    Fantastisk skjerm!

     

    Fungerer nettbrettet godt til nettopp notater med pennen, som en notatbok? Skjermen registrerer ikke håndbaken som hviler på skjermen? Kan eksempelvis OneNote brukes til notater med penn? 

  2. @ferrek Det er et par halvskjulte funksjoner i Android-spotify.

     

    Bla *oppover* når du har kommet inn i spillelisten din. Over den albumgrafikkkollasjen kan du søke internt i spillelisten - eller, til høyre for den, trykke frem en valgmeny som lar deg ha ulike listesorteringer.

     

    Det er bare synd at det ikke blir med til bilskjermen via Android Auto :)

     

    Så ikke mulig på iPhone? Som testen gir uttrykk for. :)

  3. Hei

     

    Jeg har skjønt at navigasjonsdelen på blant annet Lumia skal være god med mulighet for å laste ned kart offline. På Microsofts sider finner jeg ikke så mye informasjon så tillater meg å spørre her:

     

    * Får man lastet ned kart for USA på forhånd uten kostnader? Tenker spesielt på vestkysten da vi skal dit på bilferie. 

     

    * Vil man da få fullverdig navigasjon i offline-modus? 

     

    * Er det tilsvarende muligheter på Android? Noen programmer man kan kjøpe med fullverdige offlinekart? 

     

    * Noen større ulemper med å benytte en Lumia-telefon til navigering sammenlignet med en dedikert bil-GPS? Se bort fra prisforskjellen.

     

    På forhånd takk for svar. 

  4. Jeg skal bytte ut min iPhone 6 i en Androidtelefon. Kan noen fortelle meg om jeg misser noen viktige poeng ved å velge A7 fremfor S6? Jeg klarer meg uten trådløs lading og fingeravtrykksensor, om det er største forskjellen ser jeg ikke helt at S6 er verdt merprisen på 1800,- som den er på seriøse nettbutikker? Opplys meg gjerne om S6 er et bedre valg på noen andre områder. Jeg surfer mye, ringer mye, sender en del eposter og veldig lite spilling.

  5. Hei

     

    I jobbsammenheng skal jeg gjennomføre mange webinarer der det hovedsakelig er skjermdeling og tale som vil skje. I den forbindelse trenger jeg noe med klar lyd og god mikrofon. Finnes det ørepropper med mikrofon som gjør denne jobben godt? Eller er det headset/øreklokker med mikrofon som går forpver som er tingen? Om noen har erfaringer med begge deler setter jeg pris på erfaringer. Link gjerne til noe som gjør denne jobben bra. Prisen kommer i andre rekke, det må først og fremst fylle behovet.

  6. Takk for svar, det gir litt mer mening. Jeg har ikke mange tredjepartsapper, men det jeg har synkroniseres kontinuerlig og det er lite her jeg vil deaktivere. Jeg kan dog prøve om det er noen forskjell. Tenkte å vente til det kommer noe kult å bytte telefon, men om eksempelvis en Z3 er betraktelig kjappere er det et alternativ.

     

    @zanta: Jeg har ikke minnekort, kun internminne.

  7. Min telefon (Samsung S5) er kryptert på grunn av jobbepost og kalender. Etter dette har den blitt merkbart tregere i det meste, spesielt når man skal vekke telefonen fra sort skjerm og tidvis heng opplever jeg også. Må jeg bare finne meg i dette? En kompis som er god på data og programmering fortalte meg at dette vil man merke uansett maskinvare på en mobiltelefon, men er det virkelig sånn?

     

    Kan en telefon med mer RAM motvirke dette? S5 har 2GB RAM, andre telefoner med Android har 3. Noen som har kryptert telefon som har WP eller iOS som OS og ikke merket forskjell før og etter kryptering?

  8. Slai: M8 har vel noe dårligere batterikapasitet enn S5, det sammen med manglende vanntetthet er eneste hinder. Spesielt sistnevnte ifbm trening, men jeg kan jo bruke S5 som treningstelefon.

     

    Er litt lei Android og sugen på å prøve Windows når de kommer med oppdatert OS, kan være et alternativ å drøye og se hva som kommer derfra.

     

    Note 4 blir for stor for bulselommene mine, har ikke alltid jakkelommer tilgjengelig.

    • Liker 1
  9. Hei

     

    Som overskriften sier er dette en egenskap min nye telefon må ha. Det må altså være en god innebygget høytaller for å høre de i andre enden godt, og god mikrofon. Koble til ekstern høytaller er ikke et alternativ, jeg må ha muligheten til å være klar for konferanse uansett hvor jeg er og ofte er vi flere som hører på.

     

    Krav ellers: God på Exchange og litt størrelse på skjerm <4,7". OS legger jeg ingen føringer på.

    Kan kanskje være lurt å vente til Windows 10 kommer? Pris er ikke relevant.

     

    På forhånd takk for svar.

  10. Takk for gode svar fra begge to! Tenker jeg avventer til mobilmessen i Barcelona er over jeg til å se hva som dukker opp der. Blackberry hadde vært supert hadde det ikke vært for de sære abonnementene.

     

    iPhone ønsker jeg ikke uansett, blir for liten skjerm om jeg skal ha ren touch.

     

    Lg Nexus, får den oppdateringer like "kjapt" som Galaxy Nexus? Jeg ventet så lenge på 4.1 at jeg kvittet meg med telefonen før den var tilgjengelig, enda den hadde vært lansert i lang tid allerede da. Den kan faktisk være et alternativ.

     

    Jeg krysser fingrene for at noen har vett til å lansere en telefon med fysisk qwerty-tastatur sammen med en god skjerm, enten i "Blackberry"-format, slide eller som på Nokia E7. Tviler på at mine bønner blir hørt, men det gjenstår å se. :)

  11. Har hatt Galaxy SII, Galaxy Nexus og nå sist One X og er nå relativt lei Android. Det har kommet lite nytt, Note II blir for stor, og mindre Android-telefoner er skrøpelige hardwaremessig.

     

    Mine krav:

    GOD samtalekvalitet.

    Full Spotify-støtte (der ryker vel WP8?)

    Blåtannstreaming av musikk (men dette skal vel godt gjøres og ikke få dette idag)

    Kurant kamera

    App som lar meg streame de norske radiokanalene via internett

    God epost-klient

    Touch eller taster er jeg litt likegyldig til nå, jeg har fått iPad av jobben, så surfing blir det lite av. Dessverre er det vel lite gode telefoner som ikke er ren touch.

    Minimum 8 GB lagringsminne.

     

    Pris er ikke noe vi tar hensyn til i første omgang.

     

    Fasit her kan være Nokia E6-00, men denne er det få som selger og den er lite fresh vel? Blackberry kunne absolutt vært noe, men jeg har Telenor og en telefon uten mobildata og MMS gidder jeg ikke i 2013.

     

    Her er det bare å pøse på med forslag! :)

     

    På forhånd takk.

×
×
  • Opprett ny...