Gå til innhold

Bad Boy

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bad Boy

  1. Hvis det er en av de tynneste modellene til Casio, så er jeg redd at kvaliteten på objektivet ikke holder mål. De er konstruert med noe Casio kaller keramiske linseelementer, og de gir rett og slett gjennomgående uskarpe bilder.

    I tillegg kommer også det med megapixelracet som Afseth skriver om. Det er rett og slett umulig å skape en sensor med så mange megapixler, som også gir lite støy. Når i tillegg den lille optikken i et slik kamera knapt nok holder til samme oppløsning som 4mp, blir det bare en ren reklamejippo for å tiltrekke seg teknisk uerfarne kunder, som utgjør den største delen av markedet. Dere som ikke er erfarne fra før, er lure når dere først spør erfarner brukere her på forumet om råd, før dere går på limpinnen og blir lurt av den falske reklamejippoen.

    8993471[/snapback]

    takke for tilbake meldinga,saken er da klar eg kommer IKKJE til å kjøpe det :)

    reklamens makt kan vere stor av og til :blush:

  2. Hvis du velger dette kameraet på grunn av 12 megapiksler, vil jeg anbefale deg å se andre steder. Disse megapikslene vil IKKE gi deg noen fordel fremfor kamera med f.eks 6-8 megapiksler... faktisk kan det være en ulempe.

     

    Hva er dine krav til et kamera?

    8983644[/snapback]

    nå er mitt krav at det skal vere lite og ha dei manule muligheter som et større kamera har, og ikkje minst pris,det var det som vekka min inntresse for dette kamera +12.1 mp hjalp også på og det hadde stor skjerm heile 2.8 t

     

    ulempe med mye piksla?må spørre:)

    trudde dess meir jo betre

  3. eg har eit 7600gt kort med dvi på skjermen

    funka kjempe flott

     

    men fekk problem med bf2 for spille stod innstilt på 85hz

    fekk den ned til 60 så nå kjøre eg bf2 1600*1200 på bf2

    dette e vakkert:)

     

    nå funka det kjempe flott dette e ein kjempe skjerm til ein bra pris:)

     

     

    Det er en kjent bug at bf2 kan hoppe til desktop etter splash-screen dersom man endrer mye på oppdateringsfrekvenser/oppløsninger.

    Du kan endre "Video.con" (som ligger i mine dokumenter - Battlefield 2 - profiles - default) til det som passer deg. Kan være du må endre "global.con" også, for å velge en annen bruker.

     

    takk til han som kom med dette tipse:)

  4. hei

    eg har eit problem med nettverk

    signal ut fra marskina mi e bra

    men når eg skal laste ned noke fra andre marskine da går det fryktleg trekt,eg har bytta kort sjekka serveren,eg har ikkje lang kabel.Så kan noen hjelpe meg???

×
×
  • Opprett ny...