Gå til innhold

pc_racing12

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pc_racing12

  1. Hei!

    Vurderer denne som ny jobbtlf og lurer på om mange har spesielle problem med den? Sett litt i tråden med div småting, men har noen problem med unormalt dårlig batteritid? dårlig samtalekvalitet, trådløst eller mobildekning som detter ut i hytt og pine?

    Valget står mellom denne og Z2, men i tråden om den er det mykje feil med telefonene....

  2. Sitter og vurderer Z2 sjøl som jobbtlf, men ser det er mange som har problem med mobilen? gap problemet og dei som har problemer med lydkvalitet over samtale skremmer meg da eg snakker veldig mykje i tlf i forbindelse med jobb! Er det mange her med problemet, evt fått fiksa det?

    Valget står mellom Z2 og Note 3, har nokon av dere testa note 3en også og kan gi meg ein sammenligning plusser og minus? (Ikkje ta med størrelsen på Note 3 som eit argument da eg er komfortabel med den!)

    Bruker pr. idag Note 2!

  3. Eg bygde meg nyligt ny PC som eg brukte 7K på, uten oprativsystem eller kabinett på. PCen min vil dra utrulig mykje bedre enn den PCen der til 8K uten kabinett.

    Først. gaming så er det Intel som gjelder vist. Eg har Intel Core 2 Duo E6420(valgte den fordi eg sparte 400,- på å klokke den opp til E6600 sjøl, elles er den heilt lik som E6600)

    Har eit Asus P5N-E SLI, nForce-650i SLI som ALLE anbefalte meg for det var så bra. Eg ville vurdert det kortet der vs. det du fann der.

    2GB RAM i PC-6400 Corsair. Dessa leser mykje fortare enn dei du har såtte opp.

    Eit PCI-E Nvidia Geforce 8600GT Dx10(GPU har eg minst peiling på men eg trur detta er litt bedre enn det du valgte, fekk ikkje noko info om kortet ditt)

    320GB HDD med S-ATA, DVD multi lesar med S-ATA og Hiper 530W PSU.

    Så vidt eg veit så er oppsettet mitt noko bedre enn det du fann der til 1K meir uten kabinett.

     

    Så det eg vil fram til med å brette ut alt faen om nye PCen min er at eg har kjøpt eit bedre oppsett billigare enn det du vurderer :dontgetit:

  4. Skal opprette et trådløst nett i et bygg med fire 2 etg. fløyer formet som et kors med like lange fløyer.  Ønsker primært bare et aksesspunkt med bridge ut til alle fløyer. Fløyene  er ca 60 m lange og består av noen murvegger/trevegger.  Forutsetning er at du skal kunne bevege deg i bygget uten å miste forbindelsen til nettet. I tillegg ønskes muligheten til tilkobling av printer i vær fløy. Kom med forslag til ustyr/løsning.  :hmm:

    6770589[/snapback]

     

    kjøp nokon routere som holder deg på nett i langa avstander, ein kraftig router rett og slett :thumbup:

  5. heisann,

    eg trenger hjlp med kjøp av deler.

    eg skal ha det beste som går ann å få for 2500,- ikkje så mykje men eg har ikkje så mykje penger :(

    eg trenger:

    Prossesor,minne(512mb holder foreløbi)harddisk(minst 40GB)hovudkort som allt passer i og som går ann å oppgradere minne til minst 4GB;) og strømforsyning.

    har resten av delene fra ein gammel pc som eg skal bruke.

    PC-en skal brukset til litt spill(ikkje så ofte eller mykje) chatting MSN for det meste og mykje musikk:D

    PS. er det noko opprativ system som er å anbefale for ein billig penge?

    takker for alle forslag :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...