Gå til innhold

henxp

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henxp

  1. http:\\192.168.1.1

     

    det er mest sannsynlig rutern din, hvis ikke kan du finne den i CMD, skriv "ipconfig" og finn din default gateway. Logg inn med passord og /eller brukernavn og se om du finner Port Forwarding ettellerannet sted der, forward port nummer 7200 (etc..) se om det er en checkbox eller noe lignende som du kan krysse av i for aa "Enable" mulig at den spor om IP'en din, da er det den som kommer under "IP address" i command prompten din (under ipconfig kommandoen i dette tilfellet)

     

    anbefaler gnutella clients forresten det er ett veldig godt nettverk og laste ned helt ekstremt lovlige filer paa, vi vil jo selvsagt ikke bryte copyright loven :tease:

  2. Hva betaler du de som setter den opp ?

     

    selv ville jeg anbefalt deg aa vente, ATI skal vistnok holde paa med og lage SLI klare 512 kort, IBM har en 6.0 GhZ prototyp processor (Pentium arbeider for aa komme dit de og) HD-DVD og bluray discer kommer snart og Nano chips er i vente (anslatt processorhastighet i 2010 med Nano tech er rundt 58+ GhZ...)

     

    har akkurat kjopt meg ny pc... alle sparepengene mine... :S

  3. bare aa lage ett nettintercept program sjekke packetflow mot avg. av resten av spillerne, isolere ip'en og hente pcen hans, kaste den ut av vinduet og le! ;) ok, jeg vet at du maa kjore ett program per server og du kan legge paa litt lagg, men naar du spiller om penger er det vel ikke saa mye ?

×
×
  • Opprett ny...