Gå til innhold

Bibben

Medlemmer
  • Innlegg

    120
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bibben

  1. Når det gjelder Touch Dual er jeg usikker... Den er ikke fullgod på noe, men så har den alt jeg trenger...

     

    Jeg er veldig i stuss på hva jeg skal velge...

     

    Nja....jeg har selv forsøkt å bruke Touch Dual nå i ca 3 måneder. Som jobbtelefon. Ja, telefonen har en rekke gode funksjoner, men mitt personlige inntrykk er at det blir litt for mange halvgode løsninger og at telefonen rett og slett fremstår som kronglete og en smule upraktisk i daglig bruk. Så nå har jeg nylig startet opp min gamle N70 igjen....... :blush:

  2. Hører hele tiden av venner og bekjente "Jeg vil ikke ha LG. Det er bare noe dritt som er kommet fra Asia..."

     

    Personer som sier sånt har antagelig ikke fulgt med overhodet. Dessuten blir jo de aller fleste av våre mobiler produsert i ett eller annet asiatisk land. Du finner de samme idiotene når det gjelder biler hvor noen fremdeles hardnakket påstår at franske biler er noe dritt. De har vel ikke fått med seg noe av det som har skjedd de siste 20 årene...... :cool:

  3. Forøvrig er private samtaler på jobbmobil skattepliktig? det er heller ikke lov å ha jobbmobilen påslått etter arbeidstid om man skal følge de tullete lovene...

     

     

    Disse "tullete lovene" skulle jeg likt å sett! :!:

     

    Nei, regelen er at man skatter av kr. 4000,- hvis man har en fri teletjeneste, kr. 6000,- hvis man har to eller flere. Enkelt og greit. De første kr. 1000,- er forøvrig ikke gjenstand for beskatning.

     

    At noen bedrifter pålegger ansatte å legge igjen mobil på jobb etter arbeidstid er kun for å omgås beskatning.

  4. Pøsj. Det er stadig nye trender. SE har hatt stor appell til yngre pga alle sine Walkman-modeller. Nokia tar opp denne konkuransen med sine nye musikktelefoner i 5-serien.

     

    På den annen side: Det er ikke lenge siden man kunne lese mange innlegg her inne hvor LG ble omtalt som "plastikk", "juggel" og "jallatelefoner". Av en eller annen grunn har disse kommentarene etterhvert stilnet av......... :whistle:

  5. viste ikke at de hadde mobiler en gang :p

     

    Ikke så rart kanskje. I Norge skulle man tro at alt dreide seg om Nokia og Sony Ericsson. Ok - Samsung og LG har klart å gjøre seg synlige da, men det eneste saliggjørende er liksom Nokia og SE. Men det finnes mange flere og spennende mobilprodusenter. F.eks. Toshiba, Casio, Pantech, BenQ, Sagem, CECT m.fl.

     

    En av mine første mobiltelefoner var Mitsubishi. Og vi skal vel ikke altfor mange år tilbake for å se at vi hadde merker som Philips, Alcatel og Panasonic bl.a.

  6. Fatter ikke at folk vil ha touch-screen :no: Hver sin smak.

     

     

    ikke jeg heller. Hadde en pda med touch skjerm og det var noe herk.

    Vel, hvis man har fulgt med noenlunde så ville man ha forstått at det er en ny generasjon trykkfølsomme skjermer. Jeg har selv testet ut LG KU990 og ble mektig imponert. Disse skjermene kan ikke sammenlignes med de som vi så på bl.a. PDA'er noen få år tilbake.

×
×
  • Opprett ny...