Gå til innhold

Bherserk

Medlemmer
  • Innlegg

    562
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bherserk

  1. Alle USB-headsets funker, da USB-lyd er en greit definert standard. Det må ikke stå PS3 i produktbeskrivelsen. Selv bruker jeg samme Sennheiser-headsettet til både PS3, mobil og Skype.

     

    Det er artig å være sniper på Isla, men er helt enig med KopKing at 2 stk antageligvis er max for attackers. Operatøren på AA-maskingeværet er jo superenkel å treffe, så det finnes ingen unnskyldning for å ikke ta han ut så snart det er helikopter i lufta.

     

    Har vært defender og brukt kniven på 3 stk som stod i en gruppe langs veien og stirret intenst gjennom siktet. Slikt er jo både morsomt og litt trist.

  2. I forhold til hestekrefter og fart viser forskning at unge menn forholder seg analytisk til risiko, mens andre (også eldre menn) føler risiko. Når man kjører fort føler man adrenalinet og fartsrusen, men man føler ikke riskoen. Man forholder seg til "er det lurt å ta den svingen i 130 i feil kjørefelt" på samme måte som man forholder seg til hva man skal ha på brødskiva til frokost, og når adrenalinet bruser er ikke teoretisk analyse det som ligger fremst i hjernebarken. Det var selvsagt en kjempefordel når man skulle ut og jakte sabeltanntigre eller stjele damer fra andre stammer, men det gjør at menn er overrepresentert på ulike skadestatistikker.

     

    Det kan være greit å ha det i bakhodet når du sitter og analyserer bilvalg. Det er nå du har muligheten til å prioritere litt kollisjonssikkerhet og forutsigbare kjøreegenskaper slik at du øker sjansen for heldig utfall ved eventuelle feilvurderinger senere.

    • Liker 1
  3. I dag sjekka jeg win/loss ratioen min ... :new_woot:

     

    Da jeg så den :thumbdown: ble jeg skuffa

     

    0,91 :blush:

     

    Og i dette spillet er det jo teoretisk sett 50% sjanse for å vinne en kamp, siden det (unntatt i squad td) er 2 lag i hver kamp. (og jeg har bare spilt fire-fem runder med squad tdm)

     

    Og hvis man ser sånn på det, har lagene mine tapt pga MEG...

    Jeg har enda dårligere innflytelse på laget mitt! :)

     

    Eller så er det slik at flere quitter oftere på dårlige lag, slik at man har større sjanse for å bli med på et dårlig lag når man joiner. Og om man da ikke kobler av og prøver på nytt selv får man dårlige stats.

  4. Er det forresten bare meg som opplever at PS3 fryser 100% av og til, og man må starte hele maskinen på nytt? Jeg har den eldste 60GB versjonen, men er litt nysjerrig på om de også skjer på for eks. nye PS3 Slim.

    Jeg har en stor PS3 fra da GTA kom, og har opplevd at den fryser to-tre ganger. Typisk er det når det er store eksplosjoner eller action, som når tanks og helikopter støter sammen og eksploderer.

  5. Etter Norsk lov er det umulig å selge til forbrukere uten garanti og jeg tviler sterkt på at Canon/Nikon ønsker å gå god for all slags modifisering.

    Mister man garantien eller andre rettigheter for en datamaskin om man installerer Office eller Linux på den? Nope.

     

    Det er heller ikke noe problem å lage maskinvare som overlever mislykket firmwareoppdatering.

     

    Målet er ikke at du må sette deg ned og programmere for å kunne ta et bilde, men at flere smarte folk kan bidra til å gjøre fotoverktøyet bedre. Det er utrolig mange dyktige folk der ute, og noen av dem jobber andre steder enn hos Canon og Nikon…

  6. For å sette inntektskravet litt i perspektiv:

    Man må ha minst 500.000 i året for å dekke utstyr og utgifter og være i nærheten av hjelpepleierinntekt, antageligvis enda mer. Det er 52 uker i året, og dersom du vil ha fri på søndager er det 6 dager i hver uke, som er 312 dager. Kanskje er du litt syk eller vil ha fri i jul og påske, så vi sier 300 arbeidsdager i året. Da må du omsette for 1600 kroner hver dag. Om du vil ha 5 uker fri og vanlige arbeidsdager har du 235 dager, og må tjene 2100 hver dag. Du må bruke tid på salg og markedsføring, reising, etterbehandling og sortering, print, papirarbeid og alt mulig annet i tillegg til selve fotograferingen.

     

    Fordelen er at etterhvert som du har en stor portfolio og mange bilder hos bildebyråer vil det tikke inn litt penger hele tiden etterhvert som de selges. Om du klarer å etablere deg og stå på de første 5-10 årene kan det etterhvert bli en ganske god jobb. Forutsatt at vanlige bildebyråer ikke forsvinner helt og blir erstattet med mikrostock og pengene som tikker inn bare blir småpenger. :)

×
×
  • Opprett ny...