Gå til innhold

Tinyboom

Medlemmer
  • Innlegg

    268
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tinyboom

  1. Ja, det er ille når noen vil være snille og hjelpe til. Fysj for noen jæveler. (Ja, det var lol å si det i dette tilfelle, men jeg følte jeg måtte!) :D

     

    Det er ikke kjipt med litt særbehandling, men jeg regner med det kan bli for mye til tider. men selvom folk vil hjelpe, må man ikke automatisk tro at "Omg han hjelper meg fordi jeg er jente, kek!" Noen vil bare hjelpe for å være snille :p Regardless om det er en jente eller gutt. Det at det ville vært en jente hadde bare vært en bonus :D

     

    edit: skriveleif

     

    Er forskjell på hjelp og hjelp fordi man er jente :p Det er noe man må ta forbehold til, noen er generellt hjelpsomme med alle de møter :) Her var det snakk om de owerthetop KUN pga at man er jente ;) Den blir feil. Å det er feil at en kvier seg til å svare når noen spørr om man er jente, med frykten for at person snur helt. Er de tilfellene der en generellt sett er småfrekk -Oj er du jente <-- så blir de sukkersøt. wth? Det er bare for sært!

  2. Her var det alt for mye til å lese alt!

     

    men en ting: Sjønner godt at trådstarter blir forbanna når hun blir kallt ditt og datt aka feminist. Jeg er veldi for likestilling på wow. Hvorfor? fordi du halvparten av tiden møter på småkåte smågutter som skal hjelpe med allt og ingenting. Jeg trenger ingen særbehandling pga kjønn.

     

    Når det kommer til raid spot, så håper og tror jeg guildmaster tenker litt som meg der. De trengte healer ikke dps, du var ny i guilden ergo: gikk gamle guild members foran deg. Det er ikke så veldi rart når man tenker over det :) Og har ingenting med kjønn å gjøre! Noe som er veldi bra :p Derimot lot han deg ikke gå kun fordi du var jente, ja da blir det andre boller xD Da har du lov å være sinna :p hehe..

     

    Ellers til dere gutter! SLUTT å behand oss som roser og den slags piss. Vi er der for å spille, ikke for å få særbehandlig! Jeg blir sur av ting som -ER du JENTE? Serriøst? omg :D Gammel er du da? Trenger du hjelp med noe? <--- fysj...

  3. Jeg holder med folka ovenfor (en plass). Scamming er og blir ufyselig, gjør man det online sier det faktisk litt om personen irl (til en viss grad). men jeg ser faktisk bort fra AH, det regner jeg ikke som direkte scamming. Der bør folk være litt mer bevisst på hva ting koster før de trykker "buyout". Eller, ennå enkler.. se øverst på siden! Det billigste ligger først!

     

    Scamming i form av trikse på trade er den verste! Har aldri blitt scammet :) Men så er jeg kanskje mer bevisst på det også da xD Folk har prøvd, men ikke klart det. Gubben har en fin screen av en som whisprer han i et forsøk på å jukse til en <GM>, der han skulle oppgi passord ol. Alle oppegående vet at GM spørr aldri etter slikt! Og gjennomskuer at det er feil på whispern, siden <GM> kommer sist. Så han tok screen og rapporterte jæveln ;) Scammers = Raportert umiddelt bart! Dato, sted, klokkeslett, nick, rase, class.. og hva som hente! Jeg oppfordrer alle til å effektivt rapportere scamming :)

  4. Noe som forvirrer meg. Bare når noen har kommet seg inn på din acc og skiftet passord kalles det hack. Men det er ikke reellt. Det er ikke hack om det er en nabo eller kompis, som du har nevnt passord/brukernavn for. Sry, måtte bare si det xD Det er litt irriterende når 80% egentli ikke er hack.

     

    Så var det til, hva du sitter igjen med. Dette kan ingen svare på. Kanskje du har vært heldig, å i værtfall har sko! Det får bare tiden vise :) Ønsker deg uansett lykke til ;)

     

    PS: Vet ikke hvilken type "hack" dette var. en ekte, eller en klumset med passord versjon. ALDRI gi passord brukernavn til noen, UANSETT! :) Har spillt wow, siden det kom. aldri blitt hacket. Men har heller aldri gitt passordet mitt til noen xD

  5. Jeg måtte slutte å raide. Jobb fra 06.00-17.00. Spise middag til ca 17.30. Leke litt med sønn å fruen. Rading starter kl 19.00-24.00.

    Holdt på sånn et års tid, da sa fruen stopp. WOW eller familie.

    Jeg valgte familie. Så logger jeg meg kun inn når jeg skal gjøre Arena med kompiser. :)

    Raid er alt for tidskrevde, det passer for noen men ikke alle.

    :)

    9225023[/snapback]

     

     

    Lekte me fruen? :p

     

    Nei, kan gå god for den! Familie er viktigere enn wow..spesiellt når barna er små¨, den tiden får man aldri igjen.

  6. Må si jeg kan ikke fordra leechere. Er noen som sier at det ikke er snylting fordi det er et spill osv, men poenget er at de som leecher ikke ville fått honor i det hele tatt hadde det ikke vært for de som faktisk bidrar med noe og som vil spille. Og da kaller jeg det snylting. Ja det er bare et spill, men jeg bruker tid og penger på dette spillet og da blir slikt fort veldig irriterende.

     

    Det at noen påstår at dette ikke ødelegger for de andre er rett og slett tåpelig. Hva om de fleste tenkte det samme. "Jeg er bare 1 av 40 så det er ikke så farlig"..Det er flere ganger at leecherne har vært så mange at vi som faktisk vil spille har hatt problemer med å fullføre AV, fordi vi var så få, det er ille. Og hva er egentlig poenget med å betale for et spill man ikke skal spille selv engang? Om det er så kjedelig å spille hadde det kanskje vært en ide og slutte? Nei jeg synes selvfølgelig ikke alt i WoW er like moro, men det å få items osv. uten noe innsats er vel ikke noe moro? Da kunne en like godt brukt koder..

     

    Jeg spiller AV for å få mest mulig honor og legger ikke skjul på det. AB/WSG/World PVP(events) gjør jeg med guilden når jeg vil gjøre PvP, med HK, teamwork og alt det der.

    9197518[/snapback]

     

    Jeg er så enig som det går ann å bli... Jeg ble så sinna i går, at jeg faktisk skrev til Blizz ang hvordan bli kvitt både leetching og de som farmer kills :)

     

    Planen min er:

    Leetching blir reportet, slik spam blir reported nå.. Når en leetcher har fått nok report på seg, kan de gå inn å lese av score board på hva denne personen har gjort av dmg/healing i hvilken som helst BG, 0 0 0 som er typisk for AV = leetching. Ideen er ikke 100% ferdig utviklet, men det blir den mer og mer for vær gang jeg tar en AV og irriterer meg over saken.

     

    Farming av kills.. Dette er et problem som gjør at ingen BG går som den skal. AV, folk står i mitten og farmer kills, AB, ingen defender el. pga farming av kills. WSG, ingen går for flagget pga farming av kills.

     

    Dsverre for dere som liker å farme, er ikke BG lakt opp til KUN dreping av horde, det er lagarbeid all the way i alle. Om du skal ha kills, får du springe rundt å ganke. Men det er der min idee kommer inn :) Jeg vil ha en ny BG for alle som ønsker kills! Alle har hørt om diverse kamper opp gjennom historien, der motstanderne står på vær sin enne, å springer i hverandre? Jeg vil ha en slik BG. Horde Alli springer utav pokker å møtes på mitten, der det blir en eksplosjon av kills :) De som har gjenstående spillere vinner! De som er død kan selvfølgelig følle med kampen som ghost. Disse kampene vil gå fort og effektivt, slik at man slipper å vente så lenge til å starte en ny. Det er også derfor man ikke resser. Så da er det bare å springe når startsignalet kommer, slå slå, død. Så start en ny. Det vil være et ganske stort areal for alle å boltre seg på. Man vil ha farver som signaliserer hvilket lag man er på, slik at det skal bli minst mulig forvirring, aka en tabard eller noe. Denne ideen er heller ikke helt ferdig utviklet, men den utvikler seg stadig fra dag til dag :p

     

    Den ligger på forslag forumet til blizz også, med min dårlige engelsk..som ikke ble så mye bedre når man skrev den delvis forbanna.

  7. Jentene sjekker ikke opp gutter ettersom de ikke trenger det tror jeg, neida. Det er sikkert individuelt som alt annet vil jeg tro.

     

    Og ikke kom å si at sjekke opp damer i WoW ikke funker, fant min bedre halvdel i WoW og vi har vært sammen i 1år+ ;)

    9197705[/snapback]

     

    GZ til deg og henne :) Det kommer vell litt ann på hvilken type sjekking ;) Om det går fra vennskapelig prating, til mer interesse for hverandre er det helt greit. Om fyren (dama for de som er gutt) starter med slibrigheter blir det /ignore :p

  8. Mia din nab :D Ryktes ny leilighet 3 august? Gratulere! :)

     

    Har gjort alt av quester nå, nesten exalted, så mounten kommer vell snart den, takk for tipset btw. Gode penger. Selv om man tjener rått på AH for tiden

    9191273[/snapback]

     

     

    who tha hell? :o Men hei! Np. Hehe, ta en halvtime nå og da å grind litt primal water i samme slengen, kast det på AH ;) yes, indeed signerer kontrakt i morgen :D

     

    Edit: Så nå hvem det var :D Thomas din Blondie-Noob! 10hi

  9. Jeg har lett for å slå meg vrang hvis folk ikke behandler meg rett. Jeg er snill med både buffs, vann, mat o.l. hvis folk spør på en pen måte - men hvis de spør på en måte jeg ikke liker, eller rett og slett forlanger, da kan jeg finne på å være et skikkelig rasshøl.

     

    Det er vel egentlig mer var[/] enn er, siden jeg ikke har noen mage lenger. Jeg kan tenke meg at det er på akkurat samme måte for warlocks. Føler med dere :(

    9192525[/snapback]

     

    Helt enig! Greit at folk spørr på en fin måte, men å forlange!

     

    Dårlig oppførsel går generellt til alt. Er noen frekk, sier jeg nei takk vil ikke være med , finner en annen group -leav. Null prob å finne group, så heller det enn å dra med en frekkskit. Om typen er med, som han som oftest er, leaver han også. Så woila ingen shadowpriest And healadin i den groupen.

  10. folk i BG med 0dmg, 0healing.. ja, 0-0-0-0 bortover rekka.. fortjener IKKE honor!

     

    -Åh, se jeg fikk meg bla bla pvp gear. NULL respekt når du ikke fortjener det! Det er faktisk folk som vil gjøre vær enkelt BG slik den pr i dag er ment å gjøres, det er faktisk bg'er som AV som ikke lenger går ut på kun pvp, det er ikke Kills som gjelder vær gang. men LAGarbeid! Det å jobbe sammen, mot et felles mål!

     

    Dette gjelder både AV/AB/WSG/Eye of the storm. Noen får man mer kills i enn andre, men grunn pillaret er jobb sammen.

     

    Var i AB i dag, jeg er alltid aktiv på chatten, reporter inc, sier i fra om noen plasser ikke blir forsvart ect. Nå hadde det seg slik, som vanlig at nesten ingen gjør som de burde. Noen var glad for at man sa ifra, å sprang å gjorde ting. Men så var det en stakkarslig sjel som ba meg holde kjeft. Siden jeg da var passe forbannet fra før sa jeg følgende:

     

    -Oh' okay so im not allowd to defend/tell ppl where to defend? If thats the way u like it, so bee it.. but u will not win.

    -Welcome to the gm horde! *** says I cant shud shut ut, and not defend/report so just take it.. im alone and agaist meny hordes I can just sit down and look at my self dying.

    -Oh' what did I do! Thats what happens when ur NOT defending and reporting!

     

    Dette gjorde jo selvfølgelig personen ekstra forbanna, men det er det som er fakta. Hadde jeg reported inc hadde det kommet noen for å hjelpe, siden jeg var alene mot ca 5 horde. hadde jeg ikke forsvart plassen, altså stått der kjempet mot horde og reported hadde jo horde bare valset inn. vær enste AB er det samme mølla. Jeg trenger marks for det jeg så gjerne vil ha, å vil derfor enten vinne fort, eller tape ekstra fort. Men når folk ikke samarbeider er det NULL sjangs.

     

    FFS teamwork! Ikke kjeft på folk som faktisk prøver å vinne :realmad:

  11. @Aiiler: det er absolutt ikke noe problem å få i seg nok protein eller jern som vegetarianer/veganer

     

    men for å adressere topic: det finnes nok av skrudde mennesker både på den ene og den andre siden av kjøttgrensa...hva journalister velger å skrive om er ikke minst en god indikator

     

    alt bunner ut i valg.

    @Databamse: med din argumentasjonsføring så vil alle valg være en psykisk lidelse og en sak for psykologer

    9189744[/snapback]

     

    Min bror fikk en alvorlig sykdom, og hadde ingen byggeklosser. Det første han får spørsmål om er: spiser du kjøtt. Det var også da vi fikk grundig gjennomgådd hvor viktig kjøtt er for å få nok protein til byggeklossene. veganere som regel tar da kosttilskudd, men når man gjør dette viser det jo bare til at det faktisk ikke er sunt. Lever man sunt, skal man ikke trenge kosttilskudd, siden man da får det inn gjennom det daglige inntaket av mat. Nå er det da snakk om veganer som kutter ut allt fra dyr generellt.

  12. Dere kan ikke være helt friske. Seriøst

    9186231[/snapback]

     

    Hvem? Om du siktet til det ovenfor.. Så tror jeg miljø har en del å si. Som språkforskerne sier, nordlenninger bryr seg ikke om formulering i en setning, men at setningen blir forstått. Kanskje da søringer missforstår dem? Ikke vet jeg. Men vet heller ikke om en eneste kutt som ikke sier -takk takk om noen kaller han hest kuk.. det er..ikke..så...alvorlig. Ta det med et smil :)

    9186249[/snapback]

     

     

    Hvor i all verden har du hørt det ang nordlendinger?

    9189250[/snapback]

     

    Skal vi se, der jeg bor kanskje? Venner, familie, ect ect. Aldri sett eller hørt om noen som tar slikt negativt

  13. Savner de dager da Alterac Valley var en en dags (kanskje 2 hvis du var heldig!) event. Kampene varte i 2-3 (lengste 5) timer og det var stor kos :)

    9189631[/snapback]

     

    Folket ble konstant skiftet ut, noe som faktisk ga honor for kills. ALT man kunne tenke seg ble gjort, summon, riders ect :) Det gikk fra den ene basen til den andre.. I løpe av en time kunne både horde og alli vært enormt nær til å vinne.. man gikk konstant med adrenalin når man var nært, hva vil skje?

     

    *sukk* Det var tider...

  14. vi prøvde når han var valp. Men, han er typen sta hund xD Kanskje litt for smart til sitt eget beste til tider :) f.eks lyder han ikke sitt til vanlig, men kun om han kan lukte en godbit (uansett om du gjemmer godbiten). Hadde det vært en stor hund, hadde dette lett kunnet utvikle seg til et problem. Men siden han er så liten, så gjør det ikke så mye :) Ellers er han verdens sjønneste krabat som elsker unger. Han vokter over dem faktisk, samme med syke. Om noen er syk, forlater han dem ikke.

  15. Jeg strekker til 1,90 og kjæresten sier hun liker at gutter er litt lave *sigh* Kan vel ha noe med hvor langt opp det må strekkes for å klemme/kline. Ingen av dere andre jenter som blir irritert/tenker over det?

     

    Ellers har jeg en rar tiltrekning til lave jenter, noe hun forøvrig er \o/

    9187838[/snapback]

     

    jeg får typen til å bøye seg ned :!:

  16. Var en kar i militæret som var sykt plaga av phsoriasis, over HELE kroppen, han hadde dame og hadde det fint, tviler på at det skal være no stort problem å ha kviser på ryggen.

     

     

    Vist dama trekkerseg ut av forhold pga det, da er hun ikke no å ha.

    9186538[/snapback]

     

    Om noen kuttet ut et forhold pga slikt, da var hun ikke så glad i han som man kanskje trodde :( Da har du det bedre uten henne. Kviser er et forbi gående problem, du kan være plaget i årevis, det kan komme tilbake. Men mest sannsynlig vil du ha perioder i livet med lite eller ingenting :)

  17. Jeg står vel i Midten og dreper andre akkurat så mye det passer meg? Det og si at jeg ikke kan det fordi pointet med AV er og drepe NPCer og jeg må dra til WSG/AB er vel det samme som at jeg kan si at AV er en Battleground med utgangspunkt i PvP og dere som vil drepe NPCene fortest mulig kan dra og raide en PvE instance?

    9186434[/snapback]

     

    Om du bringer den gamle typen AV tilbake, der pvp var en del skal jeg ikke klage. Heck, bring hele det gamle honor systemet tilbake der man virkelig måtte gjøre pvp for å få seg noe fint. jeg er pvp, ikke pve atm..

     

    Det er synd enkelte liker å ødelegge for andre : / For AV er ikke fullt ut kun pvp lenger, det går mer på npc. Horde/alli er der for å fucke det til for resten... I stede for å stå i mitten, kan du ikke stå med basen og gjøre nytte for deg? Beskytte basen vår.. det er mer logisk, da gjør du i hvertfall litt samtidig

  18. Typen min følte seg litt, illetillags med kvisene sine. Men den følelsen gikk over ettersom jeg ikke brydde meg, vi har flere ganger snakket om det. Han har et ganske alvorlig problem da, jeg syns det ser vondt ut :o Ellers enn det gjør det meg ingenting, han har da selv også sakt at han til tider har litt vondt. Jeg kjøpte basiron til han, å hjelper han vær dag med å smøre ryggen :) Han tørr ikke gå uten t-sjorte offentlig, så det hemmer han jo på det viset. Kanskje en dag vil det plage han såpass lite at han faktisk kan det :) Håper det, inntil da får jeg hjelpe han som best man kan :)

     

    Så svaret på spørsmålet ditt er: Nei, det gjør ingenting.

×
×
  • Opprett ny...