Gå til innhold

tcevro

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tcevro

  1. Kjøpte en K800 i begynnelsen av August, bla med tanke på å ha et brukbart kamera for hånden alltid. Tlf er veldig fin, men den har sluttet å virke. Dvs den jeg opprinnelig kjøpte døde uten varsel etter 9 dagers normal bruk, ingen skader av noe slag. Den lå påslått på en benk og da jeg skulle hente den etter en stund, hadde den slått seg av. Batteri var minst 70% på dette tidspunkt. Ikke mulig å få den på igjen uansett, batteri ut/inn, simkort ut/inn. lading etc. Måtte levere. Hadde den dødd etter 7 dager ville jeg fått ny, men her måtte den leveres inn for rep. Dette er forøvrig etter loven. Fikk klaget og sutret meg til en xakt lik lånetlf etter en del argumentering. Bla var den innkjøpt med tanke på kamerabruk påfølgende helg og en med dårligere kamera var helt uaktuelt.

     

    Jeg fikk låne demotlf. Noen dager etter var min tlf klar, mens jeg var på reise. Dro for å hente, men da hadde ikke SE fikset kameradekselet som ikke lenger klikket i lås i lukket posisjon. Sløvt.. SIBA Sandvika tilbød seg å levere den inn igjen mens jeg lånte demomodellen. I kveld døde jamen denne demotlf på samme måte!? :-( den har ligget i ro, påslått med masse batteri igjen, og så -> død!?

     

    Spørsmålet er: har flere opplevd lignende? Er den plaget med bugs? Det virket som SE bare hadde kjørt en reset på min først tlf, noe jeg er skeptisk til. Særlig etter at tlf #2 dør på samme måten. Tlf er super, men er den upålitelig kan jeg ikke ha den og må få hevet kjøpet. Kan ikke ha med min gamle K700 rundt som backup. Men hva skal jeg i så fall ta i stedet for K800.. :-(

×
×
  • Opprett ny...