Gå til innhold

Brisingamen

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Brisingamen

  1. Ok, da har jeg reinstallert SkyrimVR, peisa inn 420 mods via wabbajack (helt fantastisk), og oppgradert VR-pcen. Jeg må si at dette er helt rått. Helt vilt. Dette må være den beste VR-opplevelsen det er mulig å få nå om dagen. 

    Utrolig at et snart 10 år gammelt spill holdt i live på ren dugnad skal være så bra! 

    Nå kjører Index'en lett 120fps også, det hjelper overraskende mye på VR-sjuken jeg til nå har lidd kronisk av. Det er NESTEN så det var verdt å kjøpe 3090. Eller jo, at jeg nå for første gang tåler artificial locomotion er faktisk verdt 20 laken når jeg tenker meg om. 

    • Liker 3
  2. Jeg har to unger, og digger livet med dem. Klart, det blir mindre tid til egne aktiviteter (men ikke 0 tid), og det er helt ok. Verdien jeg får av å gjøre ting sammen med avkommet (6 og 7), er så stor at det veier opp. Men nå har jeg barn som er ganske kule å være sammen med, og overlappende interesser og verdier som meg selv - det hjelper jo på. å oppleve ting sammen med barna, oppleve at de utvikler seg og gleder seg over livet er helt uvurderlig - det er en følelse man ikke kan skikkelig forstå uten å ha opplevd det selv tror jeg.  De oppfører seg som drittunger titt og ofte, det kan fort spores tilbake til meg selv og egen oppdragerstil og gjør at jeg prøver å korrigere meg selv også. Det er en prosess :) 

    Jeg har ofret noe selvfølgelig; jeg kunne nok hatt en enda fetere karriere (min nåværende er ganske kul den også), men det er et bevisst valg fra min side. Reising og selvrealisering gjorde jeg unna i 20-årene. De fleste venner har barn selv og de som ikke har det er omtrent like slitne av livet som vi som har. Alt i alt - barn gir livet mening. For meg da! 

    • Liker 1
  3. Hei! 

    Dattera trenger en ny laptop for surfing, streaming, lett gaming og kanskje litt skolearbeid. Jeg har satt budsjettet til max 10k litt pluss minus. 

    Problemet er at hun er veldig bestemt på at den skal være tynn, lett, og se veldig bra ut. Kona har en gammel Samsung Notebook Series 9 som er idealet, men den lages ikke mer dessverre. 

    Hva finnes på markedet? Jeg tar imot alle forslag med takk! Koronatiden uten laptop har nesten tatt knekken på meg, må fikse dette problemet snart :O

  4. Det begynner å bli ganske umusikalsk å bore nye brønner, spesielt rett utenfor et land hvor det har vært et inferno uten like mest sannsynlig pga. hydrokarbonutslipp-relaterte klimaforandringer. Statoil byttet navn for å få en annen profil, det er på tide at de nå revurderer planer for utenlandsk oljeleting. Det har allerede kommet mange artikler i utlandet om Norges klimahykleri, vi hjelper ikke akkurat oss selv med slike saker!

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...