Gå til innhold

BlueRose

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BlueRose

  1. Ja hva var den ytre påvirkningen din da? Datt hele du i sjøen? og sa du i fra med en gang?

    6901289[/snapback]

     

    Ja hele meg ramlet på sjøen, jeg snublet da jeg skulle ta bilde av mannen min...

    Dette fortalte jeg til Netcom morgenen etter og fikk beskjed om å melde fra om dette til politiet og så ringe dem tilbake. Da jeg ringte tilbake var det en som prøvde seg på at dette er noe du bare sier haha. Da ble politimannen forbannet og gav beskjed om at hey fruen kan nesten ikke gå en gang... Så da fikk jeg prate med ham igjen og spurte om jeg kunne hente ut ny mobil på telebutikken? Det fikk jeg og jeg fikk ny mobil og simkort innen en time etter dette :)

  2. Hei jeg lurer på om Netcom total forsikring er noe bra.. Siden har en Nokia n 80 og lurer på om jeg skla forsikre den :hmm:  Og vet noen om den dekker hvis jeg mister telefonen på vannet.. ?

    6896531[/snapback]

     

    Hei, Jeg kan anbefale Netcom Total forsikring.

    Jeg fikk nettopp ny mobil etter ett ublidt møte med sjøen...

    Alt dagen etter uhellet fikk jeg ny mobil!

    Så jeg er meget fornøyd med forsikringen deres. :love:

  3. Kan ikke SE repetere i kalender? Min forrige W550i kunne man repetere enten daglig/ukentlig/månedlig eller årlig, og det samme kunne man på Motorola E398 som jeg hadde før den igjen. Ellers enig i at kalenderen til Nokia er meget bra.... :)

    6885927[/snapback]

     

    Nei ikke slik jeg fant ut.. Ikke i de mengder jeg trenger det...

    Min mann sitter og fysisk flytter avtaler og møter for den vil ikke repetere seg med lyd. Kanskje han har mandagstelefon? Hva vet jeg:

    Vet bare en ting, jeg skal ALDRI ha noe annet enn Nokia igjen :love:

  4. Kan man KUN bruke minnekort fra Sony? eller finnes det minnekort fra andre produsenter?

    6839330[/snapback]

     

    Det finnes minnekort i den ritkige typen fra andre produsenter. Kingston, Twinmos, Sandisk osv. Du kan bruke disse, men jeg tror du mister garantien din hvis du bruker andre minnekort enn Sony's. (tror hvertfall Nokia har det sånn hvis man ikke bruker Nokias minnekort(?))

    6839712[/snapback]

     

    En bør velge minnekort fra SanDisk, da disse er de beste. :love:

    Kingston har min mann og venninne mye problemer med! :cry:

  5. Må en ha ekstert minnekort på telefonen om en ikke skal bruke den som lagringsenhet? (dvs ikke musikk og sånt)

    6824827[/snapback]

     

    Nei, det trenger du ikke. Lite internt minne er det på mobilen, men har du ikke tenkt å bruke den til bilder og musikk, så er det ikke nødvendig.

  6. Hvor kort stund da? :ermm: Er jo 10 års garanti fra Kingston er det ikke det da? Hvordan problemer?

    6801143[/snapback]

     

    Joda, men dessverre har de ikke klart å plukke vekk alle barnesykdommene på produktene deres. Problemer ved at de slutter å virke, at de hakker, at de låser seg... Jeg ville ikke kjøpt noen av produktene deres... Men det er meg.

  7. Det din mor kunne gjøre var å ringe inn til Tele2 å bytte til scratch feks. Du kan nemlig bytte en måned før bindingstiden går ut hvis du holder deg innen Tele2. Jeg hadde tele2 mobil pluss, etter 11 mnd skifta jeg til scratch. jeg fikk ingen gebyr på det.,

     

    jeg har for øvrig netcom nå, å det angrer jeg på at jeg bytta til.. :)

    6794180[/snapback]

     

    Kan jeg spørre hvorfor du angrer på å bytte til Netcom?

    Har vært kunde hos dem siden 1997 og har alltid vært fornøyd! ;)

  8. 6131 er super den. Kjører 512 mb sandisk brikke med den, og det fungerer flott. Har ikke hatt nokia før, og var skeptisk, men denne er bra.

    Trodde batteriet skulle være dårlig, men det er det slett ikke. Har bare hatt den et par uker, så om den blir lett ripete veit jeg ikke.

    6798156[/snapback]

     

     

    Kona har hatt den i ca 6-7 uker, hun brukte SE tidligere. Er meget fornøyd, bruker 1 gb Sandisk ultra. Batt. kapasitet kunne ha vært litt bedre.

    6798156[/snapback]

     

    Bruker også SanDisk minnekort, hadde litt problemer med å få 567 MB med Mp3 inn på det, men fant ut av det da jeg lagde en mappe på minnekortet.

     

    Det jeg regner med at dere vil merke størst forskjell på er kalenderen.

    Fordi at når dere skal ha noe som repeterer seg, så vil mobilen gi beskjed.

     

    Jeg er avhengig av medisiner og tar både morgen og kveld, i og med at jeg har mindre minnekapasitet enn 6131 orginalt har, så er jeg avhengig av å få beskjed om at NÅ skal jeg ta medisiner. Så den gir beskjed 2 ganger daglig til meg at nå er det medisintid. Har hatt Samsung og min mann har hatt SE, 2 forskjellige og ingen av de telefonene virker kalenderen så bra på. Hovedproblemet var at slike problemer som repetering av avtaler ikke fungerer og den gir bare beskjed første gang. Skal du ha dem til å repetere, må du fysisk flytte avtalen til f.eks neste dag.

     

    Dette var første gang jeg har hatt noen annen mobil enn Nokia siden 1997, jeg skal ikke ha noe annet merke igjen! Har alltid likt Nokia best og det har vist seg å holde stikk hele veien.

     

    Nok syting herfra ;)

     

    Jeg er veldig fornøyd med min Nokia 6131 :):love:

×
×
  • Opprett ny...