Gå til innhold

narnold

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av narnold

  1. Har et prosjekt på skolen der vi skal lage en webside. Jeg er fortsatt i begynner fasen, men har da allerede problemer.

     

    Jeg har brukt hovedsiden som mal for resten av sidene, ihverfall var dette planen, så da jeg sletter cellene jeg vil bytte ut til neste side, så flytter flere celler og tabeller seg rundt på sida! Det er ikke mye det er snakk om, men det sier seg selv at slik kan jeg ikke ha det.

     

    Om dere tar en titt på sida her: http://www.home.no/friluftssport/Sider/Hovudside.htm

    så kan dere se hvordan problemet kommer til uttrykk, i underemnet "gjestebok".

     

    Bilder, linker osv er altså ikke endelige, og har ikke tenkt å bruke noen av bildene som er vist på sida, utenom headingen. Dette er bare for å illustrere.

     

    Om noen forstår problemet her, hadde jeg vert overlykkelig for svar!

     

    (I et annet forum så jeg at det kunne være løse "tags" som lå rundt på sida, som ble flyttet rundt vilkårlig alt etter programmets ønske, og det kunne da være dette som dyttet cellene rundt, men jeg kan da helt ærlig ikke se noen slike..)

     

    Hjelp!

     

    Mvh

    Steffen

  2. Ja, den har jo blitt noen år ;)

     

    Hva med skjermkortet? :S Minnebrikkene var eg redd måtte byttes ut, så de får heller gå i arv til gamlingen. ;) Hvordan er det med dvd-brenneren? burde eg bytte den ut i en raskere?

     

    Maskina blir egentlig brukt til alt mulig, surfing, mediacenter til tv'en og stereoanlegget, foto og videoredigering (går media & kommunikasjon) og litt spilling (Age of Empires 3, Battlefield 2, Splinter Cell og Hitman).

     

    Hadde vert greit å fått med Vista også, køyrer XP på laptopen.

  3. Hei!

    For et par uker siden tok strømforsyninga og hovudkortet mitt kvelden, og nå lurer jeg fryktelig på hva jeg skal gjøre. Det står mellom å kjøpe nytt hovudkort, strømforsyning og minne, eller kjøpe ein pc til 4-5000 og putte i skjermkortet, harddisken, ram osv. PCen er kjøpt 11.05.04. (kan disse delene brukes med eit nytt hovudkort/strømforsyning?)

     

    2 GE5123200B 512MB DDR PC3200 400MHz Value CL2,5 5ns Aluminium Heat Spreader 2,5-2,8V

    1 2500A/GBP DVD Recorder ND-2500 DVD +R/+RW And DVD-R/-RW IDE Black

    1 SFD-321B/LBL1 Floppy Disk Drive 1.44MB 3.5" AT Internal Black

    1 WD2500JB Harddisk 250.0GB IDE 7200RPM UDMA-100 3.5" 8MB FDB

    1 BX80546PG3000E CPU Pentium 4 S-478 3.0GHz 800MHz 1M Boxed "Prescott"

    1 P4P800S Mainboard S-478 Intel 848 ATX Audio LAN SATA WiFi 800MHz

    1 DWL-G520+ PCI Bus 802.11g Wireless Adapter

    1 91.97020.A35 Case Midi ATX Tower 300W Black/Silver (QF50A) 2xUSB2.0/Audio Preinstalled

    1 GDR-8162RBB DVD-ROM 16X/48X ATAPI Internal Black Bulk

     

    Skjermkortet ble oppdatert 24.08.06 til:

    Gainward GeForce 6800GT 256MB GS GDDR3 AGP8X,Ultra/2400 Golden Sample -Demo

     

    Dersom eg kjøper ny blir det med 22" flatskjerm. Er drittlei klossen av ein 19" CRT :p

  4. Hei! Jeg skulle hatt tur/retur flytur til london. Hvor er det billigst for dette og hvordan burde jeg lete?

     

    takk for alle svar!

     

     

    RyanAir fra Torp er vel det billigeste.

     

    Ellers kan du jo prøve restplass.no også, der søker de gjennom alle flyselskap etter plasser. :)

     

    Lykke til!

  5. Hei jeg har et NVIDA GeForce 6600 GT. (har ikke peilig på data;) Så vet jeg at det går an å juster farge innstillinger på NVIDA Contolpanel, har prøvd å justere mye frem og tilbake men finner ikke den perfekte balansen, noen dsom kan hjelpe meg som har noe av det samme skjermkortet.

    takk

    8582026[/snapback]

     

    Slenger meg på her eg og. :) Har problemer med videoinnstillingane mine eg og. vanlige skjerminnstillingar fungerer fint, men blir dårlig bilde på videofilmane. noen som har eit "perfekt oppsett"? :)

    på Forhånd takk :)

  6. Hei!

    Har mange pcer i her i huset, og da er jo deling av ting og tang over nettverket ein fin ting. Siden eg sjølv har ein laptop i tillegg til stasjonære hadde det vert greit å ha full tilgang til den stasjonære frå laptopen. Derfor har eg satt på deling av heile C: over nettverket. Men hadde vert veldig greit å fått passordbeskytta denne, noen som veit korleis eg kan passordbeskytte heile C: for deling over nettverket? Har Windows XP SP1 Home Edition hvis det har noen betydning.

     

    mvh

    Steffen

  7. Bruker Final Cut på skolen, og etter at jeg satte meg litt inn i det er det helt uaktuelt å gå over til iMovie igjen. iMovie går greit til småting som å legge på en sang eller to og klippe litt i filmen. skal du jobbe med flere lyd og video spor er Final Cut betydelig mye bedre :)

     

    Edit: Jeg får ikke brukt min Creative Zen Vision på skolens mac. Du kan dele spilleren i 2, slik at ene er til mp3 avspilling og andre er en ekstern harddisk, og da finner macen harddisken. Men får ikke lagt inn sanger til avspilling etter min erfaring :)

  8. Takk :)

     

    Har vert innom denne, men eg ser ingen av spesifikasjonene? Er det bare hos meg, eller er det PS data som er noe merkelig med? Fint om noen kan skrive spesifikasjonene på den hvis det er her det ikke virker. :)

     

    15.4" GL skjerm

    Vil GL si at det er en slags glassplate utenpå skjermen? Min far har det på sin Acer Aspire 5000, og jeg misliker skjermen på den sterkt på grunn av den :/

    Den blir også veldig varm under når den er i bruk, er det slik alle laptoper er?

     

    mvh

    Steffen

  9. Hei!

     

    Skal kjøpe meg ny bærbar pc nå, og trenger noen råd. Den skal hovudsaklig brukes til skolebruk går media og kommunikasjon, så må køyre Photoshop cs2, Macromedia studio 8 ++, kommer også til å køyre fleire av programmene samtidig. Men må også vere kompitabel til å spille noen litt eldre spill ( CS1.6, Hitman 3, Fifa)

     

    Har bestemt meg for at jeg skal ha Intel proessor fordi eg har bedre erfaring med det enn AMD.

     

    Minne må vere minst 1024 mb, gjerne mere.

     

    Helst så lett som mulig, og vere solid for den skal transporters relativt mye.

     

    Harddisk størrelse har egentlig ikke så mye å si, men vil iverfall ha 80 gb, har en 250 ekstern til oppbevaring av film, musikk og lignende.

     

    Dersom det følger med veske, fjernkontroll, mus, webkamera er det selfølgelig svært positivt.

     

    Det må følge med oppdatering til Vista, en av de beste versjonene.

     

    Har sett litt på HP og ASUS sine laptoper, men er veldig usikker, har liten peiling på core 2 duo og lignende.

     

    Tilkobling til tv hadde også vert glimrende.

     

    Prisen bør helst ligge rundt 8000-9000, kan kansje strekke meg til 10000, men da må det vere virkelig bra :) Under 8000 er også helt topp selfølgelig :)

     

    Setter stor pris på all hjelp!

     

    mvh

    Steffen

  10. Hei!

    Kjøpte en usb/firewire/lyd hub til pcen som jeg koblet til i går. Etter en del forskjellige forsøk fungerer nå både lyd, kortleser og usb-porter, men ikke firewire porten! Hva kan vere galt der? Må jeg ha noe mer i pcen for å få det til å virke? putta den kabelen som fulgte med ned på en av de 7 pinners greiene på hovudkortet, samme type som jeg puttet usb på. Hovudkortet mitt heter: Asus P4800S SE, og her er USB-huben.

     

     

    Forresten, på enhetsbehandling står det et gult spørsmålsteikn foran SM-busskontroller. Noen som veit hva SM busskontroller er til, og hvor jeg kan finne drivere til det?

     

    Håper noen har peiling!

     

    mvh

    Steffen

  11. Da! Endelig, hadde glemt en kabel inne i kabinettet som gjorde at ikke lyden fungerte. :) Nå fungerer både lyd, kortleser og usb-porter, men det eneste som gjenstår er firewire! Hva kan vere galt der? Må jeg ha noe mer i pcen for å få det til å virke? putta den kabelen som fulgte med ned på en av de 7 pinners greiene på hovudkortet, samme type som jeg puttet usb på. Hovudkortet mitt heter: Asus P4800S SE.

     

     

    Forresten, på enhetsbehandling står det et gult spørsmålsteikn foran SM-busskontroller. Noen som veit hva SM busskontroller er til, og hvor jeg kan finne drivere til det? :)

     

    Håper noen har peiling!

     

    mvh

    Steffen

×
×
  • Opprett ny...