Gå til innhold

partiside-sjef-PKS

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av partiside-sjef-PKS

  1. Står nemlig fast helt på slutten, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Har rundet 93% av spillet (ifølge det som står når man lagrer) og på dette "brettet" skal man klatre rundt på utsiden av tårnet. På det glimtet-inn-i-fremtiden som man får på starten hopper man inn i ett rundt tårn, og klatrer ned på to stiger som står på hver sin vegg, man hopper fra den ene til den andre.

     

    Så, etter mye klatring, balansering, hopping og slossing med flaggermus er man fremme ved det stedet. I bunnen er det en knapp som man kan tråkke på for å åpne døren som er på andre siden. Problemet er bare: Det er ingen stiger ned, og såpass langt ned på alle kanter at man dør hvis man forsøker å hoppe.

     

    Har seriøst ikke peiling på hva som skal gjøres, er egentlig ingenting som man kan prøve på en gang - så jeg kan ikke si at jeg har "prøvd alt" er heller ingen alternative ruter man kan gå.

  2. Står nemlig fast helt på slutten, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Har rundet 93% av spillet (ifølge det som står når man lagrer) og på dette "brettet" skal man klatre rundt på utsiden av tårnet. På det glimtet-inn-i-fremtiden som man får på starten hopper man inn i ett rundt tårn, og klatrer ned på to stiger som står på hver sin vegg, man hopper fra den ene til den andre.

     

    Så, etter mye klatring, balansering, hopping og slossing med flaggermus er man fremme ved det stedet. I bunnen er det en knapp som man kan tråkke på for å åpne døren som er på andre siden. Problemet er bare: Det er ingen stiger ned, og såpass langt ned på alle kanter at man dør hvis man forsøker å hoppe.

     

    Har seriøst ikke peiling på hva som skal gjøres, er egentlig ingenting som man kan prøve på en gang - så jeg kan ikke si at jeg har "prøvd alt" er heller ingen alternative ruter man kan gå. :hmm:

  3. Hei og hå. Har spilt gjennom KOFOR 1 og har lyst til å begynne på nr 2, men så har jeg hørt at den bare finnes til pc - men jeg tror det blir litt kjedelig å spille den på min lille laptop.

     

    Er det sant at man kan kjøpe kabel fra laptap til tv? Blir det kornete? TVen min er ganske stor nemlig.

  4. Jeg tror at jeg på en eller annen måte må ha endt opp med å være mye svakere enn dere på slutten, selv om jeg altså hadde en lyssabel med de beste krystallene som jeg hadde funnet gjennom spillet (3 pluss i angrep, og tre til pluss i angrep tror jeg) Kanskje jeg gurde ha satset mer på dexterity.

     

    Dersom man velger å være slem sammen med Bastilla - Vil man da ende opp i samme situasjon, eller vil man kunne ta han sammen? Angrepet midt var ikke "master flurry" men den andre i samme stilen. "master strike" tror jeg det het.

  5. Det var vanvittig vanskelig! Jeg brukte en serie skitne triks. Først plasserte jeg alle minene jeg hadde (To dødelige plasmaminer, to medium plasmaminer, og tre normale, ingen gass) Ett sted på "korridoren" som fører fra inngangen til den store flaten der Malak står. Deretter dopet jeg meg opp på alt jeg hadde av force-powers og boosters (fikk vell syv eller åtte oppoverpiler til sammen) før jeg angrep. Til rådighet da hadde jeg to helse-pakker av den største typen (de knallrøde) som jeg brukte opp etterhvert som jeg fikk deng, istedenfor å å bruke heal-funsjonen.

     

    Etter å så vidt ha overlevd første og andre sammenstøt løp jeg rundt stedet og brukte force-lightening til å kverke alle de døde jediene som hang rundtomkring (mens jeg healet meg selv to eller tre ganger for å komme opp i nesten full helse igjen), og deretter løp jeg inn til korridoren, og når Malak fulgte etter tråkket han på minene og mistet en tredjedel av helsen. Herfra brukte jeg force-wawe til å holde Malak unna, og kastet ett par plasmagranater på han mens han lå nede etter force-wawe.

     

    Det å ta Malak var dritvanskelig! Tror jeg brukte to timer på det, og holdt på å bli sprø av all repitisjonen. Malak var minst tre ganger så sterk som meg, på tross av at jeg hadde så høyt nivå at det ikke kunne bli bedre - og hadde lyssabel med de beste krystallene i.

     

    Men var det nødvendig å bruke force-lightening mot jediene? Mens jeg travet rundt og gjorde dette forandret nemlig noen av dem seg tilbake til vanlige ikke-fosterstilling-mørbankede lik, og dermed trodde jeg at jeg ikke hadde oppnådd noenting.

  6. En annen ting som jeg lurer svært på er om det er mulig å gjøre rent bord på Sith-akademiet. Da jeg spilte første gang endte jeg opp med å drepe begge mine læremstere, og skulle derfor logisk sett ha blitt sjefen på akademiet. Dessverre for meg bestemte alle de maktkåte Sith-lærlingene å drepe meg istedenfor, fordi den som fikk inn siste stikk dermed ville bli leder, og jeg hadde ikke noe håp om å kunne slå dem alle på det tidspunktet.

     

    Nå skal jeg spare Sith-akademiet til siste slutt - når jeg har samlet alle de andre stjernekartene og er på mitt sterkeste, og så skal jeg gjøre rent bord der! Dersom det da i det hele tatt er mulig.

     

    Har nemlig svært lyst på jobben som sjef på Sith-akademiet! Spesielt fordi jeg har valgt å gjøre min karakter kvalemende snill og selvoppofrende i denne omgang, og derfor har lyst til å vende alle de andre sithene over til "den smale sti" etter å ha blitt leder! De kommer sikkert til å slutte å angripe meg dersom jeg bare kverker nok av dem, og på den måten beviser min utrolige styrke.

  7. Nå har jeg startet spillet omigjen, og gjør en god del ting bedre og grundigere slik at jeg tror jeg kommer til å ha høyere nivå når jeg står på broa.

     

    Forslagene deres hjelper dog ikke så mye, bortsett fra muligens dette tipset med force-wave.

     

    1) Dersom en person går inn på broa i Stealth og Solo-mode (og gjemmer de andre langt bak) vil man gå over i en film-sekvens der de to andre uansett er med med en gang man kommer inn på broa, og etter en kort diskusjon som man ikke har kontroll over starter slossingen.

     

    2) Dersom man doper seg opp på sprøyter og force-stæsh før man går inn på broa forsvinner dette i løpet av dialogen, og når slossingen starter står man på bar bakke.

     

    3) Mission kan ikke være med på dette viser det seg. Det blir Carth og Frøken Jedi som er teamet mitt uansett - de andre styrer med å frigjøre Ebon Hawk nedi hangaren.

     

    Nå hvor jeg spiller omigjen gir jeg hovedkarakteren masse security-skill slik at han kan låse opp døra som går i andre retning. Kanskje kan man åpne hangar-døren og frigjøre Ebon Hawk fra et annet sted enn kommandorommet, men jeg tviler. Uansett er det greit å slippe å ha den kjedelige bib-bib droiden surrende bak seg som vandrende brekkjern uansett hvor man skal.

     

    Nå hvor jeg startet spillet om igjen før jeg gjort mange ting mye grundigere. Jeg forsøker å løse alle oppgavene på hver planet, og får dermed mer skill som kan brukes i oppgjøret på broa, og så skjønner jeg systemene med karakterutvikling, våpenopppgraderinger force-powers og slikt litt bedre, slik at jeg blir bedre rustet på broa.

  8. Noen våpen funker jo forskjellig, så litt eksperimentering med ustyr vil sikkert kunne løse problemet med Tatooine.

     

    Jeg forsøkte å dra til Tatooine istedenfor tilbake til Datooine da jeg skjønte at jeg ikke var sterk nok til oppgjøret på broa, men det viste seg at jeg ble kapret av Sith-skipet da også. :hmm:

     

    Nå lurer jeg egentlig veldig mye på om Datooine er ødelagt, eller om Sith-kommandøren løy. Uansett er det vanvittig sløsing av ressurser for Sithenes del å ødelegge hele planeter.

  9. Jeg sliter en del med å komme meg ut av sith-skipet, for det er umulig å kverke alle folka på broen, og det er jo dit jeg må. Er en dør lenger bak som jeg ikke får åpnet, men nå prøver jeg omigjen med Mission som problem-løser på starten i stedenfor, kanskje hun kan bli med og hjelpe til med å åpne døren senere.

     

    Dersom Carth kunne roe seg litt med hadde det kanskje vært mulig å la seg bli tatt til fange, men jeg er stygt redd for at jeg bidro til å bære ved til bålet i mine samtaler med han. Når jeg prøver omigjen nå skal jeg roe han ned og oppfordre han til ikke å gjøre noe dumt istedenfor.

     

    Jeg må uansett finne på ett eller annet, for de 1000 gangene jeg forsøkte å vandre rett inn på broen ble jeg kverket, ansett valg av taktikk og våpen. Det er rett og slett umulig. :hmm:

  10. Ett uhyre intressant spørsmål mener nå jeg. Var litt usikker jeg også, men nå begynner min studietid ved sith-akademiet å nærme seg slutten (skal bare gjennom eksamen neste gang jeg spiller) og så er jeg en fullbefaren sith.

     

    Sithenes filosofi er mye mer logisk oppbygd en jedienses. Jediene vet at de er sterke, og de vil gjerne hjelpe de mindre sterke, men de gav i løpet av min periode på jedi-akademiet på Datooine aldri noen god forklaring på hvorfor ting må gjøres på den måten, og slettes ikke hvordan aktivitet av denne typen hjelper til å oppretholde eller styrke jedi-ordenen. Videre tror de på evig liv, og benekter eksistensen av ting som faktisk eksisterer, slik som fks følelser og kaos.

     

    Sithene appelerer sånn sett bedre til meg, men jeg liker ikke dette med at de alltid dolker hverandre i ryggen. Dette er noe jeg personlig ikke har tenkt til å drive med i min sith-karriere dog. Når nestlederen hos sithene foreslo at vi sammen skulle knerte sjefen gikk jeg videre med dette til sjefen, så nå skal vi to knerte nestlederen istedenfor, så fort jeg får sith-lyssabel vell og merke. Min Sith-stil skal være å alltid være lojal mot min overordnede, og prøve å gjøre ting på den korrekte måten - så får jeg heller gi de andre sithene deng når de prøver seg.

     

    Forøvrig er det alt for få Sith-verdier i det norske samfunn. Vi har blitt en gjeng feige og unnasluntrende SV-dimlinger alle sammen! Dersom Darth Vader kunne ha kommet til Norge og være diktator i en ti-femten år tror jeg vi ville vokst på det som nasjon, både mentalt og fysisk.

     

    Kanskje jeg skulle ta saken i egne hender og lage et sith-akademi som tar sikte på å innfiltrere de andre partiene, og gradivs skaffe seg selv mere makt og flere privilegier den veien.

     

    Når det er sagt, og jeg sitter og ser på hva slags livsfjerne barnsligheter jeg faktisk skribler ned her, så må jeg nok konkludere med at jeg har spilt dette spillet litt for mye i det siste.....

  11. Så wannabe-sithen var egentlig snill som ett lam, og kunne ha blitt med på laget mitt?

     

    Nå har jeg faktisk prestert å drepe venninna hennes også. Etter at wannabe-sith døde ble venninnen så lei seg at hun ville prøve seg som sith selv, og når jeg kom til sith-plassen stod hun og sultet seg sammen med ett par andre wannabe-sither i håp om å vise viljestyrke nok til å komme inn på akademiet. Vell, hun var rasende og fløy på meg, døde etter et par slag.

     

    Jeg er en vandrende katastrofe :cry: :!:

     

    Jeg klarte faktisk å hisse på meg et par andre sither også, de ventet på meg da jeg kom tilbake. Etter å ha drept dem fikk jeg en medaljong som gjorde at jeg kom inn i basen, og kunne starte utdanningen.

     

    Sith-sjefene mener at jeg har en u-konvensjonell stil.

  12. Hittil i spillet har jeg vært grei og snill, men jeg er lite begeistret for jedi-koden som jeg skulle lære meg utenat på Datooine, så jeg på se litt nærmere på Sithene, og hva de har å tilby også. Når jeg spilte det nettopp, fant jeg en tidligere jedi som hadde stukket ut i bushen etter å ha drept læremesteren sin i et raserianfall eller noe - og hadde blitt en slags wannabe-sith. Jeg hadde ikke nok poenger i "pursuade", så jeg fikk ikke overbevist henne til å bli "snill igjen" eller hva det var jeg egentlig skulle. I hvert fall hadde hun en fin lyssabel som ble min etter at jeg drepte henne, og alle i jedirådet var fornøyde med jobben (men jeg fikk verken jedi-poeng eller sith-poeng for det), bortsett fra bestevenninnen til kvasi-sith damen, som mente at jeg burde ha prøvd hardere.

     

    Uansett gav hele historien meg mer poeng, som jeg investerte i bedre overbevisning, der jeg nå ligger på 6 poeng. Så neste gang går det sikkert bedre. Jeg tror det er to ting som er viktige å ha mye poenger på i dette spillet, åpning av låser, og overbevisning. Er flere ganger hvor jeg ikke har klart å få folk til å gjøre det jeg ville at de skulle gjøre fordi jeg ikke har vært overbevisende nok. Tror spillet vil bli mye enklere med en gang jeg kommer såpass høyt i overbevisning at alle gjør det jeg ber dem om uansett, men akkurat nå lider andre egenskaper slik som fks ”dexterity” og ”vitality” under fokuset på overbevisning, slik at jeg må bruke massevis av medpacks for å komme i form igjen etter et slagsmål. Så jeg må nok aller først styrke meg litt der også.

     

    Uansett tror jeg at jeg skal gjøre alt jedi-rådet ber om en stund framover, og så plutselig gjennomgå en drastisk personlighetsforandring på det riktige tidspunktet - dersom jeg finner ut at jeg liker sithene bedre vell og merke.

     

    Hvordan fungerer forresten dette spillet? Er det mulig å bli sith helt fra begynnelsen, eller må man gjennom jediakademiet uansett? Kan historien ta dramatisk forskjellige veier avhengig av hva man gjør, eller må alle gjennom cirka samme løypa?

     

    Hvilke egenskaper vil dere si er viktigst å satse på i spillet?

  13. Jepp.

     

    Nå har vi blitt republikanere, og siden "de fire store" er fjernet.

     

     

    Vi mener akkuratt det samme som før, men har lagt på at vi vil bytte ut parlamentarismen med presidentstyre etter amerikanske modell.

     

    Dette vil si at hvert parti velger en presidentkandidat, og at velgerne så stemmer på denne (men i Norge går det muligens ann å holde på tittelen "statsminister", selv hvis systemet forandres til det amerikanske, og kongen går av) Den kandidaten med flest stemmer vinner, og om ingen av kandidatene har over 50% i første runden, så må det holdes et til valg mellom de to største.

     

    Dette med at valget holdes i to omganger er vanlig i Frankrike der de både har presidentstyremodellen, og har massevis av partier - men det beste ville være om man fikk ordnet det slik at det bare blir to partier, ett høyreparti, og ett venstreparti med en kandidat hver.

     

    Presidentstyre er mye enklere for velgerne å forholde seg til enn det parlamentarisme er, og det er i tillegg litt mer demokratisk i og med at det ikke forhandles, trikses og mikses mellom politikerne i parlamentet om hvem som skal få hvilke stillinger i regjeringen etter valg. Presidentstyre innebærer at samlingsregjeringer blir umulig, og den personen som vinner valget og blir statsleder får litt friere tøyler og mer makt, men forslagene som han og hans ansatte (ministere og rådgivere, og ett eventuelt korporativt system) lager må like fullt bli godkjent av parlamentet før de kan iverksettes.

     

    Les mer om presidentstyre & korporatisme her:

    http://partietforkulturogsivilisasjon.brav...korporativ.html

  14. Mente bare fascistpartiet jeg da, som nedlagt... :) "Det blir bygget ett monumentalt byggverk i oslofjorden, i passelig båtavstand fra akerbrygge. Denne byggningen skal være formet som en stor, monumental oljeplattform, og på toppen av plattformen skal det være en stor kuppelformet hall der det korporative rådet samles for å stemme over regjeringens forslag." Fra http://www.magasinet-monitor.net/

    6769844[/snapback]

     

    Og....

     

    En ny, fascistisk gruppering tar til orde for å bygge norske baser på månen, ved hjelp av oljefondet. Organisasjonen, som presenterer seg selv på internett, tar i tillegg til orde for å gjøre Norge til en ettpartistat.

     

    :!: :D :!: :D:roll: Faktisk ler jeg fortsatt av dette når jeg av og til stikker innom sidene til Monitor. Synd at siden deres ikke har blitt oppdatert siden før sommerferien. Jeg sendte dem en mail der jeg lurte på om de ikke hadde tenkt på å heller skifte navn på siden sin til "antinazistisk" forum da 99% av alt som står der handler om nynazister, men jeg fikk ikke noe svar.

     

    Joda. Mye rart ble skrevet på forumet da sosialkorporativt forbund ble dannet. Dette med månebasen var med i omtrent ett døgn, deretter ble det byttet til å bruke alle oljepengene på et magnettog gjennom Norge, og tilslutt ingenting.

     

    Norge har i dag 1000 milliarder på bok. Det er på mange måter deprimerende at disse pengene enten vil forsvinne i et børskrakk, eller ble brukt opp på noe så kjedelig som pensjoner. Tenk bare på hva slags fantastiske ting man kan gjøre med tusen milliarder! :dribble: En gigantisk statue av Mussolini et sted i nordmarka bør i hvert fall bygges, den bør være 100 meter høy, og speide ut over byen fra en topp oppi åsen - et stykke fra holmekollen slik at ikke disse to arkitektoniske mesterverkene skygger for hverandre.

     

    Nå er dette kanskje sagt halveis på spøk, men jeg synes så absolutt at Norge bør få noe varig og monumentalt ut av sine oljepenger slik at etterkommende generasjoner kan titte opp mot noe som innspirerer dem.

     

    Jeg leste også at noen klaget over våre manglende imperialistiske ambisjoner. Hvem skal Norge så angripe? Danmark? Sverige? Færeøyene? Israel? (sistnevnt ville vi muligens slippe unna med, beskyttet av araberlandende, den internasjonale sosialistmafiaen og FN) Jeg for min del tror ikke vi er i en posisjon hvor det er smart, og ei heller moralsk riktig å fly på andre land. Italia på 1930-tallet eksisterte derimot i en tid da både Frankrike, England og mange andre land holdt kolonier - og de tok den siste uokkuperte plassen i Afrika, hvilket de dobbeltmoralske snørrhovene engelskmennene og franskmennene med alle sine kolonier syntes var helt forferdelig. Handelsboikotten som disse igangsatte hjalp nok mye til å provosere Italia inn i Alliansen med Hitler.

     

    En ting vi kan gjøre er å spørre danskene pent om de ikke har lyst til å gi oss Grønland. Vi har mange hundre års erfaring med samer, og er dessuten mer vant med fjell og snø enn danskene, så det kan hende at vi er bedre skikket til å styre Grønland enn det de er. Dessuten er Grønland en utgiftspost, så det kan godt hende at danskene er villige til å gi det fra seg. Her kommer nok en gang oljepengene godt med, og kanskje finnes det måter å tjene penger på Grønland som har gått danskene hus forbi.

     

    Forresten argumenterer du bra S1rre! Fortsett med det. :) Verden er full av folk som elsker å kritisere, og det er enklere å rive ned enn å bygge noe opp.

  15. Uenig i lokaldemokrati. I Norge i dag er "lolaldemokrati" ikke noe annet enn korrupsjonsvepsebol, spesielt rundt bygg og eiendomssaker. Hva har partiet deres tenkt å gjøre med det?

    6729995[/snapback]

     

    Norge i dag har veldig lite lokaldemokrati. Mange kommuner er rett og slett for små. Et lokaldemokrati der alt som finnes av tjenester som kommunestyret har innflytelse over ligger andre steder, så blir det ikke noe særlig igjen å styre over for kommunestyrene bortsett fra hullene i veien.

     

    Dersom velgerne i en kommune stemmer på noen som fks vil avvikle alle offentlige tjenester - ja så gjør dem det.

×
×
  • Opprett ny...