Gå til innhold

ttbergan

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ttbergan

  1. Har anbefalt denne til en del mennesker nå

    http://www.mpx.no/aspx/loginVnet.aspx?Retu...amp;plid=113110

     

    Er interessert i den du viser til hos MPX, men fant også denne hos Komplett: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=573539

     

    Har liten innsikt i prosessorer etc, men det ser for meg ut til at den fra Komplett har noe mindre harddisk, men bedre prosessor (?) samt mulighet for senere å ha inntil 8 GB RAM. Den er også et par hundrelapper billigere. Noen som kan hjelpe meg å se andre ulemper enn mindre harddisk på den fra Komplett? Er f.eks. prosessoren likevel dårligere eller har andre ulemper som f.eks. varmeutvikling?

  2. Hei. Jeg kjøpte meg nylig laptop med Vista installert. Mye knot med å få alle programmer til å virke, og jeg har nå støtt på et snodig problem som jeg tenkte at kanskje noen her har vært borti eller hørt om.

     

    Når jeg har lastet inn bilder fra kameraet mitt har jeg lagt dem under mappen "Felles bilder" så de skal være lett tilgjengelig både når min kone og jeg er logget på med egen brukerprofil. Når jeg selv er logget på fungerer alt som det skal. Når min kone er logget på er det imidlertid bare bildefilene som er tatt med kameraet på "høykant" som vises med thumbnail i Vistas Utforsk-visning og det er bare disse som er mulig å åpne. Alle bildene som er tatt med kameraet i vannrett posisjon er bare representert med symboler, og når jeg prøver å åpne ett står det: "Dette bildet kan ikke åpnes i Fotogalleriet fordi du ikke har tilgangstillatelse til filplasseringen."

     

    Kameraet jeg har er Canon 400D, og også i Canon-programvaren som fulgte med får jeg bare åpnet bildene som er på høykant. Logget på min brukerkonto kan jeg likevel åpne alle bildene som normalt; problemet er bare på min kones brukerkonto. Jeg kan også nevne at både min og min kones brukerkonto er markert som "administrator" så vi burde ha lik tilgang til filene som ligger under "Felles bilder".

     

    Flott hvis noen kan hjelpe meg eller har forslag til hvor jeg kan sende dette spørsmålet for å få svar.

  3. Jeg aner egentlig ikke. Jeg vet heller ikke hva du skal bruke maskinen til. Dersom du skal spille spill av nyere dato er de vel egentlig ganske ubrukelig begge to ;) Skal du surfe, bruke nettbank osv. vil begge to gjøre jobben.

    6734534[/snapback]

     

    Ok. Spørsmålet mitt er vel kanskje for generelt, men det var mer for å høre om noen bedre kvalifiserte enn meg visste hvilket som f.eks. duger best til spill. Prøvde forresten det første av dem på Need for speed Underground 2 i går, og det gikk fint med full grafikk. Riktignok ikke et nytt spill (fra 2004?), men synes likevel grafikken er bra.

     

    Tror ikke jeg gidder å skru opp maskinen og bytte kort for å sammenligne i diverse settinger, hvis det ikke er noen som vet om noe som det andre kortet er spesielt bra til.

     

    Takk for svar.

  4. Jeg kjøpte meg akkurat en brukt pc der det fulgte med to skjermkort:

     

    Sapphire Radeon X1300 256MB DDRII

     

    og

     

    ASUS EN7300LE/HTD/128M

     

    Jeg har ikke så mye peiling på fordeler/ulemper med de to kortene, men tenkte at det første ville være best siden det har 256MB. Er det noen som har en oppfatning av om det andre kortet kan være gunstigere å bruke enn det første i en eller annen sammenheng, eller om det bare er å kvitte seg med kort nr. 2?

     

    Thomas

×
×
  • Opprett ny...