Gå til innhold

fruity_lars

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fruity_lars

  1. Hei! Jeg har i dag prøvekjørt nye a4, og merket til min store forbauselse at jeg tok nedi med den bare veien ble litt buet u bredderetning, inkl. noen små hull. Det var ikke skvettlapper montert på bilen, så det må ha vært noe annet. Det skal sies at den hadde sprtsunderstell, og dermed var senket 20 mm. Er det noen som vet bakkeklaringen på denne bilen, før den er senket? Og noen som vet bakkeklaringen på en 2001 Audi a6 1.8t quattro?

    Mvh. Lars

  2. I Adobe Audition?

     

    Nei har du merket noe, så er det vel vanlig "klipp ut" eller "kopier" (ctrl+x eller ctrl+c på tastaturet) også lagrer du det du klippet ut i et nytt vindu i Audition og saver det til wav.

     

    - Så åpner du FLStudio.

    - I menyen velger du "Channels" -> "Add One" -> "Audio Clip"

    - I "Step-Sequenceren" høyreklikker du bare "Audio Clip" og velger "Load Sample"

    - Finn wav-filen du lagret i Audition og last den inn

    - Det var det

     

    ... nå kan du bruke den.

    6888283[/snapback]

     

    Du er en helt, tusen hjertelig

  3. Hei. Hvis jeg skal f.eks skal bruke FL studio til å lage en remiks av en sang, og f.eks bare skal bruke refrenget på sangen, hva må jeg da gjøre for å klippe refrenget ut av sangen? Jeg har prøvd å sette en sang inn som sample, for så å slice deni pianoroll, men da spilles bare hele sangen på nytt igjen.noen som kan hjelpe?

  4. Sånn som jeg forsto det, var det en synth-lyd utenom the vanlige. Den stønningen på project well, er det det som er tidbit? Den kunne man jo hatt det mye gøy med... jeg lastet bare ned lyden i wma-format, og nå trenger jeg tips om en bra mp3-converter.

  5. regner med at pakken er wav-filer og at de kan legges inn en og en som en sample/instrument.

    ALtså den samplen du vil bruke til den spesifikke låta.

    6742732[/snapback]

     

    Okey. nå lastet jeg ned noen gratislyder, (som sikkert er ganske crappy,) og de kom i en egen mappe, som sikkert er full av diverse wav-filer, men jeg klarer ikke å åpne mappe mappen. Har ikke peil på data i det hele tatt.

  6. Hei. Jeg er ganske ny i FL studio 5, og merker det at jeg ikke lager ordentlig trance-lyd, hvis noen skjønner. Er det noen som har tips om hvordan man gjør dette, og noen om vet hvor man kan skaffe vengeance essential clubsounds? på forhånd takk.Lars

×
×
  • Opprett ny...